canımm çoooook sevindim inan
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı başımıza olsun duaların bizimle olsun
dün reglimin 3. günüydü tabi gelmemişti hala sabah yaptım evde gayette güzel 2. bir çizgi çıktı tatlım
günaydın herkesee
canom haberi vermiş ama bide ben söliim
hamişimmmmmmmmmmmmmm
dün dr gittik 5mm mercimeğim var artıkın benimde
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh
hatice nasıl bir duygu peki bu içinde mercimeğinle ayy içinde bebiş var yaa anlatsana anlatsana
günaydın arkadaşlar geçen aylarda diğer topiklerde yazmıştım ama uzun zamandır girmiyodum foruma2 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama bebişim gelmedi bi türlü
artık ümitsizliğe kaplıdım korkmaya başladım.doktora gidiyorum ama biliyosunuz stres yapma diyip geçiyolar. cuma günü randevu aldım bakalım ne dicek .Allah isteyen herkese
nasip etsin bebeğini kucağına almayı çünkü bi noktadan sonra hiçbişey gözünüzde olmuyo. Allah evimizden huzurueksik etmesin inşallah
amin canım amin bende senin gibiydim başşlarda hemen olsun isterdim ama kaç uğraşıp bi sonuca varamayanları ve ya onca yıldan sonra bebeğine kavuşan onlarca insan var ben onları gördükçe kendimi gerçekten sakinleştirdim e bi de ipekcim arada fırçalıyor biz küçükleri o da cila oluyor
günaydın arkadaşlar geçen aylarda diğer topiklerde yazmıştım ama uzun zamandır girmiyodum foruma2 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama bebişim gelmedi bi türlü
artık ümitsizliğe kaplıdım korkmaya başladım.doktora gidiyorum ama biliyosunuz stres yapma diyip geçiyolar. cuma günü randevu aldım bakalım ne dicek .Allah isteyen herkese
nasip etsin bebeğini kucağına almayı çünkü bi noktadan sonra hiçbişey gözünüzde olmuyo. Allah evimizden huzurueksik etmesin inşallah
amin canım çok sağolasın
hep aklımdasınız
artık tek değil bir olduk zaten
dualarda hep biz diye ediliyo
hayırlısıyla inşallahhh canımm
aferin kuzumfırça demiyelim de nasihat diyelim olumlu motivasyon diyelim
gerçekten sizin için söylüyorum erkenden panik olup da bebişlerinizi ürkütmeyin şimdiden diye
nasihat tamam o zaman
Günaydin kizlar,müsade var mi?
dertlendim sabah sabah
bizimde 15 aydir bebek istegimiz var ama hic hamile kalamadim...
kadin doktoruma gittim siklüsün belirli günlerinden tarih verdi kan ve ultrason icin...ama calistigim icin bu siklüste olmadi....ki umarim gerekte kalmaz.....
bu ay sogan kürü yaptim ve pressed i bir kere kullandik
bu sogan küründen dolayi diyorlar ya fazla akinti oluyor....bende hic olmadi...
Allah hepimizin yardimcisi olsun
aferin kuzumfırça demiyelim de nasihat diyelim olumlu motivasyon diyelim
gerçekten sizin için söylüyorum erkenden panik olup da bebişlerinizi ürkütmeyin şimdiden diye
nasihat tamam o zaman
canım ya okumuşumdur ama inan kafam çok yoğun oluyo işten güçten
kısaca bahsedebilirmisin çalışmalardan sonraki sürecinle ilgili neler olmuştu?
belirti varmıydı? kaçıncı gün test yaptın? sonra kana gittin kısaca yani,
bende çalışma sürecindeyim de şuanda belki dikkat ediceğim bişey yakalarım diye
canım benim dertlenme hiç, gününün aydınlandığı gibi gözün de aydınlanacak inşallah kısa zamanda
herkesin bir zamanı oluyor işte kimisi hemen kimisi 5 ay kimisi 5 sene kimisi 15 sene biz bilemeyiz ki??
sen sadece duacı ol, kudret sahibi olan elbette dualarımızı görür
canım ya okumuşumdur ama inan kafam çok yoğun oluyo işten güçten
kısaca bahsedebilirmisin çalışmalardan sonraki sürecinle ilgili neler olmuştu?
belirti varmıydı? kaçıncı gün test yaptın? sonra kana gittin kısaca yani,
bende çalışma sürecindeyim de şuanda belki dikkat ediceğim bişey yakalarım diye
Amin amin...saglik olsunda gerisi fasa fiso aslinda degil mi?
ama iste amasi var....insaniz ya....o yüzden istiyoruz ki hemen olsun ve sabirsiziz...
benim sol yumurtaligimda kist var...cok merak ediyorum ne oldu o Insallah sogan kürü iyi gelmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?