Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yasakhayal beklemede Almanya:51: ( çalışmalar yok şuan)

sblm canim yeni batini söyle:26:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu) 1-2 gün kalmıştır heralde

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ):31: sonuç ???

rochak 21 Kasım-elazığ:16:

Sweetycan 21 kasım konya:16:

eslem4112 23 Kasim izmit:16:

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu:16:

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane:16:

umut81 27 kasım:16:

canommmm 30 Kasım-tekirdağ:16:

canankamil2 3 Aralik -izmir:16:

cenntemlgm 2-3 aralık:16:

mutlubirisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır:16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı:16:

roseis 8 Aralık Kahramanmaraş :16:

pureipek 9-10 aralık İstanbul:16:

d_yesilcik 10 aralık :16:

ALPPIN(habibtem) 16 Aralik Arabistan:16:

8scorpions yeni bat ??

reann :49::49::46::46::46: hamişimiz :46::46::nazar::nazar::nazar:

hatii :49::49::46::46::46: hamişimiz :46::46::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
yasakhayalim senden naber canım benim :16:
neler yapıyosun sen gurbette bu arada sorucam unutyrum :ssz:
akşamları ben de bazen girebiliyorum denk glemiyoruz :23:

yasakhayalim senden naber canım benim :16:
neler yapıyosun sen gurbette bu arada sorucam unutyrum :ssz:
akşamları ben de bazen girebiliyorum denk glemiyoruz :23:

pureipekim gurbet ellerde sürünüp duruyoz iste:27::27::27::27::27::27:

bende ocak ayina hazirlaniyorum ilk sogan kürü yapip sonra calismalar baslayacak bitanem insallah rabbim 5.bana nasip eder..yoksa o da düserse umudumu yitirmeye basliyacam:4::4::4::4::4::4::4:simdi ise calismiyorum evdeyim..cünkü benim hamileliklerim riskli oluyo sürekli evde dinlenmek zorundayim..martta 3.düsügümü yaptiktan sonra isten ayrildim...tekrar hamilelik düsündügüm icin calismamaya karar verdim..bakalim hakkimizda hayirlisi olsun...:6::6:

Son düzenleme:
tamam onu da ekledim canım .) ee nasılsın neler yapysun ??

napim ki maraşa gelince işi bırakmak zorunda kaldım istnbuldan geldik buraya burda evimin kadını oluverdim bir anda :))) dedik artık evimizi şenlendirelim biraz daha o günden beri uğraşıyoruz :))) ben daha çok yeniyim baya bi takip ettim buraları en sonunda dedim bende katılıyım,muhabbetiniz samimiyetiniz çok hoş gerçekten..
sen neler yapıyosun?

nerolcy canim sen ne yaptin:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

en son iki gece önce konusmustuk reglin gelmemisti daha test yapacaktin noldu testi yaptinmi yoksa reglinmi geldi:29::29::29::29:

bi ses ver:4::4::4::4:

bende ocak ayina hazirlaniyorum ilk sogan kürü yapip sonra calismalar baslayacak bitanem insallah rabbim 5.bana nasip eder..yoksa o da düserse umudumu yitirmeye basliyacam:4::4::4::4::4::4::4:simdi ise calismiyorum evdeyim..cünkü benim hamileliklerim riskli oluyo sürekli evde dinlenmek zorundayim..martta 3.düsügümü yaptiktan sonra isten ayrildim...tekrar hamilelik düsündügüm icin calismamaya karar verdim..bakalim hakkimizda hayirlisi olsun...:6::6:

yasakhayalcim bilmiyodum düşükler yaptığını. İnşallah bu sefer hamile olursun ve iyi bir hamilelik geçirerek bebeğini kucağına alırsın.

yasakhayalcim bilmiyodum düşükler yaptığını. İnşallah bu sefer hamile olursun ve iyi bir hamilelik geçirerek bebeğini kucağına alırsın.

malesefki yaptim yesilcikim canim benim:6: bende kan pihtilasma sorunu var....ama ilk bebegim mol gebelikti ikincisini tam anlayamadilar neden kaybettigimi ücüncüsünü ama 15.haftada pihtilasma yüzünden oldu sonuncusu ise daha yerlesemeden keseyi bile görmeden kendiliginden düsük oldu:6::6:

iste öyle oldu yesilkicim allah razi olsun rabbim hakkimizda hayirlisini versin tatlim:16::16::16:

ben bu yüzden hamilelikte acele etmiyorum insallah bu ay hamile kalim demiyorum rabbim yeterki hangi ay benim iicin hayirlisi ise o ayda versin...:31:

insallah kimse bu güzel duygudan mahrum kalmasin:29:

Son düzenleme:
malesefki yaptim yesilcikim canim benim:6: bende kan pihtilasma sorunu var....ama ilk bebegim mol gebelikti ikincisini tam anlayamadilar neden kaybettigimi ücüncüsünü ama 15.haftada pihtilasma yüzünden oldu sonuncusu ise daha yerlesemeden keseyi bile görmeden kendiliginden düsük oldu:6::6:

iste öyle oldu yesilkicim allah razi olsun rabbim hakkimizda hayirlisini versin tatlim:16::16::16:

ben bu yüzden hamilelikte acele etmiyorum insallah bu ay hamile kalim demiyorum rabbim yeterki hangi ay benim iicin hayirlisi ise o ayda versin...:31:

ay canım benim ya desene herkesin türlü türlü dertleri var. Keseye yerleşemeden düşük olduğunu nasıl anlıyosunuz ki kanama mı oluyo?

