sağolasın canımmaşallahnazar boncuğu da koydum nazar değmesin size maşallah bin kere peki şimdiden süt oluyor mu göğüslerde hatice?
vallahi süt olayını bilmiyorum ama süt olsa bu kadar olur heralde
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın canımmaşallahnazar boncuğu da koydum nazar değmesin size maşallah bin kere peki şimdiden süt oluyor mu göğüslerde hatice?
inşalah eşin yetişir canım bu güzel anı birlikte yaşarsınız. darısı da bizlere olsun inşallah bol bol dua et hepimize bu güzel duyguları yaşayalım
mrb arkadaslar siteye yeni katılıyorum. sanırım hamileyim belirteler var henüz adet tarihime bir hafta var ama ben cok endişeliyim. normalde korunuyorduk ama bu ay istemeden oldu hesaplarıma göre tam yumurtlama dönemime denk geliyoAllah hayırlısını nasip etsin ama suan calısıyorum ve eger bebiş olursa iş hayatıma uzun bir süre veda etmem gerekicek yakınımda ne kayınvalidem nede annem var cok gerginim calısırken işe konsantre olamıyorum ne yapmalıyım suan test yapsam cıkarmı acaba
![]()
cavp vermek için mesajları seçtim seçtim gelyrum sayfalardan, sonra sistem beni atmış![]()
girdim işaretler gitmişyoooooouuooooooo
![]()
haklısın aslında canım ama nedense korkularım var daha bir yıllık evliyim henüz cok erken oldugunu düşünüyorum eşimse evlendigimiz günden beri cocuk diye sayıklıyo. ona ne zmn bu konuyu acsa sinir krizleri gecirebilecek kadar tepkiliyim kendime anne sıfatını bir türlü yakıstıramıyorum belki de iyi bir anne olacagımı düşünmüyorum. aslında 24 yasındayım ama hala cocuk gibi hissediyorum kendimi.. hayatımı tamamen kariyer odaklı yasamam gerektigi düşüncesi icime işlemiş sankiaz önce okudum onca arkadasımız bebişi olsun istiyor ben neden böyleyim anlayamıyorum acaba kadınlık duygularımda eksiklik mi var :S
haklısın aslında canım ama nedense korkularım var daha bir yıllık evliyim henüz cok erken oldugunu düşünüyorum eşimse evlendigimiz günden beri cocuk diye sayıklıyo. ona ne zmn bu konuyu acsa sinir krizleri gecirebilecek kadar tepkiliyim kendime anne sıfatını bir türlü yakıstıramıyorum belki de iyi bir anne olacagımı düşünmüyorum. aslında 24 yasındayım ama hala cocuk gibi hissediyorum kendimi.. hayatımı tamamen kariyer odaklı yasamam gerektigi düşüncesi icime işlemiş sankiaz önce okudum onca arkadasımız bebişi olsun istiyor ben neden böyleyim anlayamıyorum acaba kadınlık duygularımda eksiklik mi var :S
estafurullan canım ne eksikliği.tövbe de yazıldıysa bozulsun inşallah. çevrende bikaç kişideolsa onalrın heyecanını paylaşsans ende çok istersin canım. bende 2.5 yıllık evliyim istemiyordum ama bakıyorum çevreme benden sonra evlenenler 2 çocuk yaptı oturmaya gidince canım çekmiyor değil vallahişimdide bir istiyorum pir istiyorum hatta öyle bir istiyorumki denemeye başlayalı 1 ay oldu daha yani 15 Kasımdan beri deniyoruz çatlıyorum oldumu, olacakmı, durumum nedir diyee. herşeyi belirtiymiş gibi görüyorum kendime belkide alakasıyokturç yani hamile gidi hissetmiyorum ama emsela karnım şiş acaba hamilemiyim diyorum, üzüşüyorum hamilemiyim diyorum saçma iştee:) inşallah sende bu tatlı heyecanları yaşarsın canım benim. hem bebk aileyide birbirine daha sıkı bağlarr sorumluluk öğretir ne güzel işteee. cicli bicili giydirir gezmelere gidersinizz :)
1 yıl geçmiş işte ne güzel zaten belli bi zaman sonra evde çocuğun eksikliği yaşanıyo çevrendekileirn birer birer çocukları olurken sen sadece bakıyosun ve benimde olsun diye isteyeceksin. ben senin duygularını çok iyi anlıyorum. ilk evlenidğimde bende öyleydim kesinlikle 1 sene bekliycem sonra çocuk olsun diyodum kpss ye hazırlanacam bir sene atanacam ondan sonra çocuk olsun diyodum ve kendimi de tam olarak hazır hissetmiyodum. fakat şimdi pişmanım keşke önceden olsaydı diyorum. ve öyle hemen de olmuyo çocuk o yüzden pişman olma olduysa da
pastacıkkk sen bu enerjiyle hemen bebiş yaparsın :) içimizde en hızlı sen çıkacaksın diye düşünyorum :))
kızlar konuyla çok alakasız biliyorum ama içinizde devlet memuru olan var mı acaba?
dogru aslında mesela evlendigim ilk aylarda düşüncelerin cok daha tersti cocuk yapmaya karsı ama zamanla cevresel faktörlerinde etkisiyle sanırım simdi ilk zamanlardaki kadar tepkili deilim siz kac yasında ilk bebeginize hamile kaldınız acaba (bu aralar bunun analizinizi yapar oldum :S)
olamayıpta kıyısından dönen var. ama iyikide olamamışım zaten benle başlayanların hepsi sözleşmeli. memur olmak istersem eğer sadece ve sadece saatlerinden dolayı isterim. yoksa işim olmazz..
86 lıyım bu yıl deniyorum iştee. ben diim 26 sen de 25:)
dogru aslında mesela evlendigim ilk aylarda düşüncelerin cok daha tersti cocuk yapmaya karsı ama zamanla cevresel faktörlerinde etkisiyle sanırım simdi ilk zamanlardaki kadar tepkili deilim siz kac yasında ilk bebeginize hamile kaldınız acaba (bu aralar bunun analizinizi yapar oldum :S)
kızlar konuyla çok alakasız biliyorum ama içinizde devlet memuru olan var mı acaba?
ben 23 yaşımdayım 1 ay sonra 24 olcakdaha ilk bebeğin çalışmalarını yapıyoruz 1 buçuk yıllık evliiym.
tercih filan mı yaıyosun gülücük neden sordun?