Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

inşallah 2.de olur bebişin kendini üzme o bebek geleceği zamanı bilyiordur :)

İnşallah tutar allah herkeze sabır versin ve tez zamanda çocuklarını kucaklamayı nasip etsin.bu süreç o kadar zor ve meşakatli ki 2 türlü yıkılıyosun hem olmadı tutmadı die psikolojin bozuluyo hemde okadar iğne ilaç hormon ilaçları psikolojini bozuyo tamaen kendini suçlu hissediyosun ama esasında ortada suç falan yok:(( tamamen zaman ve kısmet:((

İnşallah tutar allah herkeze sabır versin ve tez zamanda çocuklarını kucaklamayı nasip etsin.bu süreç o kadar zor ve meşakatli ki 2 türlü yıkılıyosun hem olmadı tutmadı die psikolojin bozuluyo hemde okadar iğne ilaç hormon ilaçları psikolojini bozuyo tamaen kendini suçlu hissediyosun ama esasında ortada suç falan yok:(( tamamen zaman ve kısmet:((

doğrudur canım allah her zaman yardımcımız olsun. İYi düşünelim iyi olsun herşey bizim için

hadi ya ilk hamiş haberini aldık ha.......
ayyyyyyy çok mutlu oldum..
rabbim kucagını doldursun inşallahhh.......:49::49::49:
darısı başımıza...
ben bu habere oynarım ama:21::21::21::21::21::21::21::21:

hemde 9-8likten... oh oh oh
:21::21::21::21::21::21::21:

canım.çok teşekkür ederim ya.bende senin güzel haberlerine oynucam inşallah yakında :1:

Son düzenleme:
canım nasıl eklicem bilmiyorum ki. :44:

bak şimdi....
bizim topikten birinde vardı.
ama en iyisi sen mesela 2013 ocak anneleri topiğine git . orda birinin altındaki takvimin en altında. hamilelik takvimimi imza alanına ekle diyo. ordan yapıcaksın..

biz ne zaman takvim eklicess Allahımm :((((

reanncımm takvimin çok yakıstı..:nazar:

reann ben yalnışmı gördüm hamişmisin sen o kadarda üzüldn bak rabbim büyük gözün aydın

bu arada selam kızlar bende dün dr gittim prolaktinim 28 çıkyı ilaç kullanıcam perşembede rahim filmi çektiricem dua edin bana

saol canım benim.sizinkiler daha çok yakışcak eminim.inşallah hep beraber gülüp oynucaz şuralarda yakında. :16:

maşallah canm benm rabim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsn inşallah.. nede yakışmış takvim...valla görünce çok sevdnm .:49: :21::21::21::21::21:

kızlar şimdi doktordan geldim çünkü hala hastalanmadım ve mide bulantım çok fazla.idrarda negatif çıkmasına reğmen gittim ultrasondan baktı gebelik yok ama bi sıkıntı da yok dedi.kan testi istedi kanı verdim yarın akşam 6 da sonucu alcam bakalım duruma göre değerlendiririz dedi..bakalım hayırlısı ama en azından ultrasonda kist falan bişey çıkmamasına bile çok sevindim.:16::16::16:

Back