Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

sehacım,
Hisem,
celen,
Kızlar aldıklarınızı iyi günlerde kullanın.

çilekcim emzikde ben silikon damaklı aldım.Emzik kauçuk göremedim zaten aldığım zaman.hepsi silikondu.

Ama biberon ucunu kauçuk aldım.

Emziği kuzenim gece bebek uyurken ver dedi bana.Gündüz değilde en azından gece rahat uyur dedi.Kendisi öyle yapmış ve çok da kolay oldu bırakması dedi.
ben de şimdilik öyle düşünüyorum.Çalışan anne olacağımdan emziği düşünüyorum.Eşim pek istemesede ben aldım bi tane :)

Gelelim Çin malı üretime.Bende azo gibi düşünüyorum.Çin de üretilen herşey illa ki sağlığa zararlı değildir.
Büyük markaların orada üretimi tercih etme nedenleri ucuz insan gücü olabilir.

Aldığım bambino suluk,sonra LCwaikiki patik ayakkabı,toyiki den aldığım oyuncak hepsi çin malı.
Yani dandik markalar değiller ki aldıklarım.Ama sanırım hayatımızda büyük yer edinmiş bu Çin malları ve kaçış yok gibi.Önemli olan bilinen markalar sanırım yine de.

Kizlar cinde üretilen her malin illaki iyisi ve kötüsü var..yani bu aslinda bizim alirken vericegimiz paraya göre degisiyor..Cin mali olan ve dünyanin parasi olan birsürür oyuncak var mesela!ama bi o kadarda
cok ucuz seylerde var.

Ben böyle düsündügüm icin alirken kalitesine bakiyorum.

İnşallah canım pompamız işimizi görür.
Arabanız da çok güzel bu modeli görmüştüm nette bende beğendim ama tutma yeri baston olmasın diyor eşim.,
zaten ben şimdilik alamayacağım arabayı ödemeler artacak bu ay bizim.arabasını ocak gibi alalım diyoruz yada şubat gibi.

Canım adanadayım ben Çetinkaya mağazasından aldım hem de çok uygun fiyatı 4 ytl.
Diğer biberonların el kadarı 8 ytl olduğu halde.hem bu termoslu bide yani.
tesadüf buldum bunu inşallah sende bulursun.
Düşün yani adana gibi bi yerde soğuk su 2,5 saat sonra bile soğuk kaldı içinde.

Kaşıklı biberon dediğim de biberonların içine bakarsan bazılarının içinde minik bi kaşık olduunu görürsün.
gerçi pek beğenmedim bunun kaşığını.ben ayrıca mama kaşığı aldım.
Kaşıklı biberon dersen bilirler heralde.
Bulamazsan bi tane mama kaşığı al.ben mam kaşığını kullanmayı düşünüyorum.daha yumuşak ve uzun saplı.daha Kolay olur kulllanmak.Eğer süt gelmezse biberondaki mamayı kaşıkla vermek bebeğin memeden soğumasını önlüyormuş.

kalorifer peteğine takılan suluklardan bulursan al sana buhar makinası canım :)
gerek duyarsan sonra alırsın bencede.

benım esımde baston olmasın dıyordu ama abımler yegenımın travel sıstem arabasını turkıyede bırakıyorlar artık o var zaten buyuk ve cıft yonlu
bunu da hafıf ben rahat kullanabıleyım dıye hedıye aldı
aslında bana gore de acıl degıldı hatta yaza kadar bıle bekleyebılırdı ama ılk yegen gelıyor ya abıme heyecan yaptı

Neden emzik alıyorsunuz kızlar. Yeni doğan bebek emzik kullanmıyor ki? Ben mi yanlış biliyorum. Hem ne kadar alışmazsa emziğe o kadar iyiymiş. Öyle diyoooorlar.
AH BACIM AH ... GEÇ O İŞLERİ...:1no2: EMZİK ÖYLE LAZIM OLUYOR Kİ VE ÖYLE KURTARICI OLUYOR Kİ MECBUREN ALINIYORkafamçokkarıştı... BENİM OĞLUŞLARIM İLK ÖNCELERİ AĞIZLARINA ALMADILAR AMA BEN ZORLA VERDİM ... SONRADA VAKTİ GELİNCE BIRAKTIRDIM:a015:...

aman YaRabbi
ne güzel ciciler bunlar azocum hemde çok kullanışlı görünüyor renkleri çok güzel
özellikle sarı lacivertli takımını çok sevdim ama benim kociş gs.li
aldırmıyor bana bu renkleri
iyi günlerde sağlıkla kullanın canım inşallah

yaaaa azo ben bunları yakından niye göremiyorum..tulumların filan rengine bakmak istiyorum..hepsi çok güzele benziyolar ama küçücük bu resimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…