Sehacım çok güzel şeyler yapmışsınız maşallah.
Bugün dışarı çıktık kızlar.Ufak tefek bişeyler aldım.
Omo baby aldım deterjan olarak.Baya övdünüz onu göreceğiz artık nasılmış.Dalinin sıvı deterjanını düşünüyordum ama omoyu çok öven olunca onu tercih ettim.
Dalinin bebe çamaşırı yumuşatıcısı vardı ama ben normal yumuşatıcımdan kullanmayı düşünüyorum.
Sorun olmaz heralde.
Ben ilk fırsatta, aldıklarımdan bebeğime ilk zamanlarda giydireceklerimi yıkayıp,bebeğimin ve benim çantamı hazırlayacağım.
Kendime büyük bir çanta aldım,onu bakım çantası yapacağım.Sizin bazılarınız da böyle düşünüyordu bende karar değiştirdim.Böyle bi çanta aldım.Bakarım olmazsa sonra bakım çantası da alırım.BU Çantayı normaldede kullanabilirim sonuçta.
Çilekcim kauçuk emzik varmış bu arada buldum ve bi tane de ondan aldım.Markasını şimdi hatırlayamadım ama bi ara bakayım yazayım.
Biberon temizleme fırçası aldım,kırmızı ayaklı alt aldım,bebe yağımızı,sulu dişliğimizi,oyuncak ayımızı aldık.
Bi öğretmen arkadaşın bebeği oldu.Ona da bornozumuzun mavisini aldım :)
İşte böyle ayaklarımıza kara sular indi alışveriş merkezinde geze geze öldük.
gecelik baktım çok güzeller ama 75 den başlıyordu.Kızlar kararsız kaldım topu topu hastanede 1 gece kalcam hem pijama hem gecelik walla kararsız kaldım.sezaryan olusa zaten gecelik giyemem.tek gece giyeceğim birşeye de o kadar vermek içimden gelmiyor.ben ne pijama ne gecelik giymeyi sevmem normalde.zaten yaşadığım şehrin iklimide müsait değil kış günü gecelik giymeye.
o yüzden biraz daha bekleyeceğim.Başka bi arkadaş daha yeni doğum yaptı benim doğum yapacağım hastanede.O normal doğum yaptı.Bakalım ne lazım olmuş.Bir de ona sorup,sonra doktorumla doğumu konuşup ona göre davranacağım.
Ayy baya uzun oldu.