- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.861
ya çilek demiştin ya burda anneler bebekleri arabaya koyuyo sonra balkona koyup uyutuyo..o zaman sorcaktım unuttum..şimdi sen deyince aklıma geldi ..nasıl yani balkonda uyutmak anlamadım..bebeğin balkonda ne işi var..
azocum ve ata_tanemcim bende baktim birsürü ürünü vardi sebamedin reyonda bebekler icin.sanirim sampuan,losyon,pisik kremi,pudra,vücut yagi filan..birde islak mendil vardi sebamed. olmazsa alirken sorariz,ata_tanemin dedigi gibi hepside illaki diildir heralde.Ben Islak mendil cok kullanmak istemiyorum bebege..zaten altini yikarim dusta her defasinda daha temizolur ama yinede 1-2 paket Islak mendil alayim ne olur ne olmaz.
Kadife kiyafetler bendede var ama öyle cok filanda diil.Birde burada bebeler icin iclerine giydirilebilecek yünler var,ama ben zaten evdeyim birde bebegi balkona koyup uyutmuycagim icin onu almayi hic düsünmedim.
Ya burdaki çoraplar çok sıkı.Bebeğin kemiklerini olumsuz etkiler diye korkuyorum.
Çilekcim sende biraz biraz alıştır bebeğini soğuğa.Onlar yapıyorsa bi bildikleri vardır.Hem sonuçta bebeğin o iklimde yaşayacak.
azocum ve ata_tanemcim bende baktim birsürü ürünü vardi sebamedin reyonda bebekler icin.sanirim sampuan,losyon,pisik kremi,pudra,vücut yagi filan..birde islak mendil vardi sebamed. olmazsa alirken sorariz,ata_tanemin dedigi gibi hepside illaki diildir heralde.Ben Islak mendil cok kullanmak istemiyorum bebege..zaten altini yikarim dusta her defasinda daha temizolur ama yinede 1-2 paket Islak mendil alayim ne olur ne olmaz.
Kadife kiyafetler bendede var ama öyle cok filanda diil.Birde burada bebeler icin iclerine giydirilebilecek yünler var,ama ben zaten evdeyim birde bebegi balkona koyup uyutmuycagim icin onu almayi hic düsünmedim.
Haklisin darkcimda ben kendim cok üsürüm kisin hic isinmaz ayaklarim filan..
simdiden saniyorumki bebede üsüycek.Zaten doktor habire uyariyor fazla sicakta
tutma,odasinin isisi 20 dereceyi asmasin diye.
Burdaki coraplar cok esnekti,zaten üzerinde bebekler icin oldugu özellikle
belirtilmis.alinca eklerim canim..
teşekkür ederim daha yapılacak çok şey var ama,
çocuk gelişimciyim canım, senin avatar resminde çocuk gelişimini yada okulöncesi eğitimciyi anımsatıyor
eee o eğitimi boşa almadık dimi şekerim, bende sevindim hem yardımlaşırızda inşallahbirbirimiz hemen tanıyoruz avatardan da olsa:1hug:
ben okulöncesi eğitim öğretmeniyim.gerçi bu sene çalışmıyorum ama...
meslektaş olduğumuza sevindim.