Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aaaa ovülasyon testimi varmış? valla hiç önemli değil bebişim için feda olsun eczanelerde satılan bişeyse bende alayım. aşağı yukarı tahmin ediyorum zaten dönemimi o 5 gün de bakarım ve hemen yapıveririm. yeterki olsunnnnnn. ama ne kadar bilinçsisiz bak ya neden kimse bilgilendirmiyor bizi bu test ile. bence böyle şeyler sosyal sorumluluk olmalı eminimki pek kimsede bilmiyordur bunu. tabi eğer bende yanlış anlamadıysam varsa. evlendikten sonra mesela mahallelerde aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz bilinçlendirme eğitimler yapılmalı, hem çocuk düşünenler için hemde düşünmeyenler için korunma hakkında.. maalesfff

bende sormuştum 10 lira demişti ama içinde kaç tane var bilmiyorum....

bende ilk bikaç denem sonrası gebe kalmıştım, sonra kaybettim ((
sonrasında hep aksilikler oldu uzadı gitti hâlâ kalamadım işte (((((

cnm kayıp mı ettin demekki zamanı değilmiş
inşallah bi daha olur
böyle kayıplar düşükler neden oluyo kızlar
vücut direncinin zayıf olmasından beslenmeden falan mı ?
o yüzden mi folic asit veriyo dr.lar?

nasıl oluo canım bu nasıl yapılıyo.kaç gün yapılıyo.
içinde kaç tane var. fiyatı ne kadar?

aaa yaşıma uygun bir arkadaş gelmiş, hoşgelmiş
yaa bende o testlere iyi para verdm birkaç defa cnm
ama senin aetler düzenli gibi yani 13. gün başlasan yapmaya 18. güne kadar birinde tutturursun
zaten 13.14. gün ilişkiye başlayıp gün aşırı devam ederken testin pozitif çıktığı günü de boş geçmezsen
şansın artar canım şimdilik bu kadar aydınlatabilirim seni, inşallah en kısa sürede kısmet olur hepimize

ay canım yaa inan senin mesajın geliyo okur okumaz beyin sinyaller gönderiyo gözümün önüne
bi çikolatalı bi frambuazlı bi muzlu çeşit çeşit geliveriyo bir anda, hatta şimdi bari çikolata yiyim filan dedim inanki
bunca yıllık istanbulluyum daha cevahire gelip gezmek kısmet olmadı canım ( ama olursa tanışırız niye olmasın ??
hem senin bu enerjin ne kadar güzel maşallah hep böyle güleç enerjik ve pozitif ol tatlım yakışııırrr

evet
var öyle testler
5 adet varmış içinde bende gününü tutturamam boşa gider diye düşündüm

nasıl oluo canım bu nasıl yapılıyo.kaç gün yapılıyo.
içinde kaç tane var. fiyatı ne kadar?

canım benim aldığım pahalıydı 55 tl ama daha uygunları varmış
5 tane oluyodu içinde, adet düzenine göre, mesela 12 veya 13. gün başlayıp,
periodlar uzunsa 14-15.gün başlayıp 5 gün aynı saatte idrarda yapysun
aynı gebelik testi gibi o da,bir tane testin çalışmasıyla ilgili bir tane de
lh pikinin ölçümüyle ilgili çizgi beliriyo, aynı renk iki çizgi varsa çatlama ve yumurtlama ok, hemen iş başına :26:
eğer test çizgisi silikse, yumurtlama dönemindesin ama çatlama ya olacak ya da olmuş demek canım

istanbulda olan varsa valla pastalar bendennnn hemde isteyene vişne-çikolata, isteyene fıstık-çikolata, isteyene bol meyveli. özsütten hemde :)

kııız sen beni öldürcenmi bide çeşitlerini yazmış yaaaw

Son düzenleme:
ay canım yaa inan senin mesajın geliyo okur okumaz beyin sinyaller gönderiyo gözümün önüne
bi çikolatalı bi frambuazlı bi muzlu çeşit çeşit geliveriyo bir anda, hatta şimdi bari çikolata yiyim filan dedim inanki
bunca yıllık istanbulluyum daha cevahire gelip gezmek kısmet olmadı canım ( ama olursa tanışırız niye olmasın ??
hem senin bu enerjin ne kadar güzel maşallah hep böyle güleç enerjik ve pozitif ol tatlım yakışııırrr [/QUOTE]

neresindesin istanbulun? bende cevahir açıldığından beri 1 kere oda 2007-2008 gibi gelmiştim. şimdi işyerim şilide olunca maalesef en fazla 2 günde 1 cevahire gidiyorum
bence sizde mutlu olunki doğacak bebeişlerinizde mutlu olsun. mutluluk içinde yüzsünler, aşk bebekleri olsun inşallahhhhh

hımmm tamam canım bende alayım bari.
benim de adetim şöyle.son iki aydır 28 günde birdi. ama bu ay 25 günde geldi.sanırım 10.günde başlasam teste daha iyi olur dimi?

