Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Bu da çok ilginçtir, benim aynı kumaştan kundağım varmış, annem çarşıda dolaşırken bunu görünce hemen alıp, torununa kundak yapmış,çok tatlı bir şey ama annem yumuşatıcı ile yıkamış. Çok kokuyordu. Annemi kırmamak için bişey demedim ama ben tekrar yıkayacağım.

img0122gg5.jpg

w320.png

Bunlar da ağız mendillerimiz. Yünler de var ama onları sonra eklerim yoruldum kızlar.

img0121xr7.jpg

w320.png

Juliancım hepsi çok güzel güle güle kullansın Banu Su muz canım.
Ben şuna bayıldım.Bu tarz altlar çok hoşuma gidiyor:

Yalnız ben hiç bunlardan almamışım.Listeme eklemem lazım :)
Patiksiz alt var da bi kaç tane.Onların altı fırfırlı gibi.Böle lastikli olanlar daha tatlı.

darkcım aynısının pembe mavi ve yeşilini aldım gerçekten çok ciciler.bir zaman sonra bu patikliler küçülünce bunlar daha işimize yarayacak bence..
juli hepsi çok güzel canım banumuz güle güle giysin ..

seha parmak kuklana bayıldım cocuklar kukla oynatımından cok hoslanıuyor bende cocuk gelısımcıyım bu arada iyi bır anne olmak ıcın okudum
julıanne aldıkların cok gusel o zurafalı pantolona bayıldım bundan bı kac kısıde dah gormustum cok hosuma gıtmıstı gule guel eskıtın boyle battanıye bulursam bende alıcam nostaljı yaparız cunkı bızım bebeklıgımızdede varmıs boyle penye battanıyeler :nazar:

julicim maşallah aldıklarınız pek bi şeker çıtı pıtı tıpkı banu su hanım gibi:)güle güle kullansın minik prensesin

julianne güle güle giysin minik kızın :)) o ince yelekler çok işimize yarıycakmış bana da öyle dediler. hani terletmez ve göğsünü sıcak tutar diye...

JULİCİM ALDIKLARINIZI BANUSU KIZIMIZ GÜLE GÜLE GİYSİN...
ÇOK ŞEKERLER CANIM..:asigim:
HA BİDE MENDİLLERİNİ HAZIRMI ALDIN.Bİ ARKADAŞIM HAZIR MENDİLLER BİRAZ SERT OLUYO..TÜLBENT BEZİNDEN MENDİLLİK KUMAŞ DİYE SATILANLAR VARMIŞ.ONLARDAN BİKAÇ METRE AL KENARLARINI KENDİN OYALAYIP KULLAN DAHA İYİ OLUYO DEMİŞTİ.BEBEKLERİN CİLTLERİ HASSAS YA..
BİDE BUNLARDAN ÇOK YAPMAMIZ KAZIMMIŞ.ÇOK KUSUYOMUŞ BAZI BEBEK..
ARKADAŞIMIN BEBEĞİ 8 AYLIK DOĞDU VE MİDE KAPAKCIĞI TAM GELİŞMEDİĞİNDEN BEBEK REFLÜŞÜ OLMUŞ..ÇOK KUSMUŞ.100 TANE MENDİL YAPMIŞTIM DİYO..
KIZLAR ALTINI SİLECEĞİMİZ IPAMUĞU ISLATMAK İÇİN KULLANACAĞIMIZ SUYUN KAYNATILIP ILITILMIŞ SU OLMASI GEREKİYOMUŞ..
BİLGİNİZE..

