Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yazıııkkk bizim de iki tane kuşumuz var ama kuş çok etkilemiyormuş galiba kedi köpek tüyü daha çok etkiliymiş galiba hamilelikte
herkese günaydınn canlar
iyi haftalar olsun inşallah
günaydın hamişimiz. bebek ve sen nasılsın?
benimde 1 tane kuşum var . seninkiler ne kuşu canım muhabbet mi=
çok şükür iyiyiz teyzesi cumayı bekliyoruz heyecanla
ayyy yazıııkkk bizim de iki tane kuşumuz var ama kuş çok etkilemiyormuş galiba kedi köpek tüyü daha çok etkiliymiş galiba hamilelikte
çok şükür iyiyiz teyzesi cumayı bekliyoruz heyecanla
yok canım bende 2 tane sultan papağanı var çiftler çok tatlılar yaa valla kuş benden önce yumurtlıcak heee
haticeee nasılsıııınnn canım mide bulantın falan var mı kıııızzz
yesin onu teyzesiii... cuma günü kontrol mu var?
ayy seninkiler de ne güzeldir yaaa. benim kuş da eş istiyo ama almıyom ben beni unutmasın diye heheheh :))
iim canısımmm sen nasılsın
bulantımız fazla yok sadece dünden beri arada bi midem kalkıyo o kadar
ama bizim başımız çok dönüyo teyzesi
hele birde göğüslerimi görme aslında hoşuma gitti taş gibi vallahi
bizde teyseyi yerizzz
evet canım kontrol var kalbini duycas bebeişin inşallahhhhhh
yazık eşimde seyahate gitti o gün yetişmek için elimden geleni yapacam diyo :d
inşallah yetişir
yesin onu teyzesiii... cuma günü kontrol mu var?
ayy seninkiler de ne güzeldir yaaa. benim kuş da eş istiyo ama almıyom ben beni unutmasın diye heheheh :))
evet canım eş alınca unutuyorlar seni yine geliyor eline falan ama eşini koruma iç güdüsüyle yaklaştırmıyor çok fazla yanına karısı nede olsa
benimki dişi :) o da yaşına girecek az kaldı yani ergenlik döneminde yumurtlayacak diye bekliyorum zaten çok saldırgan oldu her yeri ısırıyo kemiriyo. :)
mrb arkadaslar siteye yeni katılıyorum. sanırım hamileyim belirteler var henüz adet tarihime bir hafta var ama ben cok endişeliyim. normalde korunuyorduk ama bu ay istemeden oldu hesaplarıma göre tam yumurtlama dönemime denk geliyo Allah hayırlısını nasip etsin ama suan calısıyorum ve eger bebiş olursa iş hayatıma uzun bir süre veda etmem gerekicek yakınımda ne kayınvalidem nede annem var cok gerginim calısırken işe konsantre olamıyorum ne yapmalıyım suan test yapsam cıkarmı acaba
mrb arkadaslar siteye yeni katılıyorum. sanırım hamileyim belirteler var henüz adet tarihime bir hafta var ama ben cok endişeliyim. normalde korunuyorduk ama bu ay istemeden oldu hesaplarıma göre tam yumurtlama dönemime denk geliyo Allah hayırlısını nasip etsin ama suan calısıyorum ve eger bebiş olursa iş hayatıma uzun bir süre veda etmem gerekicek yakınımda ne kayınvalidem nede annem var cok gerginim calısırken işe konsantre olamıyorum ne yapmalıyım suan test yapsam cıkarmı acaba
streslidir o şimdi canım birde ben bat tarihimi yazmıştım sen listeyi düzenledin mi canım ben pek beceremiyorum diye tarihimi yazdım biri belki yazar diye