umutcum sancılarım var 24'ünde olmam gerekiyor bakalım hastalanıcam gibi geliyor bana içimden öyle geçiyor nedense :44:
iyyim arkaadasım ya nasıl olsun işte koşturmaca devam.. sen nasılsın...
umut var herzamn değil mi?
iyiyim ben de umut. benim adetim bugün bitiyor bat 10 aralık bakalım o zamana kadar çalışmalar devam etcek :hihih:
yaa o sorunda var değil mi okuyorsun o kadar yıl sonra iş bulamıyorsun kötü bir durum ya ne öğretmenisin peki?
hadi insallah bakalım.. çok çalışıp zafere ulaşmamız lazımm :)
ins olmazsın tatlım.. hayırlı sonuçla gelirnsin bizlere
ah nasil olim bilmiyorum.. sabırla bekliyorum.. haftaya 27 kasım bat tarihim.. ins bu ay yüzümüz güler diye umutla bekliyorum.. Rabbim ağlatmasın.. kimsenin kucağıın bos bırakmasın inş.. bunu yaşayan bilir ..
hadi insallah bakalım.. çok çalışıp zafere ulaşmamız lazımm :)
bu kadar çalışmaya da olmuyorsa bilemiyorum ya eskiden ne güzelmiş hani derlermiş ya ceketimi attım hamile kaldı diye ceketlemi gezsek napsak
rüyacan sen necisin? yani çalışma durumun var mı yok mu*
walla hala öyle hamile kalanlar var ben imreniyorum yaa ne güzel istiyolar hemen oluyo. köyde bana soruyolar hala bebe yok mu diye. yok diyince ne bekliyon küstürürsün diyolarDD gerçekten de öyle vücut küstü galiba kabul etmiyo gelen spermleri :hihiihih:
ben aşçıyım canımama çalışmıyorum
ben aşçıyım canımama çalışmıyorum
daha bana soran olmadı nedense hep kv soruyorlar varmı bişey diye o da daha istemiyorlar diyormuş :)
Ayy sorma ya köy ortamı çok farklı herkes soruyo :) kayınvalidem de bana direk soramıyo da anneme soruyomuş bebek var mı diyeDD
tabi canlarım ne demek ama şöyle bişey var ben geçen gün makarnaya bi sos yaptım çokda güzel bi sos eşim yedi midesine dokundu bi daha yapmam mesela he ama eşim tatlı kısmından yararlanıyor kekler turtalar kurabiyeler aslında çok zevkli yemek yapmak insan stresini atıyor hele okulda çok kişiyle yapılınca daha bir zevkli oluyor
Bende çok seviyorum yemekler pastalar börekler yapmayı fakat arkasından çıkan bulaşığı toplamayı sevmiyorum DDD
CAnım sıkıldıkça giriyorum mutfağa bişeyler yapıyorum yalnız bi kadayıf tatlısı yapmayı beceremiyorum. 3 kere yatım üçünde de şerbetini tutturamadım kuru oldu
canım bak kadayıf tatlısı yerine muhallebili kadayıf yap o kadar güzel oluyor ki yemeye doyamazsın hemde çok hafif süper bi tatlı
canım bak kadayıf tatlısı yerine muhallebili kadayıf yap o kadar güzel oluyor ki yemeye doyamazsın hemde çok hafif süper bi tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?