Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Çitos hastane çıkışı çok güzel, güle güle kullanın. Bu penyeler kısa kollu canım, gelecek yaz içinde küçük gibi duruyor. Kıyafetin içine giydirmek için mi aldın?

yaa bu resimler neden itediğim boyutta çıkmıyor anlamadım..ben resimler net görünsün istiyorum olmuyor..nerede hata yapıyorum kızlarrrrr..?

Fotoğrafı yüklerken orada resize image? diye bir seçenek var orada 640x480 i işaretle. Ardından da çıkan ilk, birinci sıradaki linki gönder, yani alt taraftaki ilk linki. O zaman bu sayfada büyük boyutta çıkar canım.

offf ne kadar uzun sürdü ya cicileri eklemem.sizin de böyle mi oluyor kızlar yaa.?benden kaynaklanan bi sorun mu var acaba diye düşündüm bir an..

Çitos hastane çıkışı çok güzel, güle güle kullanın. Bu penyeler kısa kollu canım, gelecek yaz içinde küçük gibi duruyor. Kıyafetin içine giydirmek için mi aldın?

yardım için teşekkürler juli..penyeler hoşuma gittti.açıkçası zaman hesaplayarak almadım.tshirtler yaza olur gibi geldi bana..tulum yaza küçük gelebilir sanki..ama olsun bizde hamile çok görümcem hamile,abimin eşi hamile:teytey:

eylüllllll o elbiseyi giydirdiginde isir bacaklarini yaaa:) cok güzelmis canim hepsi...güle güle giydir ama benim gözüm elbisede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…