Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canımm çoooook sevindim inan :29::29::29::29:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:42:
darısı başımıza olsun duaların bizimle olsun :nazar::nazar:

amin canım çok sağolasın
hep aklımdasınız
artık tek değil bir olduk zaten
dualarda hep biz diye ediliyo
hayırlısıyla inşallahhh canımm

dün reglimin 3. günüydü tabi gelmemişti hala sabah yaptım evde gayette güzel 2. bir çizgi çıktı tatlım

hatice nasıl bir duygu peki bu içinde mercimeğinle ayy içinde bebiş var yaa anlatsana anlatsana :46::46::46::46:

hayırlı olsun canım sağlıklı vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur umarım :)

Darısı başımızaaaaa :::)

günaydın herkesee
canom haberi vermiş ama bide ben söliim
hamişimmmmmmmmmmmmmm :21::21::21::21:

dün dr gittik 5mm mercimeğim var artıkın benimde

darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh

hatii günaydınlar sana ve bebeğine.. çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizlere olsun inşallah en kısa zamanda burdaki herkes hamiş olsun :))))

günaydın arkadaşlar geçen aylarda diğer topiklerde yazmıştım ama uzun zamandır girmiyodum foruma :( 2 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama bebişim gelmedi bi türlü
artık ümitsizliğe kaplıdım korkmaya başladım.doktora gidiyorum ama biliyosunuz stres yapma diyip geçiyolar. cuma günü randevu aldım bakalım ne dicek .Allah isteyen herkese
nasip etsin bebeğini kucağına almayı çünkü bi noktadan sonra hiçbişey gözünüzde olmuyo. Allah evimizden huzurueksik etmesin inşallah

hatice nasıl bir duygu peki bu içinde mercimeğinle ayy içinde bebiş var yaa anlatsana anlatsana :46::46::46::46:

sadece şunu diyebilirim kesinlikle hissediyosun kim ne derse desin beynin söylenenleri itiyo ve hamilesin diyo sürekli
birde koruma içgüdün sadece kendine bebeğe değil başkasına karşıda artıyo
şimdilik bu biz hala rüyada gibiyiz :D

günaydın arkadaşlar geçen aylarda diğer topiklerde yazmıştım ama uzun zamandır girmiyodum foruma :( 2 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama bebişim gelmedi bi türlü
artık ümitsizliğe kaplıdım korkmaya başladım.doktora gidiyorum ama biliyosunuz stres yapma diyip geçiyolar. cuma günü randevu aldım bakalım ne dicek .Allah isteyen herkese
nasip etsin bebeğini kucağına almayı çünkü bi noktadan sonra hiçbişey gözünüzde olmuyo. Allah evimizden huzurueksik etmesin inşallah

amin canım amin bende senin gibiydim başşlarda hemen olsun isterdim ama kaç uğraşıp bi sonuca varamayanları ve ya onca yıldan sonra bebeğine kavuşan onlarca insan var ben onları gördükçe kendimi gerçekten sakinleştirdim e bi de ipekcim arada fırçalıyor biz küçükleri o da cila oluyor :1::1::1::1:

amin canım amin bende senin gibiydim başşlarda hemen olsun isterdim ama kaç uğraşıp bi sonuca varamayanları ve ya onca yıldan sonra bebeğine kavuşan onlarca insan var ben onları gördükçe kendimi gerçekten sakinleştirdim e bi de ipekcim arada fırçalıyor biz küçükleri o da cila oluyor :1::1::1::1:

aferin kuzum :29: fırça demiyelim de nasihat diyelim olumlu motivasyon diyelim :3:
gerçekten sizin için söylüyorum erkenden panik olup da bebişlerinizi ürkütmeyin şimdiden diye :16:

canım sen de endişe etme, 2 yıl çok uzun bi süre değil evlilikte,yaş da fena dgl korkma denemelere de başlamışsınız :3:
dur bakalım hayırlısı rabbimden, doktora da gitmeye başlarsın yavaş yavaş hızlandırmak için yapılacak şeylere başlarsınız
nasip işi bunlar, sipariş üzerine olmuyo :9: Allah sana ve hepimize hayırlı kapılarından sağlıkla nasip etsin inşallah:42:
dua yapabileceğimz en iyi şeydir, başka elden ne gelir zaten ?? ama üzüntü ters etki kesinlikle huzurla beklicez bebişlerimizi:42:

