- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
hemen açıklanır mı diyosun peki son gün ne zman tercih yapmak için bilgin var mı canım?
28 kasım son gün. önceki alımlarda 1 haftada açıklanmış ona dayanarak söylüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen açıklanır mı diyosun peki son gün ne zman tercih yapmak için bilgin var mı canım?
sağol canım cevap verdiğin için bende öyle tahmin ediyorum ilaçlardan olsa gerek o çizgiler diyorum yoksa adete 6 gün kala kesinlikle çıkması lazımdı kanda pozitif olması gerekirdi bence de ilaçların etkisindendir napalım bu ayda böle old rabbim günün nü zamanını biliyor elbetde rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
sağol canım cevap verdiğin için bende öyle tahmin ediyorum ilaçlardan olsa gerek o çizgiler diyorum yoksa adete 6 gün kala kesinlikle çıkması lazımdı kanda pozitif olması gerekirdi bence de ilaçların etkisindendir napalım bu ayda böle old rabbim günün nü zamanını biliyor elbetde rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
28 kasım son gün. önceki alımlarda 1 haftada açıklanmış ona dayanarak söylüyorum.
hımmmm anladım canım inşallah ya..
umudum yok tabi ama şans.
senin puanın kaç?
benim puan 87 şansa belki gelir diyorum
senin olur canım ya inşallah .
güzel puanın...
bakalım canım bell olsun da güzel haberleri paylaşalım burdann
ipeeeeeeeeeekkkkkkk
napıyon sen orda sessiz sessiz..
ne yaramazlıklar yapıyon bakim?![]()
ayy inşallah canım ya ..
ben kaçırabilirim. sen bana haber verir misin sonuçları?
ayyyy geldim kızlar geldim ama bi de bana sorun
çıktım tekrar girdim yine 316 güncelliyorum seçiyorum ilerle diyrum yok hiçbiri mi olmaz
genel ve kalıcı bi sorun sandım da admine mesaj bile gönderdm artk nolck bilmem :44::44:
selam kızlar ben geldim ne var ne yok
ay caanım sen kayıp mı oldun??????![]()
selam kızlar ben geldim ne var ne yok
kayıp olmadım da kalakaldım oralardaneyse sonrasında düzeldi
kızlar benmde bata daha çok var yaww
bekle bekle zor geçiyo zaman, bazen öle sinirlenyrum ki kocaya dalasım geliyo![]()