Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar diş için röntgen çektirmem laızmdı bende öncesinde bi gebeliğe baktırayım dedim. 1 saat sonra bellli olacak sonucu. gerçi deneyeli 5 gün oldu ama olsun çok heyecanlıyım yinede. inşallah pozitif çıkarrrrrr :122:
günaydın herkesee
canom haberi vermiş ama bide ben söliim
hamişimmmmmmmmmmmmmm
dün dr gittik 5mm mercimeğim var artıkın benimde
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh
günaydın arkadaşlar. sonuç negatif maalesef. ama üzülmek içinde erken sanki sadece 2 gün denedim ve biri 5 gün diğeri 2 gün önceydi. belki bugün tutmuştur. genede önümüzdeki maçlara bakmalıyım. olmayınca üzülmemeliyim vardır bunda da bir hayırr. azıcık üzüldüm ama üzülme değil hayal kırıklığı ama olsun. o bebek buraya gelecek arkadaş![]()
canım merhaba hoş geldin bende soğan suyu içiyorum normalde çok akıntım olurdu ama içtiğimden beri 1 kere oldu bende anlamadım
Merhaba hosbuldum canim..
kacinci günündesin sogan kürünün?
ben pazar günü bitirdim...
ayyyy Allahim ya cogu kisi hamile kalmis bu sogan küründen sonra....ya aglayacam simdi....ben varya suan icimden cok sicak bir sekilde dedim: ya hamile oldugumu ögrenirsem bu ay
herhalde sevincimi aglamakla geciririm ilk basta,,,,görende der istemeden mi hamile kaldi![]()
hayırlıs olsun arkadsım.... üzülme sakın... dediğin gibi o bebek buraya gelecek arkadaş:84::84::84:
Kizlar bir kac gündür benim anlim kasiniyor ve ufacik sivilceler var:26::26::26:
kendime diyorum acaba bu neyin belirtisi![]()
13.günündeyim canım 2 günüm kaldı hayırlısıyla biticek evet soğan suyunu içipte hamile kalan var ama bence zaten olucağı vardır soğan suyu vesile olmuştur diye düşünüyorum sonuçta ben 10 sene içsek vermeyen Allah vermez diye düşünüyorum :44:
birisi demişti kafama sinek çarpsa hamilelik belirtisi dicem diye seninki de o hesap
![]()
bende hmaiş olup bebeğimin doğacağı muhtemel tarih vs ekleniyorya ondan yapmak istiyorum nolurrrnolurrr bian önce olsun Allahım gelişiminide takip edeyim ay çok heyecanlıyımmm![]()
Insallah canim
kac aydir deniyorsunuz?
ŞÖYLE ANLATİİM :
benim akıntım çoktu
kasığım ve belim çok ağrıyodu ama kesik kesik
aynı adet sancısıydı sanki böyle heran boşalcak gibi
ağzım sulanıyodu
göğüslerim gününden çok önce ağrımaya başladı
regli gününde ise sade uçlarının acısı kaldı ama bugün yine başladı hassaslık
ama akıntı çok dikkatimi çekti benim
ben kendimi çalışmada çok sıcak tutum
sabaha kadar kalkmadım hiç
hATTA yatarak giyindim
başkada bişi yapmadım
anldım canım, oo baksana bisürü kişi yapymuş bunları yaa
ben yatarak giyinme filan dikkat etmedm ama sıcak tutmaya çalışıyorum
akıntı da bikaç defa oldu şimdi yok, daha çook var bata bekle dur şimdi![]()
bugün 6. günü. toplamda 3 kere denedik ama. :) bu ay birde ctesi yaparız yeter artık daha ne olsun :)![]()
ayyy yani 6 gündür mü cocuk icin kollari sivadiniz
Allah tez zamanda bekletmeden versin
kızlar kalkmıyomuşsunuz ya yataktan ben 15-20 dk yatıyodum ayaklarımı kadırıp sonra hemen hooooppp duşa gidiyodum ondan mı tutmuyoduki bizim ? :SS