Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kalımerocum bebeklerımız cıplak kalcak degıl ya kayanalarımızın kendılerının dusunmesı ıstemesı lazım zorla olmuyor benımkınden de halen hıc ses yok ne zaman ne yapacaksa bakalım annelerımıze allah uzun omur versın canım sende uzulme annecıgın ıyılescek canım benımm
yagmurrr ayy ne gusel sepet gelınlık gıbı masallahhhhh gule gule yatsın bebeısın ıcındeee

Azocum güle güle giydir herşeyi çok güzel ama beyaz olan herşe daha bi güzel yağmurun sepeti gibi maşallah ne kadar güzel ne kadar kokoş o yaa:asigim:

Canım yaa gözükmüomuki ne bilim sen nasıl rsim ekliosun anlat bana öle yapayım ben upload die bi siteden upload etti,m baska bi secenegi warsa mesela direk gözükmesi icin felan ? Pek bilmiorumki

ya hepsini denedim yine acilmadi

yagmurcum ben imageShack.com dan ekliyorum genelde.aldigim linki
bunun arasina yapistiriyorum..

ya cok merak ettim zahmet olmazsa bi denesen..

Gördüm gördüm tamam tatlim,ugrasma..ya bu ne güzel seymis gelinlik gibi:)
kesinlikle cok begendim güle güle yatsin icinde insl.

kızlar beğendiğim bebek odası takımı nasıl sizce.ama gerçek fikrinizi söyleyin.ilk baktığım yer burası.
arstil mobilyada 1.600 fiyatı.beşik daha sonra kayrola olabiliyormuş.

canim resmi bilgisayarindan eklemek icin sectigin kutucugun altinda
rakamlar olan bi kutucuk daha olmasi lazim.640*480 yaparsan büyük cikar.
birde bu rakami isaretleyince hemen solunda iki tane kücük kutu var onlarida
isaretle bidaha ugrasmazsin..

insl.anlatabilmisimdir:)

yagmur sepetın cok guzel
gelın gıbı maasallah ya cok hosuma gıttı
gule gule kullan

applecım haklısın babaannelerden hayır yok bıze
annecım sagolsun herseyımı o yapıyor
daha bana bır kez yemek bıle yaptırmadı tum hazırlıklarımdan evımın ısıne varana kadar
basımızdan eksık olmasınlar ınsa allah olmasa ne yapardık bılmem

azocum sehacım ve yağmurcum aldıklarınız maşallah çok güzel güle güle giydirin juniorlara beşiğe bayıldım yağmur ne cici öyle allah bebişine içinde büyütmeyi nasip etsin sağlıkla.
buarada kızlar zıbın mutlaka almak gerekiyomuş çünkü göbek düşene kadar bebeğin karnının sıkı sarılması gerekiyomuş zıbın da bunu sağlıyomuş alttan çıtçıtlılar göbekteki bandajı oynatıyomuş ben3 tane aldım göbek düşene kadar yeter zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…