Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

arkadaşlar diş için röntgen çektirmem laızmdı bende öncesinde bi gebeliğe baktırayım dedim. 1 saat sonra bellli olacak sonucu. gerçi deneyeli 5 gün oldu ama olsun çok heyecanlıyım yinede. inşallah pozitif çıkarrrrrr :122:

günaydın arkadaşlar. sonuç negatif maalesef. ama üzülmek içinde erken sanki sadece 2 gün denedim ve biri 5 gün diğeri 2 gün önceydi. belki bugün tutmuştur. genede önümüzdeki maçlara bakmalıyım. olmayınca üzülmemeliyim vardır bunda da bir hayırr. azıcık üzüldüm ama üzülme değil hayal kırıklığı ama olsun. o bebek buraya gelecek arkadaş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın herkesee
canom haberi vermiş ama bide ben söliim
hamişimmmmmmmmmmmmmm :21::21::21::21:

dün dr gittik 5mm mercimeğim var artıkın benimde

darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh

çok tebrik ederim hadi gözün aydın. darısı hepimziin başına inşallahh çok çok çok sevindim gözünaydın sağlıcakla eline alırsın inşallahh

günaydın arkadaşlar. sonuç negatif maalesef. ama üzülmek içinde erken sanki sadece 2 gün denedim ve biri 5 gün diğeri 2 gün önceydi. belki bugün tutmuştur. genede önümüzdeki maçlara bakmalıyım. olmayınca üzülmemeliyim vardır bunda da bir hayırr. azıcık üzüldüm ama üzülme değil hayal kırıklığı ama olsun. o bebek buraya gelecek arkadaş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlıs olsun arkadsım.... üzülme sakın... dediğin gibi o bebek buraya gelecek arkadaş:84::84::84:

canım merhaba hoş geldin bende soğan suyu içiyorum normalde çok akıntım olurdu ama içtiğimden beri 1 kere oldu bende anlamadım

Merhaba hosbuldum canim..

kacinci günündesin sogan kürünün?

ben pazar günü bitirdim...

ayyyy Allahim ya cogu kisi hamile kalmis bu sogan küründen sonra....ya aglayacam simdi....ben varya suan icimden cok sicak bir sekilde dedim: ya hamile oldugumu ögrenirsem bu ay:43::43::43:

herhalde sevincimi aglamakla geciririm ilk basta,,,,görende der istemeden mi hamile kaldi:30:

Merhaba hosbuldum canim..

kacinci günündesin sogan kürünün?

ben pazar günü bitirdim...

ayyyy Allahim ya cogu kisi hamile kalmis bu sogan küründen sonra....ya aglayacam simdi....ben varya suan icimden cok sicak bir sekilde dedim: ya hamile oldugumu ögrenirsem bu ay:43::43::43:

herhalde sevincimi aglamakla geciririm ilk basta,,,,görende der istemeden mi hamile kaldi:30:

13.günündeyim canım 2 günüm kaldı hayırlısıyla biticek evet soğan suyunu içipte hamile kalan var ama bence zaten olucağı vardır soğan suyu vesile olmuştur diye düşünüyorum sonuçta ben 10 sene içsek vermeyen Allah vermez diye düşünüyorum :44:

hayırlıs olsun arkadsım.... üzülme sakın... dediğin gibi o bebek buraya gelecek arkadaş:84::84::84:

teşekkür ederim. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ama hati2 nin dediğini bende yapıyorum. yatıyorum sabaha kadar kalkmıyorum vede yatarak giyiniyorum. hadi bakalım bol bebişli bol göbişli tek, ikiz, üçüz çocuklara inşallahhh :)

Kizlar bir kac gündür benim anlim kasiniyor ve ufacik sivilceler var:26::26::26:

kendime diyorum acaba bu neyin belirtisi:27:

:1::1: birisi demişti kafama sinek çarpsa hamilelik belirtisi dicem diye seninki de o hesap :21:

