Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Ay sinir oldum ya internette sorun var,bilgisayardan giremiyorum.
Telefondan yazıyorum bende.... Eslemcm ağlıyomusun sen... Aaaaa ne kadar ayıp, anne adayları aglar mı hiç? Sakın sakın.... Kalk oyna bakim... Pastacım cal ordan bi oryantal.....

h.b cnm sinirliyim biraz sen

bendede bi gerginlik var ama benim ki regliden dolayı her dönem böyle geriliyorum eşim de olsan da artık geçse şu sinirin diyor sen neden sinirlisin canım?

bendede bi gerginlik var ama benim ki regliden dolayı her dönem böyle geriliyorum eşim de olsan da artık geçse şu sinirin diyor sen neden sinirlisin canım?

gulucukcum sen nasılsın özledim seni beee

valla cuma saati olmasa açar oynarım hee i,htiyacım varrr çünkü

1 haftadır masa bekliyorum bugün gelcek dediler cumadan sonra daha gelecek ona sinir oldum

kızlar olamaz yaa bu kadar belirti varken olamaz hastalandım çok kötüyüm sinirlerim alt üst oldu

canım çok çok üzüldüm. sen yinede dikkat et belki az gelir tamamen olmaz
ya birde benim her yemekten sonra karnım şişiyor, rahatsız oluyorum ve sık sık wc ye gidiyorum. deneyeli 8 gün oldu acana hamilemiyimdir :) hergün hatta günde 2 kere kendimi hamile hissedecek şeyler buluyorum maşallah banaaa...

Selam kizlar...

dün cimden test yapmak gecti..26. günümdü veeeeeee koca bir negativ

ama sakinim nedense:26:

gerci dün aksam biraz üzüldüm ama nedense sakinim yavvvvvv:26::26::26:

yoksa icime mi atiyorum farkinda olmadan

ama bir yandanda diyorum amaaaaaan ne belli olur belkide dün cikmadi bir kac güne cikabilir....olabilir olanbilebilir

Ayşe Fatma Hayriye
Haydi çiftetelliye
Çapkınlıktan usanmaz
yaşı gelse elliye
:118::118::118:

olsun beyazlım. kocanla fazla daha oyunlar oynarsın fenamı olur
üzülme canım benim herşeyin hayırlısı. hasta olana kadar devam et bence.

Son düzenleme:
kasımda anne olma duygusunu 2 günde olsa yaşadım ama malesef kimyasalmış umudumuz aralığa kaldı herseyin hayırlısını versin rabbimmmm

olsun beyazlım. kocanla fazla daha oyunlar oynarsın fenamı olur
üzülme canım benim herşeyin hayırlısı. hasta olana kadar devam et bence.

Hahahahaha seni pastaa seniiiiiiiiiiiiiiiii

anam neye devem edeyimmmmmmmmm

cok af edersin losyon gibi cooook acik kirmizi-pembemsi akinti geliyor....herhalde adette akaaaaaaabinde gelir

kiz pastaaaaa seni var ya Burhan Altintopa veririm,yesin seni

kac yasindasin pastaaaaaaaaaaaa,,,bak canim cekti

geldi sonunda masa cok sinirlenmistim

aman be canım bunada sinirlenilirmi. kim bilir şu anda kaç askerin annesi evinde oğlunun haberibi bekliyor, kimbilir kaç kişi ameliyet oluyor biz nette takılırken ölüm tehlikesi yaşıyor. bizde masa gelmiyor diye sinirleniyoruz. olur mu hiç canım benim. boşver ven hoşgör gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonundaaaaa.
boşver canım benim Allah daha büyük dert tasa vermesin. Amin.

canım benim belkim gelmez sen yinede emin olmaaaaa.. 26 yaşındayım canım. burhana verme anam selahattim çakalere ver hem zeki hem züğürtt =)) valla canım zaten benimle ilk konuşanın canı direkt pasta çekiyor. istersen bikaç sf önceye bak tarifini yazdımm

öyle tabiki haklsıın

canım bilmiş bilmiş konuşmama bakma sakın. sen üzülme diye farklı bi bakış açısı yakalamaya çalışıyorum affınıza sığınarak. hiçbirimizin üzülmesini istemem amacımız bebek, üzüldüğümz masa oldumu ama erken gelse mutlu olacakmıydınki geç gelince sinirlendinn canımsınızzz iyiki varsınız.. kaç gündür o kadar iyi geldiki sizinle konuşmak iş yapamadım sayenizde. sürekli df yeniliyorum acaba kaçırdığım bişi varmı diyeee. bitanesiniz sizzzzz :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…