- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.501
İnşallah canım pompamız işimizi görür.kızlar aldıklarınız cok guzel
darkcım aynı pompayı bızde aldık ınsa allah kolaylıkla kullanırız
benım abım yegenıne araba hedıye almıs :1hug:
cok begendık kullanıslı saglam bır sey
kraftın travel sıstemını alacaktık ama cok hantal geldı gozumuze
abımın oglunun eskı arabası var travel sıstem buyuk kullanım ıhtıyacları ıcın onu kullanırız dedık
ama abım bır de bunun lacıvert grı rengını aldı oglusuma cok kullanıslı merdıven cıkarmak bıle kolay kullanarak test ettık kocısle
aslında bırkac parca benım aldıklarım da var ama resım cekmeye fırsatım olmadı ınsa allah kısa zamanda onları da eklerım
Canım adanadayım ben Çetinkaya mağazasından aldım hem de çok uygun fiyatı 4 ytl.kızlar aldıklarınızı bebişlerinizle güle güle kullanın çok tatlı şeyler yerimseniben
Darkınlıfe birşey soracağım sinbonun termoslu biberonunu nereden aldın acaba ben internet sitesinede baktım bulamadım fisfisfis:1no2:
birde kaşıklı biberon nasıl bişi kaşıklı biberon diemi istiyecez onu :sm_confused:
darkcım bizim ev kaloriferli ama bende almayı düşünmüyorum buhar makinası..arkadaşım almış hiç kullanamamış.soğuk havamı üflüyomuş ne?yerler nemli nemli oluyomuş.o bi havluyu ıslatıp kaloriferin üzerine koymuş ve yeterli olmuş.bende ya öyle yada senin gibi odada 1 bardak su bulundurmayı düşünüyorum.
kızlar gereksiz bisürü şey almamamlıyız bence..yazık para hepsi..heves ediyoruz tamam ama arkadaşlarımın tecrübelerinden duyduğuma göre bi çoğu kullanılmıyomuş..
zaten çevremizde yakında alacak yerler varsa eksikleri ihtiyaç duydykça almak bana daha mantıklı geliyo..kıyafette keza öle..çünkü okadar çabuk büyüyolarmışki bazen bi sürü kıyafetini giymeye fırsatları bile olmuyomuş..
İnşallah canım pompamız işimizi görür.
Arabanız da çok güzel bu modeli görmüştüm nette bende beğendim ama tutma yeri baston olmasın diyor eşim.,
zaten ben şimdilik alamayacağım arabayı ödemeler artacak bu ay bizim.arabasını ocak gibi alalım diyoruz yada şubat gibi.
AH BACIM AH ... GEÇ O İŞLERİ...:1no2: EMZİK ÖYLE LAZIM OLUYOR Kİ VE ÖYLE KURTARICI OLUYOR Kİ MECBUREN ALINIYORkafamçokkarıştı... BENİM OĞLUŞLARIM İLK ÖNCELERİ AĞIZLARINA ALMADILAR AMA BEN ZORLA VERDİM ... SONRADA VAKTİ GELİNCE BIRAKTIRDIM:a015:...Neden emzik alıyorsunuz kızlar. Yeni doğan bebek emzik kullanmıyor ki? Ben mi yanlış biliyorum. Hem ne kadar alışmazsa emziğe o kadar iyiymiş. Öyle diyoooorlar.