hadi hayırlısı olsun inşallah bi güzel haber de sen verirsin. sırayla hamiş haberleri geliyo belki de sıradaki kişi sensin ? :))
heheheeeee evetttt. kızlar yaa yapmayın ne durdunluğu ne yorgunluğu açın bi mezdeke, atın 2 göbek gelin kendinize, silkeleninnn. bugün birdaha geri gelmeyecek mutsuz, halsiz geçirmeyin dolu dolu yaşayın, bi çılgınlık yapın
meyveli pastadan bişi olmaz afite şeker olsunç bende hem pastayı hemde makarnayı çok severim. nick im o 2 anlamıda taşıyor. türkçede pasta ingilizce ve italyancada makarnaaa. nasıl anlamak isterseniz. canın makarnada çeksin şimdi aç karınla pasta yenmezzz
kızlar bu ayda hamile kalmazsam aralıkda soğan kürü denemeyi düşünüyorum kullanan varmı ?
kızlar bu ayda hamile kalmazsam aralıkda soğan kürü denemeyi düşünüyorum kullanan varmı ?
arkadaslar ya şu implantasyom( yerleşme) kanaması hakkında bilgisi olan var mı?
hatice senin lekelenmelerin vardı demi? nasıldı biraz bahsetsene...
amin canım amin ben yine fosum galiba bu ay sancılarım çoğaldı regli olucam galiba
benimde internetten okudğum kadarıyla canım spermle yumurta buluştuktan sonra rahme yerleşmesi 6 günü buluyomuş. bu yerleşme sırasında da bazı hassas vücutlarda kanama olabiliyomuş yani lekenlenme tarzı.tabi bu bünyeden bünyeye değişiyomuş.
arkadaslar ya şu implantasyom( yerleşme) kanaması hakkında bilgisi olan var mı?
hatice senin lekelenmelerin vardı demi? nasıldı biraz bahsetsene...
canim ben yasamadim ama yasayanlardan biliyorum adet kanamasi gibi olmuyor kahverengi yada acik kirmizi gibi diye biliyorum bana yasayan arkadaslarim öyle anlatmisti... isine yararmi bu bilgi bilmiyorum
Ben bu ay yaptim...pazar günü son günümdü...
ve istemedigim adetim belki 3-5 güne gelir...gelmeeeeeeeeeeeeee gelmeeeeeeeeeeeeeeeee...ne olur gelmeeeeeeeeeee
bakalim hayirlisiyla ne olacak....ama bende hic öyle asiri akinti falan yok...
Allahin izniyle cogu kisi sogandan sonra hamile kaliyor
hımmmmm anladım canım benim daha yeni geldi ama beklemem lazım galiba.....
adet olucam kesin ya..........
karmakarışığım şuan.........
canım adet olduysan bu kanın devamının gelmesi gerekmiyo muydu? daha bişey gelmedi mi ya kaç saat geçti aradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?