- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
merhaba canm. Cok stres yapma. Insallah hayirlisiyla adet olmassin .bebis haberi verirsin.bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canm. Cok stres yapma. Insallah hayirlisiyla adet olmassin .bebis haberi verirsin.bize
canım adet olduysan bu kanın devamının gelmesi gerekmiyo muydu? daha bişey gelmedi mi ya kaç saat geçti aradan?
hımmmmm anladım canım benim daha yeni geldi ama beklemem lazım galiba.....
adet olucam kesin ya..........
karmakarışığım şuan.........
bilemiyorum ki
2-3 saat geçti canım daha......
Merhaba gacilar. Nasilsiniz. Hati2 hamismissin yeni gördüm.rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.saglikli olarak.... Eeee kizlar 2hamisimiz var masaallah jonyir gulucukte yolda insallah... Eee adetine 1...2..gün kalanlar ne durumdasiniz. Belirti falan varmi kizlar....:)
Selam kızlar. bizde 1 yılı geçti istiyoruz bebiş. 2 yıllık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım. 1 yıldırda deniyoruz allah nasip etmiyo. doktora gittik yaptırmadığımız test kalmadı herşey normal ve problem yok 2 doktor bana acele etme zamana bırak dedi. şimdiki gittiğim doktor acele ediyosan tedaviye başlayalım dedi. geçen ay klomen hap verdi ve arkasından çatlatma iğnesi. ama tutmadı. bu ayın 28.inde adet olmam gerekiyo olmam inşallah. cumartesi günüde başka bir doktordan randevu aldım. kafam çok karışık. düşünmemek gerekiyormuş hatta bu gebelik üzerine hiç araştırma yapmamak. akışına bırakmak lazımmış. bu yüzden üniversiteye yazıldım ne zaman aklıma gelse bebek olayı derse veriyorum kendimi.allahkimseyi evlat eksikliğiyle sınamasın. bir an önce meleklerimize kavuştursun bizi (amin)
arkadaslar ya şu implantasyom( yerleşme) kanaması hakkında bilgisi olan var mı?
hatice senin lekelenmelerin vardı demi? nasıldı biraz bahsetsene...
Allah gönlüne göre versin canım
bazen adet önceside böyle kanamalar olabiliyor yarına kadar bekle devamı gelmezse tahlil yaptır derim ben
. Anladm canm. Rabbim hayirlisini versin insallah canm.. bi yarina kadar bekle olmassa test yaptr canm benim... Hamissen eger allahin izniyle yerleşme kanamasidir insallah...
inşallah canım da sanırım adet olucam yavaş yavaş adet ağrıları gibi ağrılar başladı......aslında adet olmayı daha çok isteiyorum sanırım neden dersen. ilk hamileliğim kanamalı geçti sonuç düşük tabi..
oyüzden kanama beni korkutuyo.
adet öncesi simdiye kadar hic kanaman oluyormuydu mesela benim hep 1 2 gün önceden vajinal akintim kanli gelmeye baslar sonrada adetim gelir. eger önceden böyle birsey yasamadiysan ilk defa yasiyorsan bu bir hamilelik belirtisi olabilir umutlandirmak istemem ama. kendini sikintiya sokma olsada birsey yapamazsin olmasada gönül isteki insallah o kanama bebisdirve tutunma kanamasidir hayirlisi diyelim bekleyelim ve görelim![]()
adet olcam kesin ya......
üzülsemmi napsam bilemedim......
inşallah kanaman olmaz bende senin gibiydim kanamam olmuştu herkes yerleşme kanaması dedi ama düşürdüm inşallah olmazsında hamile olduğunu öğrenirsin canım
evet canım benim oldu
ilk pembe geldi bide sulu
adet gibi yoğum değil
sonra koyulaştı rengi
yani değişti rengi açıkçası ama adet kanaması değil belli yani
birde regli tarihimden 1 hafta önce oldu
4 gün sürdü
çok az damlalar oluyodu bide wc kağıdına bulaşıyo o kadar
üzülme canm ya
kızlar bu ayda hamile kalmazsam aralıkda soğan kürü denemeyi düşünüyorum kullanan varmı ?