Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canın sıkılıyorsada müzik aç dinle bence mutlu ol.. neden sıkılıyorsunki git değişik bişeyler yap konuya komşuya git evdeysen, fıkra oku işteysen oyun oyna. hayat bize güzelllll, olmadı kış hazırlığı yap, otur atkı bere ör kocana :9::6::6:

canım işteyim konu komşuya gitmeye zaman yokki :))),

canom ya bende acayip durumlar... Lekelenmem var... Ama adetime 3gün var daha.

inş. lekelenmen güzel haberler verir canım bize . AMİN...

ohhh maşallah enerjine canım, çok enerjik grdüm seni :)))
seni biraz bana da yollarmısın o enerjinde yaaa :13: :13:
ben tekirdağ - çerkezköy de oturuyorum canım, sen hangi semttesin peki :)))

ciddimisinnnn benim annemlerde çerkezköyde kapaklıya giderken emlak konutlarının karşı tarafında oturuyorlar. bu ctesi gidicez hattaa. sen göçmensindirde bellki ben bg göçmeniyim. enerji kendi başınada kazanabileceğin bişey. sabahta yazmıştım ben aç bir mezdeke ya el yalel lililiii oyna 5 dk snra bi bakmışsın enerji seni almış götürmüşş :36:

ohhh maşallah enerjine canım, çok enerjik grdüm seni :)))
seni biraz bana da yollarmısın o enerjinde yaaa :13: :13:
ben tekirdağ - çerkezköy de oturuyorum canım, sen hangi semttesin peki :)))

ciddimisinnnn benim annemlerde çerkezköyde kapaklıya giderken emlak konutlarının karşı tarafında oturuyorlar. bu ctesi gidicez hattaa. sen göçmensindirde bellki ben bg göçmeniyim. enerji kendi başınada kazanabileceğin bişey. sabahta yazmıştım ben aç bir mezdeke ya el yalel lililiii oyna 5 dk snra bi bakmışsın enerji seni almış götürmüşş :36:

kızzz iş yerinde mezdeke açamam ki :1: :1:
evde olsam ohh sefam olsun derim ama nerdeeee ....
yok canım göçmen değilim, tekirdağlıyım aslen buraya gelin geldim...

ayrıca bişi daha paylaşmak istiyorum benim bir kedim var evimde çok sakin çok uysalll ve dünyaylar tatlısı. 2.5 yaşında. çocuk düşündüğümüz için sahiplendirmek istiyorum tanıdığınız bakabilecek birileri varsa vermek isterim aklınızda bulunsun olur mu sizindee. ama size değil çünkü hamilelikte sıkıntı :20::20:

ruyacan yine gitmiş........
nerlerde geziyon kız sen..
gel de bacaklarını kırcam senin:57::57::57::57:

özletiyon kendini....

sağol tatlım gel beraber olsun....
amin inş hepimizin bebişi canlanır bu ay, sen ne zamandan beri deniyorsun tatlım, ne kadarlık evlisin? :16: :16: :16:
tanıt biraz kendini...

2.5 yıllık evliyim ve 6 gündür deniyorum. toplamda da 3 kez denedim. dün röntgen için kan testi verdim ama negatif çıktı hemşire 5 günde belli olur dedi ama nette 1 haftadan önce kanda da çıkmaz deniyor anlamadım. 26 yaşındayım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum. bulgaristan göçmeniyim, eşimde sivaslı. şimdilik evli mutluyuz inşallah önümüzdeki ay evli, mutlu hamile ve seneyede evli mutlu çocuklu oluruzzzz:emir_bebek::nazar:

herkese iyi akşamlar ben geldiiiim :10::10::10:
yine yoğun bir çalışma halindeyim ve bir aksilik söz konusu oldu :((
kızdım çocuklara da ama :57::57::57::57::57::57: olmuş bikere işte

2.5 yıllık evliyim ve 6 gündür deniyorum. toplamda da 3 kez denedim. dün röntgen için kan testi verdim ama negatif çıktı hemşire 5 günde belli olur dedi ama nette 1 haftadan önce kanda da çıkmaz deniyor anlamadım. 26 yaşındayım. bankacıyım. istanbulda oturuyorum. bulgaristan göçmeniyim, eşimde sivaslı. şimdilik evli mutluyuz inşallah önümüzdeki ay evli, mutlu hamile ve seneyede evli mutlu çocuklu oluruzzzz:emir_bebek::nazar:

aaa düğünlerimiz aynı senede olmuş sanırım benimde 2 .5 sene olmasına az kaldı canım, çok yeniymişsin sen deneme konusunda ama inş. bebişin bekletmezde gelir hemen
5 günde belli olmuyor canım ya 10de faalan tutunuyor bebekler bat ın ne zaman
bende 26 yaşındayım,muhasebeciyim,temmuz da ikiz bebeklerimi düşürdüm.Şuan yeni deneme aşamasındayız inş. yüzümüz güler bu ay :))))
inş. evli mutlu bebişli olduğumuz günleride görücez tatlım hepimiz sırayla ...

aaa düğünlerimiz aynı senede olmuş sanırım benimde 2 .5 sene olmasına az kaldı canım, çok yeniymişsin sen deneme konusunda ama inş. bebişin bekletmezde gelir hemen
5 günde belli olmuyor canım ya 10de faalan tutunuyor bebekler bat ın ne zaman
bende 26 yaşındayım,muhasebeciyim,temmuz da ikiz bebeklerimi düşürdüm.Şuan yeni deneme aşamasındayız inş. yüzümüz güler bu ay :))))
inş. evli mutlu bebişli olduğumuz günleride görücez tatlım hepimiz sırayla ...

evet yakın o zman mayıs 2010 benim. inşallah gelir canım sabırsızlıkla bekliyorum kendisini:) batım 5 aralık inşallah bebiş gelir o tarihe. çok geçmiş olsun canım ikizler için bende hep ikizim olsun isterim ama kısmet tabi benim derdim 1 kerede 2 tane olsun aynı stresi 2 kere yaşamayayım ama tabikisi hayırlısı olsun. olsunda nasıl olursa olsun acıda çekerim benn. çok memnun olduğum tanıştığımıza hepimiz bebişli günleri görelim inşallah hemde en geç aralıktaaa :32:

Back