Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Elmalı turtacım, kundak dediğime bakma, öyle kundak şeklinde değil, pazen kumaşı bilir misin, ondanm battaniye gibi bir şey. Kundak yapmanın sakıncalı olduğunu duymuştum ama hani sarılır ya battaniyeye, yataktan alınca falan, o zamanda kullanırım dedim.

Azo'cum mendilleri, aynen dediğin gibi annem alıp kenarlarını oyalamış. Gerçekten yumuşacıklar. Ama daha çok yapmak lazım sanırım. Ben de birkaç paket ıslak mendil aldım ama özellikle ilk ay sadece pamuk kullanmayı düşünüyorum.

biz bir sürü battaniye aldık penye battaniyeler falan annem bizim kundaklarımızı saklamış onlarıda cıkardı ben kundak yapmayı düşünüyorum şöyle öle eskisi gibi sıkı sıkı değil sadece ellerini sarmak için hem emzirmek kolay oluyo hemde bebek elleri yüzüne deyince korkup uyanıyo sıcrıyo ve elleri sarılı olunca daha rahat uyuyo sadece bi müddet tabiki elerini kendi hareket ettirdiğini anladığında gerek kalmaz zaten ama nceleri korkuyolar ellerinden

Battaniye ya da yorgan örtmek yerine sadece uyku tulumu giydirp de mi uyutmalı acaba diye düşünüyorum. Allak korusun, bebek yanlışlıkla battaniyenin altına girer de havasız kalırsa diye. Bi de bebekler uyku tulumunda uyurken kendilerini daha güvende hissederlermiş. Bahsettiğim tulum, altı dikişli etek gibi olanlardan...

biz bir sürü battaniye aldık penye battaniyeler falan annem bizim kundaklarımızı saklamış onlarıda cıkardı ben kundak yapmayı düşünüyorum şöyle öle eskisi gibi sıkı sıkı değil sadece ellerini sarmak için hem emzirmek kolay oluyo hemde bebek elleri yüzüne deyince korkup uyanıyo sıcrıyo ve elleri sarılı olunca daha rahat uyuyo sadece bi müddet tabiki elerini kendi hareket ettirdiğini anladığında gerek kalmaz zaten ama nceleri korkuyolar ellerinden

Evet eller konusunda haklısın Pamukum. Bi arkadaşımın bebeği kendi saçını çekip çekip ağlıyomuş geceleri :roflol: çok komik oluyo bu minicikler

bendaha almadım ama herkes aldı enelde arabayı ben biraz daha sonra alırım sanırım
zaten kış dışarı çıkmayız biz pek kışın soğuğunda minicik bebişle

canım bende yaza doğru almayı düşünüyorum.bizim bebeklerimiz kış bebeği olacağı için şimdiden gerek yok.ana kucağı aldım sadece..

biz aldık arabamızı bende yaza doğru düşünüyodum ama amcamız babasına arabayı alın ben alıcam onu demiş kendi antalyada gidein beğenin alın demiş
bizde gittik aldık ölelikle aldık yani pierecardin 2040 enfants raider di sanırım
öle bişiydi cok güzle rahat sürüşüde cok güzel hafif bide 2040 diye aratırsan google dan bulabilirsin

Kızlar kanguru olarak böyle bişey almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Diğer kangurular gibi omuriliğe bi zararı yok ve bebek ana rahmindeki pozisyonunu aldığı için içine koyar koymaz ağlamayı kesip uyuyomuş...
41swknf761lsl500aa280rp6.th.jpg

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel ben de bir türlü çekip koyamadım cicilerimizi, bir de bir kısmı benim evde bir kısmı ananesinde falanbölünmüş durumda herşey bir araya getirebilisem.
arabayı ben de doğduktan sonra birkaç ay içinde almayı planlıyorum. puseti falan olacak sanırım doğduğunda,yengem ben alıcam dedi ama bilmiyorum artık ne zaman alacak.

Kızlar kanguru olarak böyle bişey almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Diğer kangurular gibi omuriliğe bi zararı yok ve bebek ana rahmindeki pozisyonunu aldığı için içine koyar koymaz ağlamayı kesip uyuyomuş...
çok güzelmiş....
ama snki bu resimdeki haliyle bebek içinden düşecekmiş gibi geliyor...
biraz daha derin olsa bu seferde etrafı göremediği için sıkılıp ağlar..bence sadece uyurken taşıması rahat bişey ama kullanmadım tabi...
kullananlar varsa yazsınlar mutlaka...resimden yola çıkarak yaptım bu yorumları..:uhm:
benimde çok hoşuma gitti..:CüvCüv:.

canım bu kanguruyu ben de görmüştüm hatta alayım diye niyetlendim ama sanki bana bu rahat değilmiş gibi geldi. hem annenin bir tarafına ağırlık çöküyor gibi yani en azından fotoda öyle taşıyınca nasıl olur bilmem. 2 aya kadar sanırım bebek içinde rahat ederde, 2 aydan sonra onun içinde duracağını sanmıyorum ben.

Bu kanguruyu daha çok anneler evde iş yaparken kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Yani kullanıcı yorumlarında öyle yazmışlar. Atıyorum yemek yaparken falan bebek de kucak istediğinde çok pratik oluyomuş. Bi de 4 ayrı bağlama stili var. Bu stil yeni doğan için. Diğer stillerde bağlandığında bebek 1.5 yaşına kadar taşınabiliyomuş...

kızlar bende bundan aldım acayip güzel bişey çok rahat sırta yüklenmiyo direkt ayrıca yanında demir aparatları var kurup bunu takınca hamak oluyo bebeği sallamak için inanılmaz kullanışlı gören bayılıyo zaten tavsiye ederim mutlaka

cok güzel yaa,gördüm buradada ama ben karar veremedim alsammiki diye?

yani kullanirmiyizki? ben yolculukta tasima koltugunu götürücem yanimda

zaten döndügümüzdede bebe iyice büyüymüs olucak..karar veremedim hala:KK43:

ama cok güzel

cok hos gorunuyor ama bende alsam mı almasam mı bılemedım
oto koltugumuz, eskı sıstem yatak gıbı kucakta tasınan ana kucagımız falan hepsı var bu kullanılırmı kı

walla bende oto koltuğu-ana kucağı da var ama bunu da aldım ilk başlarda oto koltuğuna koyamıyosun çocuğu zaten zararlıymış hem benim daha yakınımda olması çok daha güzel gibi geliyo bana koltuğa koyunca uzağımda kalır diye ilk başlarda onu kullanmam.durun bak benimkinin fotosunu biara kucağıma alıp çekeyim de görün zırt pırt gidip takıyorum çok hoşuma gidiyor bi de içinde bebekle düşünün artık

X