Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hoşgeldin canım. inşallah hamilesindir bence istiyorsan. iş, para, ev bunlar geçici şeyler canım. iş senin işin değil, para senin paran değil başkasına gidecek.. yani senin için hepimiz için önemli olan tek şey bir ailemizin olması. senin ailende ilk üyeyi alacak aranıza e bundan daha iyisi ne olsun. eşin güzelce çalışır bakar size. yeterki bebişin olsun. bi arkadaşım demiştiki ben bebğim olmadan ansıl yaşamışım acaba bugüne kadar, evliliğimiz evlilik değilmiş, mutluluğumuz mutluluk değilmiş, evimiz, neşemiz hepsi yalanmış demişti. darısı başınıza diyeyim ben. iş güç bunları boşver. mutlu olmak içizn huzur lazım. erkenden çıkrmı bilmiyorum ama bence en güzeli adetin geçmesini beklemek. ben röntgen için 5 günlükken kan testi yaptırdım negatif çıkıncada çok üzüldüm. halbuki çıkmazmış bile 5 günde. birdaha bu stresi kaldırabileceğimi snamıyorum.a detim geçmeden bakmayacağım. zaten adet olursamda bakmama gerek kalmayacakk.

cavp vermek için mesajları seçtim seçtim gelyrum sayfalardan, sonra sistem beni atmış
girdim işaretler gitmiş yoooooouuooooooo

haklısın aslında canım ama nedense korkularım var daha bir yıllık evliyim henüz cok erken oldugunu düşünüyorum eşimse evlendigimiz günden beri cocuk diye sayıklıyo. ona ne zmn bu konuyu acsa sinir krizleri gecirebilecek kadar tepkiliyim kendime anne sıfatını bir türlü yakıstıramıyorum belki de iyi bir anne olacagımı düşünmüyorum. aslında 24 yasındayım ama hala cocuk gibi hissediyorum kendimi.. hayatımı tamamen kariyer odaklı yasamam gerektigi düşüncesi icime işlemiş sanki az önce okudum onca arkadasımız bebişi olsun istiyor ben neden böyleyim anlayamıyorum acaba kadınlık duygularımda eksiklik mi var :S

1 yıl geçmiş işte ne güzel zaten belli bi zaman sonra evde çocuğun eksikliği yaşanıyo çevrendekileirn birer birer çocukları olurken sen sadece bakıyosun ve benimde olsun diye isteyeceksin. ben senin duygularını çok iyi anlıyorum. ilk evlenidğimde bende öyleydim kesinlikle 1 sene bekliycem sonra çocuk olsun diyodum kpss ye hazırlanacam bir sene atanacam ondan sonra çocuk olsun diyodum ve kendimi de tam olarak hazır hissetmiyodum. fakat şimdi pişmanım keşke önceden olsaydı diyorum. ve öyle hemen de olmuyo çocuk o yüzden pişman olma olduysa da

sanırım en dogrusu adetin gecikmesini beklemek olucak belki de bosa endişe duyuyorumdur hayırlısı olsun hepimiz icin Rabbim herkesin gönlüne göre versin tüm bebiş isteyenlere en kısa sürede bebiş nasip etsin inşallah bu arada alıntı ile cevaplamayı hala ögrenemedim arkadaslar kusura bakmayın ortaya yazıyorum öyle :) :S

estafurullan canım ne eksikliği.tövbe de yazıldıysa bozulsun inşallah. çevrende bikaç kişideolsa onalrın heyecanını paylaşsans ende çok istersin canım. bende 2.5 yıllık evliyim istemiyordum ama bakıyorum çevreme benden sonra evlenenler 2 çocuk yaptı oturmaya gidince canım çekmiyor değil vallahi şimdide bir istiyorum pir istiyorum hatta öyle bir istiyorumki denemeye başlayalı 1 ay oldu daha yani 15 Kasımdan beri deniyoruz çatlıyorum oldumu, olacakmı, durumum nedir diyee. herşeyi belirtiymiş gibi görüyorum kendime belkide alakasıyokturç yani hamile gidi hissetmiyorum ama emsela karnım şiş acaba hamilemiyim diyorum, üzüşüyorum hamilemiyim diyorum saçma iştee:) inşallah sende bu tatlı heyecanları yaşarsın canım benim. hem bebk aileyide birbirine daha sıkı bağlarr sorumluluk öğretir ne güzel işteee. cicli bicili giydirir gezmelere gidersinizz :)

pastacıkkk sen bu enerjiyle hemen bebiş yaparsın :) içimizde en hızlı sen çıkacaksın diye düşünyorum :))

dogru aslında mesela evlendigim ilk aylarda düşüncelerin cok daha tersti cocuk yapmaya karsı ama zamanla cevresel faktörlerinde etkisiyle sanırım simdi ilk zamanlardaki kadar tepkili deilim siz kac yasında ilk bebeginize hamile kaldınız acaba (bu aralar bunun analizinizi yapar oldum :S)

kızlar konuyla çok alakasız biliyorum ama içinizde devlet memuru olan var mı acaba?

olamayıpta kıyısından dönen var. ama iyikide olamamışım zaten benle başlayanların hepsi sözleşmeli. memur olmak istersem eğer sadece ve sadece saatlerinden dolayı isterim. yoksa işim olmazz..

86 lıyım bu yıl deniyorum iştee. ben diim 26 sen de 25:)

ben 23 yaşımdayım 1 ay sonra 24 olcak daha ilk bebeğin çalışmalarını yapıyoruz 1 buçuk yıllık evliiym.

kızlar konuyla çok alakasız biliyorum ama içinizde devlet memuru olan var mı acaba?

tercih filan mı yaıyosun gülücük neden sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…