Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bence kesinlikle yapmalısın canım. ablamın 68.78 di ben onuna dına tam 27 tercih yaptım vallahi. ama o lise mezunuşansı daah düşük olabilir. birde çok ii bölümler değildi

Aranızda yeniyim daha öncelikle rabbim hepimizin kucagına evlatlarımızı versin inşallah arkadaşlar ben adetime 6 gün varken evde erken gebelik testi aldım ve yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı ve ben dayanamayıp gidip hemen kanda baktırdım kanda baktırdıgım dada negatif 2,36 çıktı ama ben yine şüphelerim devam etti adetime 3 gün kala bir test daha aldım farklı marka ama oda erken gebelik testiydi yine 2. çizgi silik di ama bir öncekinden daha belirgin di yani var gibi yani ve bugün adetime 2 gün var ve tekrar gebelik testi aldım farklı marka bu seferkinin markası ( certain ) bunda da sadece tek çizgi çıktı bu ne anlama geliyor bir türlü anlıyamadım kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ve bebegimin olmasını çok istiyorum yanlız ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve prosteron kullanıyorum acaba bunun etkisinden tahlillerim böyle çıkmış olabilirmi ? Yardım edin bana arkadaşlar

bence kesinlikle yapmalısın canım. ablamın 68.78 di ben onuna dına tam 27 tercih yaptım vallahi. ama o lise mezunuşansı daah düşük olabilir. birde çok ii bölümler değildi

dimi canım yapayım en iyisi.
bizim lisans puanlarına bakıyorum da.
inanamadım... ya 47 ile atanan olmuş...
kimse yazmayınca atanılıyo işte o puanla da şansımı deniycem...

ayyy ne güzel olur ya.. 1 ay sonra sonuç açıklanıyoomuş,atanıyomuşum...
ve yine 1 ay sonra yine sonuç açıklanıyomuş, hamileymişimmmmmmmmm
ne güzel olurdu yaaaaaaaaa
ah ahhhhhhhhhhhhhhhh

bilgisayar öğretmenliği mezunuyum bende. öğretmenlik olmayınca tercih yaptım bakalım gelecek mi..

ooo iyiyiymiş bölümün canım ya...
hakkımızda hayırlısı olsun....
hem memur hem anne olsak ne iyi olur ya...
ben bu sene tam sınava girmeden bi kaç gün önce bebeğimi kaybetmiştim...
o moralle bu kadar yapabildim..
daha iyi olabilirdi ama nasip işte...

sen bir de bana sor, inan ki kimse gelmezse sırf ben yiyorum diye yapmamaya çalışıyorum
bugün de aşure yicez yine fazla olur yapmamam lazım ama en kısa zamanda kesin yaparım dayanamyrum

bende göbek yaptım bu ara o yüzden tatlıdan uzak durmaya çalşıyorum

hoşgeldin, üzülme sakın ama kullanılan ilaçlar bazen hormonları etkiliyor, o yüzden silik çizgiler çıkmış olabilir
idrarda silik de olsa çizgi görebilmen için, kan değerinin çok yüksek olmasa da en azından pozitifi vermesi lazım
daha önce kanda negatif çıkan sonra pozitif olan varmı ben duymadım ama bilemiyrum, ümitlenip üzülmeni istemem

bölüm iyi de ataması olsaydı bi de iyi olacaktı. canım seninki tam bi şanssızlık olmuş yaa walla bende sırf bu sınav için bebeği erteliyodum bişey olur sınava giremem vs diye. bi dahakine denersin şansını artık. bi de bu alımda olmasa bile öbür alımlarda şansın daha da artacak.

sonuçlar hemen açıklanır 1 haftada 1 ayı bulmaz. hem atanıp arkasından da hamile kalksak oo süper olur dediğin gibi

sağol canım cevap verdiğin için bende öyle tahmin ediyorum ilaçlardan olsa gerek o çizgiler diyorum yoksa adete 6 gün kala kesinlikle çıkması lazımdı kanda pozitif olması gerekirdi bence de ilaçların etkisindendir napalım bu ayda böle old rabbim günün nü zamanını biliyor elbetde rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

hemen açıklanır mı diyosun peki son gün ne zman tercih yapmak için bilgin var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…