Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Sakura hayırlı olsun aldıkların canım.Badyler çok iyiymiş.Bende onlardan isitoyum.Bir ara inşallah alırım.Ama canım küvet biraz pahalı geldi bana ikisini mi aldın o fiyata?
Ben temmuz annelerini takip ettiğimden onlardan az çok görüyordum küvetleri hiç bu kadar pahalı olanını görmedim.Hayırlı olsun canım hepsi.

Bende cinsiyet kız olabilir dedikten sonra gözüm kız kıyafetlerine takılıyor şimdilerde.
Ama daha alışveriş yapamıyorum.Bir sağlık durumunu netleştirelim de ondan sonra.Bu şekilde pek kıyafet düşünemiyorum.Eşim bi pantolon aldı dün,pek kız işi değil ama napim hoşuna gitti bende kırmadım.Bende bi bambino bardak aldım.Minicik onu görünce dayanamadım.Hep hoşuma giderdi bu minik bardaklar.Birde en küçük boy biberonlar.

Onların resimlerini de bir ara eklerim.Senin aldıklarının resimleri ni de bekliyoruz.
Bir de beşik gözüme kestirdim ben kızlar.Üstünde cibinliği var,sallanır,altta 4 çekmeceli.Ama renge karar veremedim.Şimdilik turuncu yada sarı diyorum.ben kız yada erkeğin kullanabileceği bir renk olsun istiyorum.Sizin renk seçimleriniz nasıl olacak?Beşik için erken gibi belki ama Mayıs bitti sayılır.Haziranda evdeyim.Sonra temmuz ağustosta ailemin yanında olacağım.Gelince doğuma 2 ay kalmış olacak zaten.bir aksilik olmazsa inşallah.

Seraycığım kolay gelsin umarım bitirirsin battaniyeyi.

Haleciğim hayırlı olsun ciciniz canım.

günayın kızlar... nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl umarım hepiniz çok iisinizdir....
bu arada bizim mercimeğin annenesi delirmiş gibi kadın şimdiden bissürü şey yaptı ve aldı...
darkcım bizimde beşiğimizin siparişi verildi... allta iki büyük çekmeceli sallanan cinsten ve yeşil renk.. hem kızda erkekete kullanır die şimdilik cicilerimiz yeşil ağırlıklı...
inşallah resimlerini koyacam fırsatım olursa.... :roflol:

arkadaşlar maşallah çok hızlısınız.beşik siparisleri bile verilmiş.ben daha bir çorap bile almadım.ama arkadaşlar bir iki parça hediye getirdiler okadar.aslında çok heves ediyorum ama daha erken diye düşünüyorum.3 ay geçsin ins. ondan sonra tutmayın beni,,,,,,,,,

Ya ben beşiğe karar verdim de rengini henüz tam kararlaştıramadım.Doktor büyük ihtimal kız dedi.Ben de kız erkek kullansın istiyorum.

Sarı,turuncu ve yeşil arasındayım.

Sarının içine kıza pembe renk alınır.Erkeğe de mavi yeşil.
Turuncunun içine kı için turuncu erkek için de yeşil güzel olur diye düşünüyorum.

benim beğendiğim beşikte altta 4 çekmecesi var.Üzerinde cibindirik var.İçinde herşey dahil 280 dedi.Peşin alırsanız yaparız bişeyler dedi.Bizim arkadaşlar aynısını 1 ay önce aynı yerden 200 e almışlar.Ama yatak hariç diyor eşim.Doğrudur.Yoksa 1 ayda 80 ytl zamn gelmez heralde.

Kızlar başka beşik düşünen yok mu? Nasıl düşünüyorsunuz?

Ay canım bizim 3 ayımız geçti.15.haftamızdayız.Yakında 4. aya gircez.

valla kızlar bende hamileliğimi ilk öğrendimde bir beşik yolumun üzerinde hep görürdüm çok beğendim aynı darkın dedii gibi 4 çekmeceli 250 milyon demişti bizede...
ama bebişler iki tane olunca park yatak almayı düşünüyoruz iki tane..park yataklar hesaplı, çok amaçlı.. birde seneye tayin durumumuz var bizim.. bebekler 2-3 yaşında oldumu oda yapalım istiyoruz kısmetse...

Bencede park yatak uygun ikizler için ve de taşınacağın için.Benim bir arkadaş da ikizlerine özel büyük bir beiş yaptırmıştı.İkisi beraber yatıyorlardı.

günaydın kızlar... nasılsınız... ya park yataklar benimde hoşuma gidiyor ama annenamiz normal yatak olsun güzel olur dedi ve aldı... bizde sanırım 150-200 arası olması lazım.yatak hariç... yeşil rengi yatağın içinin uyku seti de yeşil... yani bizim ufaklık yeşiller içinde büyücek:roflol:

mr kizlar....henuz kucuk mercimeginim cinsiyeti belli
olmadigi icin henuz almadim yatak filan..ama ben
kizsada erkeksede ahsap istiyorum han ieskitme olanlar varya
onlari cok begeniyorum..birde benim evim iki katli yatak odam
yukarida,bebegin odasida yukarida olucak..onun icin
asagiya salona sepet alicam suslu olanlardan,dun baktim
cok guzelleri var ama bekliyorum b uay sonu belli olsun cinsiyetimiz
hemen gidip alicam..

arkadaşlar daha hiç bir şey almadım 7-8 aylık olmadanda hiç bir şey almayı düşünmüyorum ama arkadaşlar sizin heyecanınızı çok iyi anlıyorum yatak alırken park yatak almayı hiç düşünmeyin geçen doğum yapanlar bölümünde yazanlar hiç memnun değildiler yeni şeyler alınmadı herhalde resimleri yok bende ne güzel fikir ediniyordum ama demin ağustos annelerinin sayfasında bebişlerin kıyafetleri için çok güzel küçücük makina almışlar hem yıkıyor hem kurutuyormuş bir bakın onu kesin alırım herhalde 10 dk yıkıyormuş 15 dk kurutuyormuş malum kış bebişleri her gün çamaşırları olur ama hemen kurutamayız çamaşırları

bebişleri tek olanlar park yatak değil normal beşiklerden alsınlar bence.bende park yatak düşünüyorum ikizlere.ama iki taneyi koyacak yerim yok.tokur tokur dolu ev.bir tane alıp ikisini bir süre aynı yatakta yatırmayı düşünüyorum.park yataklar biraz geniş oluyor herhalde.daha vakti var zaten bunları almanın bayaaaa

kızlar bende 7.aydan önce bişey almayı düşünmüyorum..bi arkadaşım yeni doğum yaptı.çok bişey alma diyo..çoğu kullanılmıyomuş(kıyafer olarak)ben verirm zaten sana dadi.gidince bakıcaz onun kıyafetlere..eksikleride yavaş yavaş 7.aydan sonra almayı düşünüyom.

kızlar bende henüz cinsiyeti belli olmadıgı için hep yeşil ve sarı alıyorum.ama çok özendigim için çıktıgım zaman bişey almadan da edemiyorum şimdiye kadar 1 tane fermuarlı kadife battaniye 2 tane kadife tulum 2 tane pijama 7 çift çorap 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi 3 tane patikli alt pijama 5 tanede önlük aldım bide anane ve babanemizin ördügü yeleklerimiz var onlarda hemen hemen 10 tane oldu bide ananemiz 2 takım zıbın ve alt açma takımı almış bide cinsiyetimiz belli olsa herhalde doguma kadar doldururuz evi yakında fotolarınıda koyarım.

canım park yatak hakkında ben de hep iyi şeyler okumuştum burdan. kötü yönleri nedir. bana da mantıklı gelmişti aslında odadan odaya taşınabiliyo ya, bi de uzun süre kullanılabiliyo. diğer arkadaşların beşik dedikleri ne kadar süre kullanılabiliyo. sanırım beşik alacak olanlar oda takımı düşünmüyo di mi .ay bu konuda çok cahilim. bütün akadaşlarımın çocuğu var ama ben hiç alıcı gözle bakmamıştım. başa gelince anlıyo insan ne kadar detaylı şeyler olduğunu. ben sırf dolap olsun diye oda takımı almak zorunda kalabilirim. ya da inşallah dedesi hediye alır. oda takımının beşiği sizce büyüyenlerden mi olmalı. onlar için de deforme oluyo falan diye duymuştum. bi de bebek ilk ayllar odamızda yatacak ya, oda takımıyla beraber bi de park yatak alsak önce kendi odamızda bebek bizimle yatarken kullanıp daha sonra diğer odalarda hatta anneannenin evinde falan kullansak nasıl olur.tecrübeli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

ayy bizimde cinsimiz belli olmadığı için alamıyoruz ama anneanne ile teyze
4 gözle bekliyor cinsiyetini bende 6 aya kadar bişe almayacağım

bizim daha şimdiden bissürü cicimiz oldu anneannemiz saolsun..
almicam son ana kadar diodu.....
amma benden hevesli a.s.

Ecemimcim ben 6-7 aylarda alışverişe ağırlık vermeyi düşünüyorum.Yazın Adanadan ailemin yanından gönlüme göre alırım hemde uygun olur orda fiyatlar.Hem deneyimli annelerin görüşlerini alırım ordan.Kuzenimin felan.Hemde annem neler yapmış onları da göz önünde bulundururum.Annem baya bişeyini yapmış,geçen battaniye siparişi verdim diyodu.

Ddm canım benim arkadaşım ikizleri için özel beşik yaptırdı.Genişce çok güzel olmuştu.Park yatakda ilk zaman sorun olmazda sonraları sığmazlar.O kadarda geniş değiller.Bence bu fikri bir düşünün.

h.minecim güle güle kullanın inşallah.resimlerini de bekliyoruz.

brooke canım,park yatağa bende sıcak bakıyordum.Aynı senin gibi düşünüyordum.İleride oyuna alanı olarak kullanır,ya da anneannesine koyarız oraya gittiğinde kullanır.İleride de katlayıp saklarız diyordum.Ama geçen bi magazada açılıp kurulmuş 2 tane gördüm.O dakika tüm hevesim kaçtı.Naylon poşet gibi duruyordu.Kötü markada değildi.Kraftındı birisi sanrıım.Pek ısınamadım ben.Kiracı olmama rağmen.Üstelik genç odam yep hala duruyor.Birde üstüne beşik alma fikri hiç yoktu.Ne yapıcam zaten genç odasını aldığıma pişmanım, birde beiş almam diyordum.Park yatak istiyordum.

Şimdi düşüncelerim beşikten yana açıkcası.bence sende mutlaka kurulmuş şekilde gör canım onları.Sonra karar ver.

benim genç odası olduğundan onun dolabını bebeğime kullancam o yüzden bebek odası düşünmüyorum.kendi evim olsa ve genç odası olmamış olsaydı alırdım bebek odası.

Escape canım olsunlar bırak da :) Sende heveslisindir de sonradan açılırsın daha :)

dark onuda düşündüm özel yaptırmayı fakat oda tek bir yerde sabit kalacak.bebişlerde 2tane olduğu için ilk başlarda kayınvalidemde kalmayı falan düşünüyorum yalnız bakamam ilk etapta...oyüzden taşınabilir bişi olduğu için hoşuma gitti.çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…