Son düzenleme:
haticem tekrar tebrik ederim........
soru işaretlereinden kurtuldun sonunda.. ama ben sana demiştim akıntın yoğunsa hamile olabilirsin diye. öyleymiş bak:21::21::21:

bu arada herkese günaydın kızlar... hepinizi seviyorum.......
pozitif bir gün,pozitif insanlar ve pozitif testler diliyorum hepinize:42::42::42:

Günaydin kizlar,müsade var mi?

dertlendim sabah sabah :59:

bizimde 15 aydir bebek istegimiz var ama hic hamile kalamadim...

kadin doktoruma gittim siklüsün belirli günlerinden tarih verdi kan ve ultrason icin...ama calistigim icin bu siklüste olmadi....ki umarim gerekte kalmaz.....

bu ay sogan kürü yaptim ve pressed i bir kere kullandik

bu sogan küründen dolayi diyorlar ya fazla akinti oluyor....bende hic olmadi...

Allah hepimizin yardimcisi olsun

amin canım çok sağolasın
hep aklımdasınız
artık tek değil bir olduk zaten
dualarda hep biz diye ediliyo
hayırlısıyla inşallahhh canımm

canım ya okumuşumdur ama inan kafam çok yoğun oluyo işten güçten :53:
kısaca bahsedebilirmisin çalışmalardan sonraki sürecinle ilgili neler olmuştu?
belirti varmıydı? kaçıncı gün test yaptın? sonra kana gittin kısaca yani,
bende çalışma sürecindeyim de şuanda belki dikkat ediceğim bişey yakalarım diye :31:

aferin kuzum :29: fırça demiyelim de nasihat diyelim olumlu motivasyon diyelim :3:
gerçekten sizin için söylüyorum erkenden panik olup da bebişlerinizi ürkütmeyin şimdiden diye :16:

nasihat tamam o zaman :16::16:

Günaydin kizlar,müsade var mi?

dertlendim sabah sabah :59:

bizimde 15 aydir bebek istegimiz var ama hic hamile kalamadim...

kadin doktoruma gittim siklüsün belirli günlerinden tarih verdi kan ve ultrason icin...ama calistigim icin bu siklüste olmadi....ki umarim gerekte kalmaz.....

bu ay sogan kürü yaptim ve pressed i bir kere kullandik

bu sogan küründen dolayi diyorlar ya fazla akinti oluyor....bende hic olmadi...

Allah hepimizin yardimcisi olsun

canım benim dertlenme hiç, gününün aydınlandığı gibi gözün de aydınlanacak inşallah kısa zamanda
herkesin bir zamanı oluyor işte kimisi hemen kimisi 5 ay kimisi 5 sene kimisi 15 sene biz bilemeyiz ki??
sen sadece duacı ol, kudret sahibi olan elbette dualarımızı görür :42::42::42:

nasihat tamam o zaman :16::16::16::16:

bende çalışma sürecindeyim de şuanda belki dikkat ediceğim bişey yakalarım diye :31:

ŞÖYLE ANLATİİM :
benim akıntım çoktu
kasığım ve belim çok ağrıyodu ama kesik kesik
aynı adet sancısıydı sanki böyle heran boşalcak gibi
ağzım sulanıyodu :D
göğüslerim gününden çok önce ağrımaya başladı
regli gününde ise sade uçlarının acısı kaldı ama bugün yine başladı hassaslık

ama akıntı çok dikkatimi çekti benim

canım benim dertlenme hiç, gününün aydınlandığı gibi gözün de aydınlanacak inşallah kısa zamanda
herkesin bir zamanı oluyor işte kimisi hemen kimisi 5 ay kimisi 5 sene kimisi 15 sene biz bilemeyiz ki??
sen sadece duacı ol, kudret sahibi olan elbette dualarımızı görür :42::42::42:

Amin amin...saglik olsunda gerisi fasa fiso aslinda degil mi?

ama iste amasi var....insaniz ya....o yüzden istiyoruz ki hemen olsun ve sabirsiziz...

benim sol yumurtaligimda kist var...cok merak ediyorum ne oldu o Insallah sogan kürü iyi gelmistir.

ben kendimi çalışmada çok sıcak tutum
sabaha kadar kalkmadım hiç
hATTA yatarak giyindim :D
başkada bişi yapmadım

Amin amin...saglik olsunda gerisi fasa fiso aslinda degil mi?

ama iste amasi var....insaniz ya....o yüzden istiyoruz ki hemen olsun ve sabirsiziz...

benim sol yumurtaligimda kist var...cok merak ediyorum ne oldu o Insallah sogan kürü iyi gelmistir.

canım merhaba hoş geldin bende soğan suyu içiyorum normalde çok akıntım olurdu ama içtiğimden beri 1 kere oldu bende anlamadım

Back