Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

yaaaa azo ben bunları yakından niye göremiyorum..tulumların filan rengine bakmak istiyorum..hepsi çok güzele benziyolar ama küçücük bu resimler..

canım ya anca bukadar ekleyebildim.sanırım fazla küçültmüşüm..
hangilerini görmek istiyosan sana biraz daha büyük tekrar denerim..:1rolleyes:

hah bunu merak ettimdi valla süpersin
işte altındaki filan birde ikili olanlar ama sonra büyütürsün yoruldun şimdi

Son düzenleme:
çok sağol ya tam da merak ettiklerim valla ..süpersin yemin ederim hepsi çok güzel..hiçbişeyimiz yok diyodun ..bunları bikerede mi aldın yaw valla büyük başarı..örgülerde çok güzel gerçekten ..güle güle giysin oğluşun ..

Teşekkür Ederim Eylülcüm.Ceylan'dan aldığım mavili takımları geçen ay almıştık İlk olarak...
Diğerlerini geçtiğimiz C.tesi kızların söylediği Kadıköy deki Cıvıl Bebe den aldık....
Yani kocişi karşıya kadar sırf bunlar için götürdüm-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar..
teşekkür ederiz teyzeleri beğendiğinize sevindik cicilerimizi..:1rolleyes:
eylülcüm hiç bilmiyorumki varmı bu tarafta şubesi:uhm:
ama çok uygundu fiyatlar ya..
imkanın olursa gitmelisin bence..

Günaydın azo, gerçekten aldıkların harika, güzel günlerde kullansın bebişin. Ben sana birşey sorabilir miyim? Gittiğin o mağazada gözüne hiç bebek montu çarptı mı? Ben 3-6 aylık içi kalın bebek montu arıyorum da, bulduklarım ya çok pahalı ya da güzel değildi...Gerçi daha mağazalar kış sezonunu yeni başlattı, çok çeşit yok ama, ben biraz sabırsızım. :))

canım mağazada çok çeşit vardı ve ben içeri girince kendimi kaybettim:1rolleyes:
ama hiç dikkat etmedim mont varmıydı..
buranın siteside var.internettende bakabilirsin..
tabi mağazada daha çok çeşit vardı..ama bilmiyomki mont varmıydıfisfisfis

azocum oglusunun mınık kıyafetlerı cok guzel
guzel gunlerde gıyının ınsa allah
hıcbırsey yok derken hemen bır kerede nasıl alınıverıyor degıl mı
yalnız kıslık hırka ve yeleklerınız cok hosuma gıttı sanırım artık onları almaya baslamam lazım benım

kalimerocum teşekkürler..
hırka ve yelekleri babaannemiz ve anneannemiz ördüler sağolsunlar..
düğmeleri falan dikilince diğerleriyle anca çekip gönderebildim:1rolleyes:

azocum babannenızın ve anneannenızın ellerıne saglık orguler pek gusel olmus kış bebegı olacak bızımkıler boyle seylerı gıyerler
aldıklarıon cok gusel eylülün resımlerını ıstedıgı takımlara bende bayıldım alt acmalarında harıka omer kaanımız ıyı gunlerde kullansınn

bızım babaannemız hıcbır sey ormedı veya almadı bıle
annem bırkac bırseyler ormustu ama gostermıyor
devam edıcem dıyor da bır ıyılesebılse hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…