Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar bu soğan kürü ile ilgili araştırma yapıyorumda bu yöntemle hamile kalan varmı hiç

ahmet enes ne demiş.........

''hani fani bu hayat ümit bağlayamam
olmadı diye oturup ağlayamam''
.....................
...................

''zaman öyle de geçiyor
hayat böyle de bitiyor
ama umudum cennetten ''

dinleyin kızlar çok güzel.....

bu ay basaramazsak önümüzdeki ay denicem peki hamile kalınca bilmeden kullanırsak zararı olurmuki adet bitimindemi baslanıyor

kızlar selam nasılsınız?
canım sıkılıyor bugün yaa bunalıyorum bugün nedense :50: :50:
sizde durumlar neler bakalım ...

hoşgeldin canomm kendi adıma adet günümü beklemedeyim :) sen nasılsın

ruyacn , pastaa , gülücük45 sizde neler durumlar nasıl kızlar ?

canommmm kendi adımaa konuşayımki süperim. günün tadını çıakrtıyorum. havada miss öle camdam dışarı bakıyorum ara ara işyerinden. sokaktan geçen insanları düşünüyorum ne kadar mutluyum halime şükrediyorum. sabah az başım ağrıyordu ama yemekten sonra geçti oda.. süperimm hepinize moral olurum valla. nerde oturuyorsunuz siz? eğer istanbuldaysak hepimiz görüşedebiliriz bence 1 gün. bende son girdim hızlı çıktım. hepinizin kolasına hap atıp kapkaç yapıcam hahahaa :46:

kızlar selam nasılsınız?
canım sıkılıyor bugün yaa bunalıyorum bugün nedense :50: :50:
sizde durumlar neler bakalım ...

canın sıkılıyorsada müzik aç dinle bence mutlu ol.. neden sıkılıyorsunki git değişik bişeyler yap konuya komşuya git evdeysen, fıkra oku işteysen oyun oyna. hayat bize güzelllll, olmadı kış hazırlığı yap, otur atkı bere ör kocana :9::6::6:

canommmm kendi adımaa konuşayımki süperim. günün tadını çıakrtıyorum. havada miss öle camdam dışarı bakıyorum ara ara işyerinden. sokaktan geçen insanları düşünüyorum ne kadar mutluyum halime şükrediyorum. sabah az başım ağrıyordu ama yemekten sonra geçti oda.. süperimm hepinize moral olurum valla. nerde oturuyorsunuz siz? eğer istanbuldaysak hepimiz görüşedebiliriz bence 1 gün. bende son girdim hızlı çıktım. hepinizin kolasına hap atıp kapkaç yapıcam hahahaa :46:

ohhh maşallah enerjine canım, çok enerjik grdüm seni :)))
seni biraz bana da yollarmısın o enerjinde yaaa :13: :13:
ben tekirdağ - çerkezköy de oturuyorum canım, sen hangi semttesin peki :)))

hoşgeldin canomm kendi adıma adet günümü beklemedeyim :) sen nasılsın

hmm ne zaman canım adet günün benim 30u daha var, günler geçmiyor sanki 30 unu bi görebilsem :)))
iyiyim canım, sadece canım sıkılıyor bugün umutsuzluk var içimde nedense :50: :50:

canommmm nasılsın ben iyiyim ya Allah'a şükür reglime 3 gün var olucak gibiyim kısmet artık pastaaa ben istanbuldayım canım sen nerdendin?

Back