aslında ben de bi dr. a gitsem hiç fena olmucak.
prolaktin ne alemde acaba? dostinex kullanıyom ama düştü mü düşmedi mi bilmiyorum...
onun haricinde dr. benden smear testi istemişti.ihmal ettim gitmedim...
folik asiti de sorsam ii olur aslında ..
iyisi mi ebn bi dr a gideyim yaaaaaaa.
sendemi dostinex içiyosun saol bu arada bugün benimd eiçmem gerekiyor
ya gitmedinmii? nasıl atlarsın böyle bişeyi. skaın peşini bırakma bak ben daha yaparız dedik o zmn gittim yani denemeden 2 ay önce. Allah korusun belki tedavi neyim gerekir. sağlık bu asla ihmal etmeyelm. gidip 3 saatimizi ayırmaya üşeniyoruz ama belki hayatımız kurulacak, belki ameliyat olmaktan kurtulacağız, belki belki belkii.. arkadaşlar, canlar vücüdumuz çok önemli. hassas olalım bu da bize emanet. iyi bakalım. elimizden geldiğince dr lara gidelim muaeyenler olalım. tamam bende dr kapısındn çıkmıyomuş gibi konuştum alakası yok ama özellikle bebişlerimiz için gidelim. Allah korusun bizdeki bi sorun belki o canı engelli yapabilir. Allah korusun.
ya gitmedinmii? nasıl atlarsın böyle bişeyi. skaın peşini bırakma bak ben daha yaparız dedik o zmn gittim yani denemeden 2 ay önce. Allah korusun belki tedavi neyim gerekir. sağlık bu asla ihmal etmeyelm. gidip 3 saatimizi ayırmaya üşeniyoruz ama belki hayatımız kurulacak, belki ameliyat olmaktan kurtulacağız, belki belki belkii.. arkadaşlar, canlar vücüdumuz çok önemli. hassas olalım bu da bize emanet. iyi bakalım. elimizden geldiğince dr lara gidelim muaeyenler olalım. tamam bende dr kapısındn çıkmıyomuş gibi konuştum alakası yok ama özellikle bebişlerimiz için gidelim. Allah korusun bizdeki bi sorun belki o canı engelli yapabilir. Allah korusun.
aynen pastacım örneğin ben astım hastasıyım doktora sorduk çocuğunda olma ihtimali var mı diye belli olmaz dedi belki hiçbişeyi olmaz sadece alerjik bir bünyesi olur dedi ya da astımlı olabilir dedi bu yönden biraz tedirginim çünkü benim yengemdede astım var ve kuzenimde astım hastası olarak doğdu bunları bilmek çok önemli gerçekten
pastacım ben en son 2 ay önce gittim...
düşük yaptığımdan beri o kadar sıkıldım ki doktorlardan...
artık bana hepsinin yüzü canavar gibi geliyo...
bütün tahlillerim yapıldı...sadece smear istemişti,adetten sonra gel dedi ona gitmedim o kadar....
gitsem iyi olur tabi.
geçmiş olsun canım Allah'ım bir daha göstermesin böyle bir acıyı bende 5 aydır kullanıyorum doktor hamileliğin 2. ayına kadar içiceksin dedi anlattı kullanmazsam neler olucağını özellikle omurilik için çok çok önemli dedi sinir sistemi için de önemliymiş baya bilgilendirdi doktorum beni ama günde yarım içiceksin dedi onu bi anlamadım gitti :44::44::44::44:
3 ay gibi bi süreç veriyolardı sanırım düşürmek için prolaktini ortalama ?
ve adetin 3 . günü baktımak gerekiodu, dr a gitmeden bunları aklınıza getirin de
boşuna vakit kaybetmeyin kızlar ya
al işte bak bunuda bilmiyordum. benimde kuzenim hamile şimdi oda astım hastası. ilaç kullanma demiş dr bırakmış şimdi ilacı ama nefes alışı dğeişmiş yazık. inşallah bebeğinize geçmez
canım folbiolmü kullanıyorsun acaba günde bir tane olan o 5mg en yüksek folik asit o genelde böyle başından geçenlere o ilaç veriliyor ama sen yarım içsende olur ben de kendi doktoruma gittim folik asit değerim 20 çıkmıştı birde devlet hastanesinde ölçtürüm ordaki doktor ne diyecek dedim 24 çıktı ve bütün içmene gerek yok dedi kır iç dedi ama ben karar veremedim kendi doktoruma sorsammı acaba diye ama sen kır iç ..folbiolsa tabi
aynen pastacım örneğin ben astım hastasıyım doktora sorduk çocuğunda olma ihtimali var mı diye belli olmaz dedi belki hiçbişeyi olmaz sadece alerjik bir bünyesi olur dedi ya da astımlı olabilir dedi bu yönden biraz tedirginim çünkü benim yengemdede astım var ve kuzenimde astım hastası olarak doğdu bunları bilmek çok önemli gerçekten
şöyle bişey de var kimisinin astımı hamilelikte geçiyor kimisinin ki çoğalıyor o kadar uçta bi hastalık ki 18 yaşına kadar geçti geçti geçmedi kalıyor ömür boyu Aşllah'a şükür benim çok çok azaldı geçen gün bana geldi kuzenim astımı azmış yine aynı kendi küçüklüğümü gördüm kızda o yüzden çok dikkat gerektiriyor şimdi bi kuzenim daha oldu onda var mı yok mu daha belli değil biraz daha büyümesi gerekiyormuş öyle demiş doktorlar Allah kimseye dert hastalık vermesin ne kadar kötü bişey uyuyamıyorsunuz rahat nefes alamıyorsunuz içinizi kararttım sizinde
genlerimizde ne var bilmiyoruz maalesef bnim annem kardeşim kayınvalidemde astım hastası bende bişi yok ama sanırım ilerde olucak bazı şeyler nefesinmi tıkıyor çünkü ve astım genetik bi hastalık
selam kızlar naıslsınız günaydınlar ..
ben bgün biraz fenayım, bas dönmesi, mide bulanması.. biraz sıkıntım var.. bakalım hayırlısı.. idrar testinde de çok yeni oludğunda çıkmıyo diye biraz tereddütdeyim..
haftasonuna kadar olmazsam şayet, bu belirtilerle insaAllah ... o zaman kan da vermeyi düsünüyorm..
genlerimizde ne var bilmiyoruz maalesef bnim annem kardeşim kayınvalidemde astım hastası bende bişi yok ama sanırım ilerde olucak bazı şeyler nefesinmi tıkıyor çünkü ve astım genetik bi hastalık
pardon unuttum ve karıştırdım. tamam o zaman ama atlama sen yinede. bi önceki mailimde de sözüm meclisten dışarı diim. haklısın ama sen yinede git. onlar sana bişi yapmamışlarki, problemi bulup söylemişler. hayırlı haberlerinide onlar vericek inşallah. sev sen onları sev
benim annemde de astım var ama az derecede. benimde inanılmaz alerjik bi bünyem var mesela. hemde 2008 yılında başladı. her yaz 4 ay boyunca çok fena oluyorum. birde kedişlere oluyor sanırsakevi değiştirdik, işi değiştirdik, koca yaptık hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?