Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canim moral bozmak yok demekki bu ay hayirli deilmis senin icinki kan testi yaptirdinmiki söktürücü almayi düsünüyorsun...saol güzelim... hadi bakalim söyle bi silkelen kendine gel...

gıdaklama zamanı gfeçti tatlım geçen perşembe başlamıştı
takipteydim zaten bu ay
üşütme olduğunu sanmıyorum çok korudum kendimi bu ay
inşallah bebiştir

allah iyiligini versin demek gidaklama zamanin gecti )) hadi bakalim 19 cift cizgiyi görelim insalllah ve 9 aylik serüvene start komutu verelim.

üzülme dicem canım ama bende üzülüyorum bebeğim olmadığı için gerçi üzülmem için daha erken 5 ay oldu ama insan olsun istiyor Allah herşeyin hayırlısını versin dualarımız bunun için olsun

canim üzme tatli canini bak kontrollerinde birsey cikmamis. zaten ay icinde dogru zamani yakalamamiz sansi %25 buyüzden strese gelmemek gerek biliyorum elinde degil ama malesef en büyük etken stres. oldumu olmadimi tuttumu tutmadimi derken kendimizi yipratiyoruz. zor dönem ama atlaticaz insallah. denedinmi bilmiyorum ama yumurtlama takibi yapsana belki yumurtan catlamiyodur. cünkü bende bi ara ovulasyon testi yapiyodum pozitifi gördüm calisma oldu. adet tarihime 2 3 gün kala terminim vardi doktor yumurtan catlamamis demisti. bazen ovulasyon bile ise yaramiyor. yurt disindayim demisin neresindesin bende yurt disindayimda.

canım üzülme nolur, nice sorunlu denen kişilerin sıra sıra bebekleri olurken, problem yok denenlere ise bir türlü nasip olmuyor ??
bu işleri biz aciz kullar anlamayız, hiçbirşey için üzülme ve ümitsizliğe kapılma nolurr
inan bugün bende çok depresif hallerdeyim, günlük yaşam devam çalışıyoruz mecburen güçlü durmaya çalışıyorum,
demem o ki seni çok iyi anlıyor ve hak veriyorum ama elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yokki ..
gerisi rabbimin işi, hakkımızda hayırlısı olsun, en sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallah hepimize tüm isteyenlere ...

canım valla al benden de o kadar...bir sorun olmayıp hamile kalamamakta çok sinir bozuyor gerçekten (( ben de bu ay mantar çıktı bi de onun tedavisi için ilaç verdi doktor bu durumda bu ay sanırım korunmak gerekecek öyle bişey demedi ama eczacı bu ilaç etkili bir ilaç dedi valla bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı

kızlaaaarrr kimse yok muuuu :)

canim moral bozmak yok demekki bu ay hayirli deilmis senin icinki kan testi yaptirdinmiki söktürücü almayi düsünüyorsun...saol güzelim... hadi bakalim söyle bi silkelen kendine gel...

henüz yaptırmadım 2-3 gün daha beklicem olmazsa yaptırıcam, ama olmadı kesin hiçbi pozitif hissim yok (
sağlık olsun napalım ...

günaydın hanımlarrr :) herkese hayırlı cumalar dilerim
benm braz ağrılarım var bugün akşama kadar bekliyorum bakalım

akşama kalmadan geldi benimkiler ...
şu günlerde işe gelmek çalışmak ne kadar zor ((
bayan olmanın sosyal yaşamdaki zorluklarını bir kere daha derinden hissediyorum :))
Allah hepimize her işimizde kolaylıklar nasip etsin ....

herkese günaydınnn
hayırlı cumalar
bu mübarek günde tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallahhh

Herkese günaydın...
Hayırlı cumalar kızlar, cumanız mübarek olsun...
Umarım bu cuma gününün hürmetine dualarımız kabul olur.Rabbim bizim gibi isteyen herkesi evlat sahibi eder.Amin .

günaydıııınnnn herkese :)

napalım yaaa, azıcık moral bulalaım dua alalım edilenlere amin diyelim diye baklınıyoruz işte
siz napıyosunuz bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…