- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
günayın kızlar... nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl umarım hepiniz çok iisinizdir....
bu arada bizim mercimeğin annenesi delirmiş gibi kadın şimdiden bissürü şey yaptı ve aldı...
darkcım bizimde beşiğimizin siparişi verildi... allta iki büyük çekmeceli sallanan cinsten ve yeşil renk.. hem kızda erkekete kullanır die şimdilik cicilerimiz yeşil ağırlıklı...
inşallah resimlerini koyacam fırsatım olursa.... :roflol:
arkadaşlar maşallah çok hızlısınız.beşik siparisleri bile verilmiş.ben daha bir çorap bile almadım.ama arkadaşlar bir iki parça hediye getirdiler okadar.aslında çok heves ediyorum ama daha erken diye düşünüyorum.3 ay geçsin ins. ondan sonra tutmayın beni,,,,,,,,,
valla kızlar bende hamileliğimi ilk öğrendimde bir beşik yolumun üzerinde hep görürdüm çok beğendim aynı darkın dedii gibi 4 çekmeceli 250 milyon demişti bizede...
ama bebişler iki tane olunca park yatak almayı düşünüyoruz iki tane..park yataklar hesaplı, çok amaçlı.. birde seneye tayin durumumuz var bizim.. bebekler 2-3 yaşında oldumu oda yapalım istiyoruz kısmetse...
canım park yatak hakkında ben de hep iyi şeyler okumuştum burdan. kötü yönleri nedir. bana da mantıklı gelmişti aslında odadan odaya taşınabiliyo ya, bi de uzun süre kullanılabiliyo. diğer arkadaşların beşik dedikleri ne kadar süre kullanılabiliyo. sanırım beşik alacak olanlar oda takımı düşünmüyo di mi .ay bu konuda çok cahilim. bütün akadaşlarımın çocuğu var ama ben hiç alıcı gözle bakmamıştım. başa gelince anlıyo insan ne kadar detaylı şeyler olduğunu. ben sırf dolap olsun diye oda takımı almak zorunda kalabilirim. ya da inşallah dedesi hediye alır. oda takımının beşiği sizce büyüyenlerden mi olmalı. onlar için de deforme oluyo falan diye duymuştum. bi de bebek ilk ayllar odamızda yatacak ya, oda takımıyla beraber bi de park yatak alsak önce kendi odamızda bebek bizimle yatarken kullanıp daha sonra diğer odalarda hatta anneannenin evinde falan kullansak nasıl olur.tecrübeli arkadaşlar yardımınızı bekliyorumarkadaşlar daha hiç bir şey almadım 7-8 aylık olmadanda hiç bir şey almayı düşünmüyorum ama arkadaşlar sizin heyecanınızı çok iyi anlıyorum yatak alırken park yatak almayı hiç düşünmeyin geçen doğum yapanlar bölümünde yazanlar hiç memnun değildiler yeni şeyler alınmadı herhalde resimleri yok bende ne güzel fikir ediniyordum ama demin ağustos annelerinin sayfasında bebişlerin kıyafetleri için çok güzel küçücük makina almışlar hem yıkıyor hem kurutuyormuş bir bakın onu kesin alırım herhalde 10 dk yıkıyormuş 15 dk kurutuyormuş malum kış bebişleri her gün çamaşırları olur ama hemen kurutamayız çamaşırları