julicim güle güle kullanın inşallah o ayaksız altlardan bende aldım cok şirin duruyolar 2 tane almıştım ben sonra pişman oldum daha alaydım diye annem aldı bi kaç tane de ama benimkiler daha şirindi onlardan kalmamış aman zaten küçüğün herşeyi şirin oluyoda dün kayınvalideme annemin aldıklarını gösterdik annemlerde bi baktım o benden cok kıyafet almış ve onunkiler daha güzel solopetlerini eşim calmaya karar verdi ama vermiyo biz bi beyaz takımalmıştık gemici işlemeli onu verirsen veririm diyo annem anlaşamadılar :) sanki hepsini aynı cocuk giymeyecek paylaşamıyolar kıyafetleri ilk zamanlar corap alınıyodu coraplar havada ucuşuyodu kim kapacak diye kendileri giyecekler sanki

kızlar bende ıslak mendil aldık hastanede kullanmak için chiconun setindede vardı zaten ama ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum başka bişey için lazım olur diye Ben pamuk aldım bebeğin altını temizlemek için özel yapılmış ama ıslak değil ben ılık su ile temizlemeyi düşünüyorum ha ıslak havlu ha ıslak pamuk diye düşnüyorum iki si içinde yeni doğan bebekler için diyo sonuçda o yüzden ıslak almadım

Elmalı turtacım, kundak dediğime bakma, öyle kundak şeklinde değil, pazen kumaşı bilir misin, ondanm battaniye gibi bir şey. Kundak yapmanın sakıncalı olduğunu duymuştum ama hani sarılır ya battaniyeye, yataktan alınca falan, o zamanda kullanırım dedim.

Azo'cum mendilleri, aynen dediğin gibi annem alıp kenarlarını oyalamış. Gerçekten yumuşacıklar. Ama daha çok yapmak lazım sanırım. Ben de birkaç paket ıslak mendil aldım ama özellikle ilk ay sadece pamuk kullanmayı düşünüyorum.

JULİCİM ALDIKLARINIZI BANUSU KIZIMIZ GÜLE GÜLE GİYSİN...
ÇOK ŞEKERLER CANIM..:asigim:
HA BİDE MENDİLLERİNİ HAZIRMI ALDIN.Bİ ARKADAŞIM HAZIR MENDİLLER BİRAZ SERT OLUYO..TÜLBENT BEZİNDEN MENDİLLİK KUMAŞ DİYE SATILANLAR VARMIŞ.ONLARDAN BİKAÇ METRE AL KENARLARINI KENDİN OYALAYIP KULLAN DAHA İYİ OLUYO DEMİŞTİ.BEBEKLERİN CİLTLERİ HASSAS YA..
BİDE BUNLARDAN ÇOK YAPMAMIZ KAZIMMIŞ.ÇOK KUSUYOMUŞ BAZI BEBEK..
ARKADAŞIMIN BEBEĞİ 8 AYLIK DOĞDU VE MİDE KAPAKCIĞI TAM GELİŞMEDİĞİNDEN BEBEK REFLÜŞÜ OLMUŞ..ÇOK KUSMUŞ.100 TANE MENDİL YAPMIŞTIM DİYO..
KIZLAR ALTINI SİLECEĞİMİZ IPAMUĞU ISLATMAK İÇİN KULLANACAĞIMIZ SUYUN KAYNATILIP ILITILMIŞ SU OLMASI GEREKİYOMUŞ..
BİLGİNİZE..

biz alışverişe gittiğimizde aklıma hiç gelmemişti mendil alamak ama annem aldı ve tülbentdende yaptı bi kaç tane oyaladı onları cok güzel oldu hatat ücgen baş örtüleri yaptı bi kaç tane yumuşacık kulaklarını sararız şapkayı tutmaz kafasında diye mendillerde öyle yumuşacık evet cok laızm oluyomuş bazı bebekler cok kusarmış

Pamukum, benim annem de üçgen başörtüsü gibi küçücük şeyler yapmış, kışın kulakları üşümesin torunumun diye, yiyecektim nerdeyse onları o kadar tatlıydılar ki :) bir de oyalı oyalı kenarları :)

Kızlar uyku tulumu almayı düşünüyor musunuz? Pek çok yerde hem bebeğin güvenliği hem de üstünü açmaması açısından tavsiye ediliyor ama henüz alıp almama konusunda karar veremedim...

uyku tulumu diilde o tarz pijamalar var onlari gö¨rmüstüm..ben onlardan alayim diyorum iki tane ilk baslar icin.

turtacim senin bahsettigin uyku tulumu kalin olmazmi?yani nebilim nasil olsa yanimizda yaticaklar

görürüs heralde.

X