Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napalım yaaa, azıcık moral bulalaım dua alalım edilenlere amin diyelim diye baklınıyoruz işte
siz napıyosunuz bakalım??
napıyım be canım bekleme modundayım ayın 24 ne kadar inşallah bu ay olur bugün seni moralin yerinde gördüm canım hep böyle ol işte böyle ol ki bebişin sana erken gelsin :)
kizlar topiginizin bol hamileli olsun
hepsini okuyamadim dahada kasimin basinda sayiliriz ama hamis olan varmi?
sağol canım hoşgeldin :) evet daha başındayız kendimden ümitliydim ama bugün itibariyle suya düştü ..
hocbulduk bitanem...reglinmi basladi:26::26::26::26:
aynen öyle oldu cnm .. ama ona bile sevindm inan, bu sayfadaki yorumlarımı okuduysan görmüşsündür,
bazen olmuyordu hem test negatif hem olmaz, bu sefr doktor test ister söktürücü vermez böle sıkıntılı oluyodu
şimdi en azından yok diyosun bakıyosun başının çaresine, yeni bir sürece giricem bu ay bakalım akşam itibariyle dr görüşcem :44:
sanırım ilaç ve iğne şeklinde olucak hayırlısı :44::44::44:
doru onun yoklugu bile ayri bi dert...hakkinda hayirlisi olsun bitanem
kizlar topiginizin bol hamileli olsun
hepsini okuyamadim dahada kasimin basinda sayiliriz ama hamis olan varmi?
yasakhayalcim buraya gelmiiişşş :) hoş geldin daha hamişimiz yok malesef
aynen öyle oldu cnm .. ama ona bile sevindm inan, bu sayfadaki yorumlarımı okuduysan görmüşsündür,
bazen olmuyordu hem test negatif hem olmaz, bu sefr doktor test ister söktürücü vermez böle sıkıntılı oluyodu
şimdi en azından yok diyosun bakıyosun başının çaresine, yeni bir sürece giricem bu ay bakalım akşam itibariyle dr görüşcem :44:
sanırım ilaç ve iğne şeklinde olucak hayırlısı :44::44::44:
sağol canım amiiin hepimizin sen nasılsın ??
hangi topiklerdesin ? görüyorum genelde galiba tanıdık geldi :13:
saol bende iyiyim bende iki ay korunup yeni yilda nasipse calismalara basliyacam
yaw sende bana tanidik geldinben cogunlukla bu ayda olmadi ümidim ekim ayi topigindeydim:
galiba ordan hatirliyoruz birbirimizi...
bak sen benim adımı biliyorsun ben seninkini bilmiyorum ama ipek galiba :) bi de doktorla niçin görüşüceksin canım aşılama falan mı yapılıcak?
hayırlısı olsun canm, benmde bekleme sürelerim olmuştu, dr ne derse o tatlım :21
evet yazdım o topiğe de birkaç defa ama çok hızlı ilerliyor orası geçmişi de çok bilemeyince fransız olunuyor haliyle :26::26:
evt cnm :) dr la ilaç kullanma için görüşcm cnm ilaç ve iğne oluck sanırım bakalım işte ??
doru valla ben bile bi kac saat girmesen fransiz kaliyorum:9ordada bu zamana kadar sadece 3 hamilemiz cikti bakalim bundan sonra nolacak bekliyoruz
doru valla ben bile bi kac saat girmesen fransiz kaliyorum:9ordada bu zamana kadar sadece 3 hamilemiz cikti bakalim bundan sonra nolacak bekliyoruz