kızlar kalkmıyomuşsunuz ya yataktan ben 15-20 dk yatıyodum ayaklarımı kadırıp sonra hemen hooooppp duşa gidiyodum ondan mı tutmuyoduki bizim ? :SS
o konuyu hep söylüyolar yeşilcikim çok var kalkmayan da, ama aslında o kadar da odaklanmamak lazım,
yani 15-20 dakika yattıktan sonra zaten giden gitmiş oluyo, gerisinden fayda yok aslında ama yapanlar anlatıyo tabi
herkes de bir ümit denemek istiyo, bak ilgli yazıyı da ekliyim okuyun, yapmadım diye üzülme sakın yani ..
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir bir takıntı haline getirmeyin. Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir. İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir. Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.
İlişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir.