Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Elmalı Turtacım çok güzel olmuş blogunuz.Bende yapmak isterim ama ben çok beceriksizim bu konuda,eşimde çok iyi değildir hani p
Keşke dayısına deseydim onla beraber hazırlardık.
Sen kısaca anlat bi ara müsait olunca.

Pamukum arabanız çok güzelmiş.Pierre cardinin hangi modeli bu?

Beyazmelek bence park yatak düşünebilirsin,sonrasında bebeğine oyun alanı olur.

Biberon iyi çıkar inş. sonucun..

elmalıcım canım yapabılırım aslında programcılık bıtırdım ben ama ekım ayında ızne ayrılcam sonra ılgılenıp hıc bakamam cunkı evımde ınternetım yok malesef sızlerlede gorusemıycem malesef bu arada bı tanıdıgım hıc cocugunu emzıremedı bana gogus pedı lasınosh kremlı gogus pedı gazlı bez ve tırnak makası gondermıs saolsunn

Bende bezini arkadaşımdan aldım.
Onlar yanlışlıkla fazla almışlar bi paket ellerinde patlamış.Bana verdiler.Sakın bitmeden yenisini alma,bebek hemen büyüyor dediler.Bende almayacağım şimdilik bi paket yeter.Kızlar Primanın 2 numarasını kullanın,yenidoğana gerek yok dediler.Bu 3-6 kg olan bebekler içinmiş.Ama az bebek küçük olsa da sorun olmaz.

Baktım ben minicik bi bez Allahım ne kadar hoşuma gitti.Gelsede bağlasak altını :))
Bi de emzik askısı ve emzik kutusu verdi arkadaşım.Onların kide emzik almamış.

Applecigım inşallah sen kullanırsın canım.Emsin bizim minikler.

Son düzenleme:
elmali turta co kgüzel olmus canim blogunuz..kücük hanim dogsun onun resimelriyle dahada bir

güzel olur..

biberon insl.sonuclarin iyi cikar,telaslanma iyidir insl.

beyaz kelebek bende bahsettigin sepetlerden alicam canim.bebegin büyük yatagini kendi odama

koyucam,sepeti ise asagi salona.. malesef evim iki katli oldugu icin bizdede bu sorun var iiste..

sepet diilde besik tarzi olanlar biraz daha büyük ama bence sepetler daha estetik duruyor,..

ben yarin bakmaya gidicem heran fikrim degisim besikte alabilirim,kararsiz kaldim yani.

Evet Çilek sepetleri çok kullanamazsın.
Ama ben bu yaz 1 yaşına basacak bi bebeğin beşikde hala yattığını gördüm.Şu minik sallanan beşikler var ya onlardandı.1 yıllık düşünenler ondan da düşünebilirler.
Ben açıkcası bunu daha az kullanırlar sanıyordum.

pamukcum yeni gördüm arabanizi,ne kadar ggüzelmis..güle güle kullaanin insl.

bende türkiyede kaldigim dönemler icin araba alicam,tavsiye edebileceginiz markalar

yada rahat olanlar varsa söylermisiniz kizlar..anca 3-4 ay kullanim icin olucak.

kızlar bazıları bez stoğu yapıyorlar şimdiden hani kampanya filan olunca alıyorlar, aslında mantıklı gelmişti ama henüz 30 günlük bebeği olan arkadaşım sakın yapma dedi ,hangisi bebeğin cildine uygun bilemeyiz dedi onun bebeği 3 marka bez değiştirmiş en son biri yaramış ..diğeleri pişik filan yapmış dr u da bu bezi beğenmiş senin bebeğin cildine en uygun bu senin bebeğin hassas demiş..yani elimizde kalmasın bezler aklınızda olsun..

Evet Eylül haklısın.Ben de duydum bunu.

o yüzden bi paket bez yeter.Bebeğimize yaramazsa değiştiririz markayı.
Ben prima kullanıp da şikayet eden görmedim o yüzden onu seçtim.Ama yaramazsa bebeğime değiştiririm.

arkası arkasına ykleyeyim dedim ama olmadı bu dolabımız kızlar beşik geliyor arkadan

buda şifonyerimiz

bunlarda emziklerimiz biberonlarımız burunaspiretörü falan feşman işte

bunlarda bakım ürünlerimiz ve oyuncaklarımız

bunlarda battaniyelerimiz havlularımız kıyafetlerimiz coraplarımız falan feşman kızlar bunlar deneme amaçlı cekilmiş resimlerde inşallah en kısa zamanda tek tek cekip ekleyebilirim ama büroyu kapattığımız için pek vaktimde olmayabilir o yüzden neolur ne olmaz diye ben bunları bir an önce eklemek istedim

Pamukcum cok zevkli seyler almisiniz canim cok begendim ama resimler biraz kücüktü..

ben hastaneden cikista alicam bezini,cünkü biz hastanede kaldigimiz sürede bezleri onlar

veriyor..önce birer paket alip deneyelim bence,hangisi tenine uyarsa onu aliriz dimi?

Teşekkürler canım.Bu linki Kasım bebeklerinin cicileri konusunun ilk sayfasına da ekledim.hani ilerde bu linki arayınca geri sayfalarda bulmak zor olmasın diye.
Haklısın bir de gmail adresi edinmem lazım.:1hug:

Kızlar herkese gerçekten tekrar teşekkürler, iyi dilekleriniz için...

Darkcığım, aşkolsun yaaa, durdun durdun tam zamanında söyledin bu bez işini.:)) ben de dün gezerken bulunmuyor diye birkaç markete uğradım da anca buldum prima'nın yenidoğan bezini 1 paket aldım. Sen de şimdi gerek yok dedin çok mu ufak olur acaba yaa?? Kullanabilir miyim ne dersin?

Pamukum, aldığın ciciler çok çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah. Ben de yapamam diyorum ama deneme-yanılma sizi rahatsız etmezse, nasıl yapacağım bu foto yükleme işini? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…