- 22 Ocak 2008
- 671
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.901
Elmalı turtacım, kundak dediğime bakma, öyle kundak şeklinde değil, pazen kumaşı bilir misin, ondanm battaniye gibi bir şey. Kundak yapmanın sakıncalı olduğunu duymuştum ama hani sarılır ya battaniyeye, yataktan alınca falan, o zamanda kullanırım dedim.
Azo'cum mendilleri, aynen dediğin gibi annem alıp kenarlarını oyalamış. Gerçekten yumuşacıklar. Ama daha çok yapmak lazım sanırım. Ben de birkaç paket ıslak mendil aldım ama özellikle ilk ay sadece pamuk kullanmayı düşünüyorum.
biz bir sürü battaniye aldık penye battaniyeler falan annem bizim kundaklarımızı saklamış onlarıda cıkardı ben kundak yapmayı düşünüyorum şöyle öle eskisi gibi sıkı sıkı değil sadece ellerini sarmak için hem emzirmek kolay oluyo hemde bebek elleri yüzüne deyince korkup uyanıyo sıcrıyo ve elleri sarılı olunca daha rahat uyuyo sadece bi müddet tabiki elerini kendi hareket ettirdiğini anladığında gerek kalmaz zaten ama nceleri korkuyolar ellerinden
çok güzelmiş....Kızlar kanguru olarak böyle bişey almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Diğer kangurular gibi omuriliğe bi zararı yok ve bebek ana rahmindeki pozisyonunu aldığı için içine koyar koymaz ağlamayı kesip uyuyomuş...
Kızlar kanguru olarak böyle bişey almayı düşünüyorum, nasıl sizce? Diğer kangurular gibi omuriliğe bi zararı yok ve bebek ana rahmindeki pozisyonunu aldığı için içine koyar koymaz ağlamayı kesip uyuyomuş...