kızlar 3 gündür aşırı uykum var akşamları eşimi bile bekleyemiyorum ondan önce yatıyorum yatar yatmaz uyuyorum kasıklarımda belimde ağrı var hamilemiyim acaba merak ettim şimdi:44::44:
selam kızlar benm son adetim 28 ekimdi dün 2 test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama hiçbir belirti yok bende kasık ağrısı dışında. anlamadım kii hamiş miyim acababugünde adet olmazsam yarın doktora gidicem dua edin lütfenn=))
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
tuba1986 dilediğin gibi olur inş :)
ederim tabii ki insallah gönlünüzden geçen neyse o olur bir an önceinşallah hamişsindir canım hoşgeldin bu arada dualarımız seninle sende bizim için dua et olur mu
kızlar ben evimi toparlayım geliyorum
bugün ipek nerde ya.. bi ara geldi gitti..
ondan sonra canommm yok ortalıkta kaç gündür....
nerdesiniz kuzum siz...
pasta pasta nerde?
yoğun herkes heralde kimse gelmiyor
ben bugün pek yoğun değilim bi ütü yapıcam o da kolaybugün bizim evlilik yıldönümümüz kızlar 1 sene oldu
farkında tabiki de o benden önce kutladı beni o konularda çok düşüncelidir sabah yüzüklerime bakıyordu ama öylesine bakmıştır belki diyorum :44::44::44::44:
selam kızlar benm son adetim 28 ekimdi dün 2 test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama hiçbir belirti yok bende kasık ağrısı dışında. anlamadım kii hamiş miyim acababugünde adet olmazsam yarın doktora gidicem dua edin lütfenn=))
hosgeldin ipekcim kendi adıma iyiyim sen nasılsın
bende iyiim ipcekcim işlere mola verdim senin gibi )) ee senin ne var ne yok nası gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?