Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hımmmmm anladım canım benim daha yeni geldi ama beklemem lazım galiba.....
adet olucam kesin ya..........
karmakarışığım şuan.........

adet öncesi simdiye kadar hic kanaman oluyormuydu mesela benim hep 1 2 gün önceden vajinal akintim kanli gelmeye baslar sonrada adetim gelir. eger önceden böyle birsey yasamadiysan ilk defa yasiyorsan bu bir hamilelik belirtisi olabilir umutlandirmak istemem ama. kendini sikintiya sokma olsada birsey yapamazsin olmasada gönül isteki insallah o kanama bebisdirve tutunma kanamasidir hayirlisi diyelim bekleyelim ve görelim:31:

Merhaba gacilar. Nasilsiniz. Hati2 hamismissin yeni gördüm.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.saglikli olarak.... Eeee kizlar 2hamisimiz var masaallah jonyir gulucukte yolda insallah... Eee adetine 1...2..gün kalanlar ne durumdasiniz. Belirti falan varmi kizlar....:)

Merhaba gacilar. Nasilsiniz. Hati2 hamismissin yeni gördüm.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.saglikli olarak.... Eeee kizlar 2hamisimiz var masaallah jonyir gulucukte yolda insallah... Eee adetine 1...2..gün kalanlar ne durumdasiniz. Belirti falan varmi kizlar....:)

çookk teşekkürler canım aminn
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Selam kızlar. bizde 1 yılı geçti istiyoruz bebiş. 2 yıllık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım. 1 yıldırda deniyoruz allah nasip etmiyo. doktora gittik yaptırmadığımız test kalmadı herşey normal ve problem yok 2 doktor bana acele etme zamana bırak dedi. şimdiki gittiğim doktor acele ediyosan tedaviye başlayalım dedi. geçen ay klomen hap verdi ve arkasından çatlatma iğnesi. ama tutmadı. bu ayın 28.inde adet olmam gerekiyo olmam inşallah. cumartesi günüde başka bir doktordan randevu aldım. kafam çok karışık. düşünmemek gerekiyormuş hatta bu gebelik üzerine hiç araştırma yapmamak. akışına bırakmak lazımmış. bu yüzden üniversiteye yazıldım ne zaman aklıma gelse bebek olayı derse veriyorum kendimi.allahkimseyi evlat eksikliğiyle sınamasın. bir an önce meleklerimize kavuştursun bizi (amin)

hosgeldin aramiza canim insallah olmassin ve bebisin seninledir ve 9 aylik serüveni diger 2 arkadasimiza baslattigimiz gibi sanada baslatiriz ;D evet zamana birakmak gerekiyor ama malesef beynimiz öyle oyun oynuyorki düsünmek istemedikce düsündürüyor bizi hayirlisi diyelim ve bekleyelim :40:

arkadaslar ya şu implantasyom( yerleşme) kanaması hakkında bilgisi olan var mı?
hatice senin lekelenmelerin vardı demi? nasıldı biraz bahsetsene...

evet canım benim oldu
ilk pembe geldi bide sulu
adet gibi yoğum değil
sonra koyulaştı rengi
yani değişti rengi açıkçası ama adet kanaması değil belli yani
birde regli tarihimden 1 hafta önce oldu
4 gün sürdü
çok az damlalar oluyodu bide wc kağıdına bulaşıyo o kadar

merhaba canm. Cok stres yapma. Insallah hayirlisiyla adet olmassin .bebis haberi verirsin.bize

inşallah canım da sanırım adet olucam yavaş yavaş adet ağrıları gibi ağrılar başladı......aslında adet olmayı daha çok isteiyorum sanırım neden dersen. ilk hamileliğim kanamalı geçti sonuç düşük tabi..
oyüzden kanama beni korkutuyo.

Allah gönlüne göre versin canım

Amin,cümlemizin...

cok merak ediyorum ne olacak....cünkü benim son 5-6 aydir falan adetlerimde gecikme oluyordu ve adetlerden 3 gün falan önce kahverengi akinti geliyordu birde adetten sonra aynen,,fakat zaten adet te cok az oluyordum....son adetim 30. günde geldi ama o da az geldi...

bu tür seyler olmadan önce 4-5 gün incir kürü yapmistim diyorum o mu bu bozukluklara sebep oldu?

suan cok merak ediyorum ya ne olacak acaba...dün test alip yapmak istedim ama.........

inşallah canım da sanırım adet olucam yavaş yavaş adet ağrıları gibi ağrılar başladı......aslında adet olmayı daha çok isteiyorum sanırım neden dersen. ilk hamileliğim kanamalı geçti sonuç düşük tabi..
oyüzden kanama beni korkutuyo.

inşallah kanaman olmaz bende senin gibiydim kanamam olmuştu herkes yerleşme kanaması dedi ama düşürdüm inşallah olmazsında hamile olduğunu öğrenirsin canım

adet öncesi simdiye kadar hic kanaman oluyormuydu mesela benim hep 1 2 gün önceden vajinal akintim kanli gelmeye baslar sonrada adetim gelir. eger önceden böyle birsey yasamadiysan ilk defa yasiyorsan bu bir hamilelik belirtisi olabilir umutlandirmak istemem ama. kendini sikintiya sokma olsada birsey yapamazsin olmasada gönül isteki insallah o kanama bebisdirve tutunma kanamasidir hayirlisi diyelim bekleyelim ve görelim:31:

yok canım hiç olmuyodu...27 yada28 günde bir adet olurum ben.. hatta son zmanlarda hep 28..
ve ilk 3-4saat leke olur sonra kanama başlar...
ama şimdi baktım da sanki yoğunlaşıyo gibi...
bakalım sanırım adet...
nasip herşey... hayırlısı olsun.....

evet canım benim oldu
ilk pembe geldi bide sulu
adet gibi yoğum değil
sonra koyulaştı rengi
yani değişti rengi açıkçası ama adet kanaması değil belli yani
birde regli tarihimden 1 hafta önce oldu
4 gün sürdü
çok az damlalar oluyodu bide wc kağıdına bulaşıyo o kadar

canım benim bahsettiğinden biraz daha yoğun geliyo sanki...

Back