neresindesin istanbulun? bende cevahir açıldığından beri 1 kere oda 2007-2008 gibi gelmiştim. şimdi işyerim şilide olunca maalesef en fazla 2 günde 1 cevahire gidiyorum
bence sizde mutlu olunki doğacak bebeişlerinizde mutlu olsun. mutluluk içinde yüzsünler, aşk bebekleri olsun inşallahhhhh[/QUOTE]

ben anadolu çkmeköy tarafından cnm, evet olmaya çalşyruz bizde mutlu inşallah hayırlısıyla olucak

kııız sen beni öldürcenmi bide çeşitlerini yazmış yaaaw

yazdım tabii yiyin mutlu olun diyeeeeee [/QUOTE]

yicem merak etme :) akşam gdym de evde ıslak kekmi yapym pastamı yapym bşyler yapıcam kesiiinnn

evet
var öyle testler
5 adet varmış içinde bende gününü tutturamam boşa gider diye düşündüm

ama napalımki şüphe içinde kalmaktansa alalım bilelim emin olarak yapalım bence aklımızda kalacağına 50 tl verelim garanti olsun aylar geçiyor, zaman geçiyor, umutlar tükeniyor.. para kazanılır ama yok olan umudumuz bizi hep dahada geriye götürür. inşallah o heyecan hiç eksilmez yüzümüzden, kalbimizden..
bende sanki 10 yıldık olmuyomuş gibi konuştum tövbe yarabbiim daha 10 gün olmadı denemeye başlayalı ama olsun. inşallah olur en kısa zamanda.

CNM BNM ÇOK TŞK EDERİM
bnm de tahminlerim o yönde pazartesinden başlıorum

inşallah cnm yaaa

ben anadolu çkmeköy tarafından cnm, evet olmaya çalşyruz bizde mutlu inşallah hayırlısıyla olucak

yicem merak etme :) akşam gdym de evde ıslak kekmi yapym pastamı yapym bşyler yapıcam kesiiinnn

azcık uzakmışız ama valla işin düşerse beklerim. yap tabi afiyetle ye çünkü hamile kalınca kilo ve sağlık bakımından sınırlamalar gelecek şimdi tadını çıkarr

pastaaaaaaaaaa
o takla atan bebek varya senin göbüşünde taklalar atsın emi......
ama bugün oynamak yok mu?hadi bakalım
yandan yandan.........

kızlar galenik marka almıştım ben 25 tl gibi birşeydi fiyatı 5 adet var içinde. Ama gittigidiyorda laboquick marka kitler var mesela 20 adet ovu testi + 2 adet ultra erken gebelik testi 22,90 tl gibi birşey bir bakın derim ben )

inşallah olur canım özlemim derin hele kayıp sonrası insan daha da farklı bekliyor hepimize nasip olur inşallah ..
hepsinin farklı nedenleri var, benm erken dönemde oldu, gebelik sağlıklı ilerlemezse vucud zaten düşükle atıyo
yani gelişimde veya başka bişeyde sorun varsa durum bu, daha ilerki zamanlarda farklı sebepler olabilir ..
folic asit takviyesi ilk terimesterda bebeğe faydaı olduğundan veriliyo ama onu içinde olmıcak die bşy yok
ki ben onu zaten gebelik öncesi dönemde de kullanydum ama yaşadım malesef ((

hımmm tamam canım bende alayım bari.
benim de adetim şöyle.son iki aydır 28 günde birdi. ama bu ay 25 günde geldi.sanırım 10.günde başlasam teste daha iyi olur dimi?

çok mantıklı canım bencede öyle başlasan iyi olabilir, hadi hayırlısı inşallah bu vesileyle tutar :)))

CNM BNM ÇOK TŞK EDERİM
bnm de tahminlerim o yönde pazartesinden başlıorum

hakkında hayırlısı olsun canım, başla bakalım en azından tecrübe :)

pastaaaaaaaaaa
o takla atan bebek varya senin göbüşünde taklalar atsın emi......
ama bugün oynamak yok mu?hadi bakalım
yandan yandan.........

ve eveeettt pastadan kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN nidaları duyuluyorrrr. flaş flaş flaşş. acaba pastaa neden bu kadar mutlu oldu. ona bu güzel duaları eden kim az sonraaaaaaaaaaa

çk teşekkür ederimmmmmm amin hepimizin inşallah oynak bebişleri olur kıpır kıpırrr hiç rahat bırakmazlar bizi. hep ben hattabiz ikimiz burdayız derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…