rosesi nerden bu arada? bişey kullanıyomusun, listeye yazılıyo da :)[/QUOT
adetten önce soğan suyu kullandım sadece doktor bir sorun yok deyince şimdi bişey kullanmıyorum,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rosesi nerden bu arada? bişey kullanıyomusun, listeye yazılıyo da :)[/QUOT
adetten önce soğan suyu kullandım sadece doktor bir sorun yok deyince şimdi bişey kullanmıyorum,
pureipekim scorpionsumun malesef dün regli gelmis...![]()
şimdi ekliyorum canım dur bakalım hoşgeldin,
hem de ben de o günlerde bekliyorum inşallah olmayızz :)
rosesi nerden bu arada? bişey kullanıyomusun, listeye yazılıyo da :)
pardon atlamışım maraştayım ben şuanda eşimin görevi icabı..
yasakhayalim senden naber canım benim
neler yapıyosun sen gurbette bu arada sorucam unutyrum
akşamları ben de bazen girebiliyorum denk glemiyoruz![]()
tamam onu da ekledim canım .) ee nasılsın neler yapysun ??
pureipekim gurbet ellerde sürünüp duruyoz iste
bende ocak ayina hazirlaniyorum ilk sogan kürü yapip sonra calismalar baslayacak bitanem insallah rabbim 5.bana nasip eder..yoksa o da düserse umudumu yitirmeye basliyacamsimdi ise calismiyorum evdeyim..cünkü benim hamileliklerim riskli oluyo sürekli evde dinlenmek zorundayim..martta 3.düsügümü yaptiktan sonra isten ayrildim...tekrar hamilelik düsündügüm icin calismamaya karar verdim..bakalim hakkimizda hayirlisi olsun...
![]()
yasakhayalcim bilmiyodum düşükler yaptığını. İnşallah bu sefer hamile olursun ve iyi bir hamilelik geçirerek bebeğini kucağına alırsın.
malesefki yaptim yesilcikim canim benimbende kan pihtilasma sorunu var....ama ilk bebegim mol gebelikti ikincisini tam anlayamadilar neden kaybettigimi ücüncüsünü ama 15.haftada pihtilasma yüzünden oldu sonuncusu ise daha yerlesemeden keseyi bile görmeden kendiliginden düsük oldu
iste öyle oldu yesilkicim allah razi olsun rabbim hakkimizda hayirlisini versin tatlim
ben bu yüzden hamilelikte acele etmiyorum insallah bu ay hamile kalim demiyorum rabbim yeterki hangi ay benim iicin hayirlisi ise o ayda versin...
insallah kimse bu güzel duygudan mahrum kalmasin![]()
nerolcy canim sen ne yaptin
en son iki gece önce konusmustuk reglin gelmemisti daha test yapacaktin noldu testi yaptinmi yoksa reglinmi geldi
bi ses ver![]()
malesefki yaptim yesilcikim canim benimbende kan pihtilasma sorunu var....ama ilk bebegim mol gebelikti ikincisini tam anlayamadilar neden kaybettigimi ücüncüsünü ama 15.haftada pihtilasma yüzünden oldu sonuncusu ise daha yerlesemeden keseyi bile görmeden kendiliginden düsük oldu
iste öyle oldu yesilkicim allah razi olsun rabbim hakkimizda hayirlisini versin tatlim
ben bu yüzden hamilelikte acele etmiyorum insallah bu ay hamile kalim demiyorum rabbim yeterki hangi ay benim iicin hayirlisi ise o ayda versin...
insallah kimse bu güzel duygudan mahrum kalmasin![]()
canım sağol ilgine çook teşekkür ederim ben yazdım da her gelişmeyi gerilerde kaldı sanırım dün test yaptım idrar testi yani negatif çıktı bende artık hastalanmayı bekliym bari bişey yok dedim ama bulantım çok vardı hala da var zatensabah bulaşıkları yıkarken lavabonun içindekileri alıcakken afedersin kusacaktım nerdeyse neyse,halsizlik falan da aynen devam.baktım olmuycak hadi dedim doktora en iyisi birde başka bir topikte 17 gün regli gecikmiş arkadaş 3 kere negatif idrara testinden sonra kanda pozitif alınca iyice kararımı verdim gittim.dr ultrasonla baktı gebelik yok ama bir problem de yok dedi.kan testi istedi kanımı verdim yarın akşam 6 da alıcam bakalım ne olacak.ilk kez bu aykı gibi karmaşık bişey yaşıyorum.ama en azından ultrasonda sorun yok dedi ya ona bile çok sevindim
![]()
amin canım amin Allahım gönlüne göre versin..düşüklerine çok üzüldüm ama inş bu sefer rabbim sana bebeğinin mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin tabi hepimize inş.en hayırlısından![]()
ay canım benim ya desene herkesin türlü türlü dertleri var. Keseye yerleşemeden düşük olduğunu nasıl anlıyosunuz ki kanama mı oluyo?
pureipekim gurbet ellerde sürünüp duruyoz iste
bende ocak ayina hazirlaniyorum ilk sogan kürü yapip sonra calismalar baslayacak bitanem insallah rabbim 5.bana nasip eder..yoksa o da düserse umudumu yitirmeye basliyacamsimdi ise calismiyorum evdeyim..cünkü benim hamileliklerim riskli oluyo sürekli evde dinlenmek zorundayim..martta 3.düsügümü yaptiktan sonra isten ayrildim...tekrar hamilelik düsündügüm icin calismamaya karar verdim..bakalim hakkimizda hayirlisi olsun...
![]()
napim ki maraşa gelince işi bırakmak zorunda kaldım istnbuldan geldik buraya burda evimin kadını oluverdim bir anda :))) dedik artık evimizi şenlendirelim biraz daha o günden beri uğraşıyoruz :))) ben daha çok yeniyim baya bi takip ettim buraları en sonunda dedim bende katılıyım,muhabbetiniz samimiyetiniz çok hoş gerçekten..
sen neler yapıyosun?