Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

canım saolasın...:)) açıkcası büyük olana yaramaz oğlumuz küçüğede nazlı kızımız diyoruz ama kısmet..her zaman sağlıklısını diliyorum, yinede hastaneye her gittiğimde hasta özürlü bir çocuk gördüğüm zaman Allahım sağlıklı olsunlarda sen nasıl uygun görürsen diyorum..
hepimiz inşallah sorunsuz bir hamişlik geçirir, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

amin arkadaşım sağlıkla gelsin bebişlerimiz:emir_bebek::nazar::emir_bebek:. benim de daha iri olanı erkek diye seviyorduk ama tam tersi kız daha iri 30 gr fark var aralarında şu an. sen büyük olan demişsin ya aralarında gün farkımı var?kafamçokkarıştı

nazlımelekcım ayy canım ne kadar tatlılar gule gule gıydırırsın ınsalllah sırnaşık şey
ben cınsıyetını ögrenemedım ınsallah hazırandakı kontrolumuzde doktorumuz soyler bende bebşime bişeyler almaya başlarımm:dance:

:nazar:

amin arkadaşım sağlıkla gelsin bebişlerimiz:emir_bebek::nazar::emir_bebek:. benim de daha iri olanı erkek diye seviyorduk ama tam tersi kız daha iri 30 gr fark var aralarında şu an. sen büyük olan demişsin ya aralarında gün farkımı var?kafamçokkarıştı
kezbancım maşallah demek sende büyük olan kız çıktı heee..:1rolleyes:
benimkilerim aralarında bir hafta var büyük 12 haftalık küçük 11 haftalık... küçük olan sonradan gelişti süpriz yaptı bize.... bizde o yüzden erkekler çabuk gelişirmiş ya büyüğe erkek küçükde sonradan geldiği için kız diyoruz ama bak tam terside olabiliyormuş.. kısmet artık..a.s

applecim çok teşekkürler.. bizde cinsiyetlerini öğrenemedik ama her ikisinede uyacak şeyler aldık ilk heyecanla.. gerisini cinsiyetleri belli olunca alacağız bizde..

selam kızlarr.ya bana da o kadar çok hediye geliyor ki anlatamam.şimdi yaşım küçük olduğu için arkadaşlarımda hep bekar ben hamile kalınca beni daha bi çok sevmeye başladılar..e hepsi ilk defa teyze/dayı olcaklar her gelen alıyor gelio bişiler.bende sizlerle paylaşmak istiyorum ama makinam olmadığı için bi türlü çekemedim :uhm: makina almak istiyorum ya ilerde çook lazım olcak.alırsak kısa sürede paylasırım sizlerle :nazar:a.s.

Bencede şimdiden fazla bişey almamak lazım. Zaten çok kısa zaman giyebiliyorlar ve o kadar çok hediye geliyor ki inanın onlara bile sıra gelmeden büyüyüveriyorlar. Tabii hevesleniyo insan ama inanın boşa masraf. benim 2. çocuğum olduğundan akıllandım, sadece 1 tane bişey alıcam son aya kadar (süpper bir kot pantolon gördüm erkek bebek için... yok yok bende akıllanmamışım...naniknanik) neyse boşverin alın gitsin, helal olsun o kadar çile çekiyoruz bari böyle acısını çıkaralım dimi ama... bakın bunlarda benim daha önce başkalarına yaptığım bebek şekerleri, kendime tabii hiç kimsede olmayan bişey yapmak istiyorum ama daha bulamadım, bulunca onuda koyarım artık..

bebekserayekerlemeyenige6.jpg

bebekkutuww4.jpg

bakalım beğenecekmisiniz??????

bunlarda bizim sattığımız hazır melodinin çikolataları...
bebektruff1so8.jpg

buda var....nazar boncuklu...

bebeknazarpw9.jpg

Son düzenleme:
ahhhhhh yerim bitanem ne güzel şeyler onlar mont tulum gerçi tulum mavi bir erkek isteme durumumu var şaka bi tarafa hayırlısı tabii
ayyy ayya cici cici çorabımızın bitaneside fenerbahçeli
hayatım inşallah bebeğinin bunları sağlıla sıhhatle giydiğinide görürsün
bakarken çok duygulandım
,bende geçenlerde 7 yaşında bi kızın doğumgününe gittim gürbüz bebeden çok güzel bi elbise aldım hediye
tabii gözüm bebek kıyafetlerine ilişti inceledimde içim gitti bi tulum beğendim turuncu üstünde kocaman inek resmi var
sonrada dedim keşke alsaydım
biliyosunuz hamile değilim
ama bebek kıyafetleri çok güzel yaaaaaa

:emir_bebek: oy oy oy hepsi birbirinden şeker yerim sizi ben , kızlar kanıma girdiniz 6 ayım dolmadan bebişime bişi almayı düşünmüyordum, ama bunları görünce dayanamadım iş çıkışında ilk durağım bebiş magazaları olacak :teytey:

