kızlalar bende diğer topikten katıldım aranıza bi bakıyım dedim bende buay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ondan önce hep klomen ve gilifor kullandım 20 kasımda çatlatma iğnemi oldum 7 gün oldu daha ilk 2 gün kasıklarımda çok ağrı oldu sankı patlıycakmış gibi simdi birazdaha hafiflediler ama hala var ayrıca sanki bişeyler kasıklarımda fokurduyor bide ayıptır söylemesi çok gazım var durmadan wc ye çıkıyorum daha aralık 8'de benim regl tarihim ama psikolojikmen kendimi hamiş hissediyorum herdalda
kızlalar bende diğer topikten katıldım aranıza bi bakıyım dedim bende buay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım ondan önce hep klomen ve gilifor kullandım 20 kasımda çatlatma iğnemi oldum 7 gün oldu daha ilk 2 gün kasıklarımda çok ağrı oldu sankı patlıycakmış gibi simdi birazdaha hafiflediler ama hala var ayrıca sanki bişeyler kasıklarımda fokurduyor bide ayıptır söylemesi çok gazım var durmadan wc ye çıkıyorum daha aralık 8'de benim regl tarihim ama psikolojikmen kendimi hamiş hissediyorum herdalda
canlarım benim.........
ben kaçar,
daha eve gidicem yemek yapıcam,allahtan kocişle beraber çıkcaz işten...
belki bana yardım eder... benim ki de umut işte naparsınız......
sizleri çok öpüyorum....
yarın görüşmek üzere....
Evet aşılama yaptırmıştım bugün aşılamamın 15. Günü adetim geçeli de 2 gün oldu bende beklemek istemedim daha fazla test yaptırdım ama çok geç veriyorlar sonuçları
estafurullan canım ne eksikliği.tövbe de yazıldıysa bozulsun inşallah. çevrende bikaç kişideolsa onalrın heyecanını paylaşsans ende çok istersin canım. bende 2.5 yıllık evliyim istemiyordum ama bakıyorum çevreme benden sonra evlenenler 2 çocuk yaptı oturmaya gidince canım çekmiyor değil vallahişimdide bir istiyorum pir istiyorum hatta öyle bir istiyorumki denemeye başlayalı 1 ay oldu daha yani 15 Kasımdan beri deniyoruz çatlıyorum oldumu, olacakmı, durumum nedir diyee. herşeyi belirtiymiş gibi görüyorum kendime belkide alakasıyokturç yani hamile gidi hissetmiyorum ama emsela karnım şiş acaba hamilemiyim diyorum, üzüşüyorum hamilemiyim diyorum saçma iştee:) inşallah sende bu tatlı heyecanları yaşarsın canım benim. hem bebk aileyide birbirine daha sıkı bağlarr sorumluluk öğretir ne güzel işteee. cicli bicili giydirir gezmelere gidersinizz :)
yasakhayal ________beklemede Almanya (su an tatilde)
sblm ________canim yeni batini söyle :44:
burjuva16 ________ (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) sonuc ne oldu :44:
Sweet01 _________ (aşılama yaptırdı ) sonuç :44:
Sweetycan _________yeni bat Konya
umut81 ____________27 Kasım
armena ____________28 Kasim
canommmm ___________30 Kasım Tekirdağ
canankamil2 ___________3 Aralik İzmir
cenntemlgm ___________2-3 Aralık
mutlubirisi ____________2-3 Aralık (folik asit) Diyarbakır
pasttaa-----------------7 Aralık
Sudemerve ____________7 Aralık /Klomen+hayıt çayı
roseis ____________8 Aralık Kahramanmaraş
zikzak _____________8 Aralik
pureipek ____________9-10 Aralık İstanbul
d_yesilcik ___________10 Aralık
ALPPIN(habibtem) ________16 Aralik Arabistan
gulucük45 __________ 16-17-18 Aralık Manisa Turgutlu ?
rochak __________19 Aralık Elazığ
8scorpions __________ yeni bat İstanbul
eslem4112 __________ 22 Aralık İzmit
nerolcy ________ 26 Aralık
rüyacan --------- 22 Aralık İstanbul-Kağıthane
reann hamişimiz
hati hamişimiz
Allahımm insaAllah güzel haber verebilirim
mutlubirisi nasilsin canim kimsecikler kalmamis sayfada :44:
Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya
Kızlar bugün kanda gebelik testi yaptırdım az önce sonucu aldım 140.5 çıkmış gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi hemşire anlamadım ben bu işi ya
hayırlısı olsun canım. aynı anda kalırsak 3 hamiş birlikte oluruz süperrr.
pureipek in liste daha güncel evet bende varım içinde
kızlar birde bişi sormak istiyorum bizim bi tanıdık için onlarda aşılama denemiş ama tutmamış. bikaç kez mi yapılıyor o nasıl oluyor? yada 1 kere yapılınca daha olmuyor mu?
Nerolcy teşekkür ederim ama ben hala şüpheli yaklaşıyorum adetim geçeli iki gün oldu özellikle kanda baktırdım kesin olsun diye onda da şüpheli çıktıDr. umu arıyorum cevap vermiyor umarım geri dönerde bana kesin birşey söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?