nerolcy canim sen ne yaptin:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

en son iki gece önce konusmustuk reglin gelmemisti daha test yapacaktin noldu testi yaptinmi yoksa reglinmi geldi:29::29::29::29:

bi ses ver:4::4::4::4:

canım sağol ilgine çook teşekkür ederim ben yazdım da her gelişmeyi gerilerde kaldı sanırım dün test yaptım idrar testi yani negatif çıktı bende artık hastalanmayı bekliym bari bişey yok dedim ama bulantım çok vardı hala da var zaten:25::25: sabah bulaşıkları yıkarken lavabonun içindekileri alıcakken afedersin kusacaktım nerdeyse neyse,halsizlik falan da aynen devam.baktım olmuycak hadi dedim doktora en iyisi birde başka bir topikte 17 gün regli gecikmiş arkadaş 3 kere negatif idrara testinden sonra kanda pozitif alınca iyice kararımı verdim gittim.dr ultrasonla baktı gebelik yok ama bir problem de yok dedi.kan testi istedi kanımı verdim yarın akşam 6 da alıcam bakalım ne olacak.ilk kez bu aykı gibi karmaşık bişey yaşıyorum.ama en azından ultrasonda sorun yok dedi ya ona bile çok sevindim:1::1:

amin canım amin Allahım gönlüne göre versin..düşüklerine çok üzüldüm ama inş bu sefer rabbim sana bebeğinin mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin tabi hepimize inş.en hayırlısından :14:

canım sağol ilgine çook teşekkür ederim ben yazdım da her gelişmeyi gerilerde kaldı sanırım dün test yaptım idrar testi yani negatif çıktı bende artık hastalanmayı bekliym bari bişey yok dedim ama bulantım çok vardı hala da var zaten:25::25: sabah bulaşıkları yıkarken lavabonun içindekileri alıcakken afedersin kusacaktım nerdeyse neyse,halsizlik falan da aynen devam.baktım olmuycak hadi dedim doktora en iyisi birde başka bir topikte 17 gün regli gecikmiş arkadaş 3 kere negatif idrara testinden sonra kanda pozitif alınca iyice kararımı verdim gittim.dr ultrasonla baktı gebelik yok ama bir problem de yok dedi.kan testi istedi kanımı verdim yarın akşam 6 da alıcam bakalım ne olacak.ilk kez bu aykı gibi karmaşık bişey yaşıyorum.ama en azından ultrasonda sorun yok dedi ya ona bile çok sevindim:1::1:

hadi bakalim bitanem hakkinda hayirlisi olsun:16::16::16::16::16::16:

amin canım amin Allahım gönlüne göre versin..düşüklerine çok üzüldüm ama inş bu sefer rabbim sana bebeğinin mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin tabi hepimize inş.en hayırlısından :14:

allah razi olsun nerolcynim:16::16::16::16::16::16::16:

rabbim hic kimseyi evlattan mahrum birakmasin:16::16::16::16::16::16::16:

ay canım benim ya desene herkesin türlü türlü dertleri var. Keseye yerleşemeden düşük olduğunu nasıl anlıyosunuz ki kanama mı oluyo?

yesilcikim adet günün gelmisti ama cok az kahverengi leke vardi..bide ondan önce hamileliklerim oldugu icin bi degisiklik oldugunu anlamistim..evde test yaptim pozitif cikti..baKTIM SADECE KAHVERENGI LEKE GELIYO IKI GÜN SONRA bidaha test yaptim yine pozitif dr randevu aldim bi hafta sonra gidip keseye bakacaktik ama dr gitmeden iki önce siddetli kanama basladi duracak gibi degildi..sonra ertesi gün dr gititim yerlesemeden kendisi düsük olmus dedi...:6:

Son düzenleme:

canım benim rabbim selametler versin inşallah :31::31: çok zor :31::31:
ben de senin son gebelik gibi bir düşük yaşadım, sonrada herşey karıştı işte :5:
yasak hayalim sakın üzülme :4: rabbim senin bu çabanı karşılıksız bırakmaz, kısmetimizi beklemek de vazifemiz:16:

napim ki maraşa gelince işi bırakmak zorunda kaldım istnbuldan geldik buraya burda evimin kadını oluverdim bir anda :))) dedik artık evimizi şenlendirelim biraz daha o günden beri uğraşıyoruz :))) ben daha çok yeniyim baya bi takip ettim buraları en sonunda dedim bende katılıyım,muhabbetiniz samimiyetiniz çok hoş gerçekten..
sen neler yapıyosun?

canım ben de çalşyrum bebek düşünmeye başladım, hamile kaldım erken düşük yaşadım
sonra biraz ara verdk şimdi yine başladık çalışmalara, ilk deneme hüsrabla sonuçlandı
inşallah bir sonrakinde muvaffak olurum, tabiki isteyen bütün arkadaşlarımla beraber dilerim ben de:16:

Back