13.günündeyim canım 2 günüm kaldı hayırlısıyla biticek evet soğan suyunu içipte hamile kalan var ama bence zaten olucağı vardır soğan suyu vesile olmuştur diye düşünüyorum sonuçta ben 10 sene içsek vermeyen Allah vermez diye düşünüyorum :44:

:1::1: birisi demişti kafama sinek çarpsa hamilelik belirtisi dicem diye seninki de o hesap :21:

Evet canim,sadece vesile...Allah yeter ki ol desin...

hahahaha cok dogru,belirti bulacaz diye nerdeyse kendimizde belirti yaratacaz:37:

ki yapiyoruzda:1:

Hati tatlim tebrikler...Allah saglicakla kucagina versin yavrunu....bende yatarak giyiniyorum....:31:

bende hmaiş olup bebeğimin doğacağı muhtemel tarih vs ekleniyorya ondan yapmak istiyorum nolurrrnolurrr bian önce olsun Allahım gelişiminide takip edeyim ay çok heyecanlıyımmm :1::1::10:

ŞÖYLE ANLATİİM :
benim akıntım çoktu
kasığım ve belim çok ağrıyodu ama kesik kesik
aynı adet sancısıydı sanki böyle heran boşalcak gibi
ağzım sulanıyodu :D
göğüslerim gününden çok önce ağrımaya başladı
regli gününde ise sade uçlarının acısı kaldı ama bugün yine başladı hassaslık

ama akıntı çok dikkatimi çekti benim

ben kendimi çalışmada çok sıcak tutum
sabaha kadar kalkmadım hiç
hATTA yatarak giyindim :D
başkada bişi yapmadım

anldım canım, oo baksana bisürü kişi yapymuş bunları yaa :46:
ben yatarak giyinme filan dikkat etmedm ama sıcak tutmaya çalışıyorum :31:
akıntı da bikaç defa oldu şimdi yok, daha çook var bata bekle dur şimdi :31::31:

anldım canım, oo baksana bisürü kişi yapymuş bunları yaa :46:
ben yatarak giyinme filan dikkat etmedm ama sıcak tutmaya çalışıyorum :31:
akıntı da bikaç defa oldu şimdi yok, daha çook var bata bekle dur şimdi :31::31:

sıcak tutma olayını bilmiyordum ama yatarak giyinmek benim tercihimdi biyerden okumadım duymadım görmedim. ama sıcak tutmak için ben iyi gelmiyor diye okumuştum. spermleri öldürüyormuş hatta duştan öncede ılık su ile tavsiye ediliyor erkeklere oda çok sıcak olmamalı deniyor. ben yapmadan önce araştırdımda ordan biliyorum.

ayyy yani 6 gündür mü cocuk icin kollari sivadiniz:23:

Allah tez zamanda bekletmeden versin

evet daha ay bile olmadı ama 27 sinde progestana devam edicem 2 aydır içiyordum son kalan paketinide içicem bu ay. dr bununla kalma olasılığın %80 demişti. bugün hatta ariycam sorucam ya şimdi kaldıysam genede bu ilacı içmelimiyim diycem kafam karıştıda biraz. inşallah canım teşekkür ederim inşallah her birimize hayırlısıyla nasip olurr.:49::49:

kızlar kalkmıyomuşsunuz ya yataktan ben 15-20 dk yatıyodum ayaklarımı kadırıp sonra hemen hooooppp duşa gidiyodum ondan mı tutmuyoduki bizim ? :SS

kızlar kalkmıyomuşsunuz ya yataktan ben 15-20 dk yatıyodum ayaklarımı kadırıp sonra hemen hooooppp duşa gidiyodum ondan mı tutmuyoduki bizim ? :SS

kesin o mudur bilmiyorum ama yataktan kalmamak bir süre en iyisi. duşta alma bence. birde sabahları yapmak daha iyiymiş spermler daha diri oluyormuş o zaman. birde kız isteyenlere öneri. erkek boşalırken az geriye çekip boşalırsa x kromozomu y den daha hızlı hareket ettiğinden kız olma şansı daha fazlaymış. biz deniyoruz ama hayırlısı bakalım. gel kızımmm bana gelllllll :111:

Back