Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar bu ayda hamile kalmazsam aralıkda soğan kürü denemeyi düşünüyorum kullanan varmı ?

allah emi ne diyim sana bi anda kendimi canlandirdim is yerindeyim ve mezdeke acip oynadigimi düsündüm sen beni güldürdün allahda seni güldürsün canim

kızlar bu ayda hamile kalmazsam aralıkda soğan kürü denemeyi düşünüyorum kullanan varmı ?

Ben bu ay yaptim...pazar günü son günümdü...

ve istemedigim adetim belki 3-5 güne gelir...gelmeeeeeeeeeeeeee gelmeeeeeeeeeeeeeeeee...ne olur gelmeeeeeeeeeee

bakalim hayirlisiyla ne olacak....ama bende hic öyle asiri akinti falan yok...

Allahin izniyle cogu kisi sogandan sonra hamile kaliyor

arkadaslar ya şu implantasyom( yerleşme) kanaması hakkında bilgisi olan var mı?
hatice senin lekelenmelerin vardı demi? nasıldı biraz bahsetsene...

:) benim daha evlenmem lazımda ondan sonra oohh daha yolumuz uzun bebek isteyen herkese inşallah allah nasip eder böyle duyguyu :)

sanırım kimsenin bu konuda bilgisi yok..
rüyacan,ipek,hatice,canom,renn,eslem,rochak,yasak hayal,mutlu birisi vs. vs
nerelerdesiniz siz allah aşkına? kızıyorum ama bak

benimde internetten okudğum kadarıyla canım spermle yumurta buluştuktan sonra rahme yerleşmesi 6 günü buluyomuş. bu yerleşme sırasında da bazı hassas vücutlarda kanama olabiliyomuş yani lekenlenme tarzı.tabi bu bünyeden bünyeye değişiyomuş.

peki bu adet kanaması mı yoksa implantasyon mu anlayamıyormuyuz acaba?
sanırım beklemekten başka çarem yok:18::18::18:

canim ben yasamadim ama yasayanlardan biliyorum adet kanamasi gibi olmuyor kahverengi yada acik kirmizi gibi diye biliyorum bana yasayan arkadaslarim öyle anlatmisti... isine yararmi bu bilgi bilmiyorum

canim ben yasamadim ama yasayanlardan biliyorum adet kanamasi gibi olmuyor kahverengi yada acik kirmizi gibi diye biliyorum bana yasayan arkadaslarim öyle anlatmisti... isine yararmi bu bilgi bilmiyorum

hımmmmm anladım canım benim daha yeni geldi ama beklemem lazım galiba.....
adet olucam kesin ya..........
karmakarışığım şuan.........

Allah gönlüne göre versin canım

hımmmmm anladım canım benim daha yeni geldi ama beklemem lazım galiba.....
adet olucam kesin ya..........
karmakarışığım şuan.........

canım adet olduysan bu kanın devamının gelmesi gerekmiyo muydu? daha bişey gelmedi mi ya kaç saat geçti aradan?

Selam kızlar. bizde 1 yılı geçti istiyoruz bebiş. 2 yıllık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım. 1 yıldırda deniyoruz allah nasip etmiyo. doktora gittik yaptırmadığımız test kalmadı herşey normal ve problem yok 2 doktor bana acele etme zamana bırak dedi. şimdiki gittiğim doktor acele ediyosan tedaviye başlayalım dedi. geçen ay klomen hap verdi ve arkasından çatlatma iğnesi. ama tutmadı. bu ayın 28.inde adet olmam gerekiyo olmam inşallah. cumartesi günüde başka bir doktordan randevu aldım. kafam çok karışık. düşünmemek gerekiyormuş hatta bu gebelik üzerine hiç araştırma yapmamak. akışına bırakmak lazımmış. bu yüzden üniversiteye yazıldım ne zaman aklıma gelse bebek olayı derse veriyorum kendimi.allahkimseyi evlat eksikliğiyle sınamasın. bir an önce meleklerimize kavuştursun bizi (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…