Bencede şimdiden fazla bişey almamak lazım. Zaten çok kısa zaman giyebiliyorlar ve o kadar çok hediye geliyor ki inanın onlara bile sıra gelmeden büyüyüveriyorlar. Tabii hevesleniyo insan ama inanın boşa masraf. benim 2. çocuğum olduğundan akıllandım, sadece 1 tane bişey alıcam son aya kadar (süpper bir kot pantolon gördüm erkek bebek için... yok yok bende akıllanmamışım...naniknanik) neyse boşverin alın gitsin, helal olsun o kadar çile çekiyoruz bari böyle acısını çıkaralım dimi ama... bakın bunlarda benim daha önce başkalarına yaptığım bebek şekerleri, kendime tabii hiç kimsede olmayan bişey yapmak istiyorum ama daha bulamadım, bulunca onuda koyarım artık..

bebekserayekerlemeyenige6.jpg

bebekkutuww4.jpg

bakalım beğenecekmisiniz??????

bunlarda bizim sattığımız hazır melodinin çikolataları...
bebektruff1so8.jpg

buda var....nazar boncuklu...

bebeknazarpw9.jpg
Çok güzeller canım,ellerine sağlık.Yazın bende kendim denemeyi düşünüyorum.Umarım hamiş pantolonundaki beceriyi bunda da gösteririm :))
azıcık reklam oldu galiba :)))))

ahhhhhh yerim bitanem ne güzel şeyler onlar mont tulum gerçi tulum mavi bir erkek isteme durumumu var şaka bi tarafa hayırlısı tabii
ayyy ayya cici cici çorabımızın bitaneside fenerbahçeli
hayatım inşallah bebeğinin bunları sağlıla sıhhatle giydiğinide görürsün
bakarken çok duygulandım
,bende geçenlerde 7 yaşında bi kızın doğumgününe gittim gürbüz bebeden çok güzel bi elbise aldım hediye
tabii gözüm bebek kıyafetlerine ilişti inceledimde içim gitti bi tulum beğendim turuncu üstünde kocaman inek resmi var
sonrada dedim keşke alsaydım
biliyosunuz hamile değilim
ama bebek kıyafetleri çok güzel yaaaaaa
Canım begenmene sevindim.İnşallah seninde gönlünden geçenler gerçek olur.
Maviliyi ve montu başkasına aldımda götüremedim bebekleri büyüdüğünden bende çok beğenmiştim kendime sakladım.

Eşim çok erkek hastası ama kız olsada bayılır doğrusu.yeterki bebek olsun.
bende daha çok kız düşkünüyüm.Hayırlısı artık,sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil.

Eşim fenerli ya illa fenerli çorap al dedi.bende kırmadım aldım :)
Aslında ben cimbomluyum ama fenerli bi baba da cimbomlu giydirmez hani :)

İnşallah o inekli tulumu giydirecek bi bebişin olur tez zamnda desem kızmazsın değil mi bana ?

Bende inekli hastane çıkışı gördüm nette o da çok şekerdi.Alacağım ondan ilerde.

Kızlar dun,
Mothercare’e gittim. Biliyorsunuz indirim vardı. Durun size biraz fiyatlardan bahsedeyim de birdaha ki ayın 15’ini kacırmazsınız belki. 7 tane uzun kollu tulumu 21 YTL’ye aldım. (Tabii ki iki tane &#61514:KK66: Sonracığıma, bebek küveti varya onlar 104 ytl’den 52 YTL’ye dusmus yanında banyo termometresi ve banyo havlusu hediye. Hemen aldım. Ama obur kuzum için havlunun aynından bulamayınca sacma sapan bir sekilde bir duygulandım ve gozlerim doldu ki, butun Mothercare calisanlari nasıl guldu bana. Ama sanırım onlar alısıktır. Sonra obur kuzuma havlunun sarısını aldım.
Bir tane hastane cıkısı aldım 37 YTL’ye Premature için (içinde 3 tulum, 3 kısa kollu tulum, şapka, eldiven, elbezei var)
3 tane unisex tulumu 20 YTL’ye aldım renkli. Hem de coook sirin. Kızalr kesinlikle indirim gunlerinde Mothercare’i tavsiye ederim.
Ordan GAP’a bakmaya karar verdik. Ve orda da uvuzluk vardı. Ordan da 2 tane 3 aylıkken giyebilecekleri kadife yumusak pantalon, sweet t-shirt aldim birer tane. Sanirsam buyu esyaları disinda 4 er takim daha tuulum vs. Alirsam dis ve iç giyeceklerini bitirmis olacagım. Ve tabii ki biraz erken oldu ama ne yapayım, ucuzlardı.

Şekerlerime ilgi gösterdiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ederim.
Ben bişey almadım daha ama nette bazı bebek battaniyeleri görmüştüm bende
motiften bir battaniye başladım. Haftasonu işe gidiyorum onun için sanırım haftaya çarşambaya falan biter, o zaman sizinle paylaşıcam. Aslında eski hızımda olsam pazartesi bitirirdim ama gerçekten örgü örerken sıkıntı basıyo ve kollarım ağrıyor ama yinede çarşambayı geçirmemeye çalışıcam yoksa kalırda kalır.
Ayrıca hepinize eğlenceli alışverişler....

akşam kusenim geldi ankarada.güzel kızıma badi almış sırnaşık şey o kadar tatlı ki acaip begendim.yandan düğmeleri var düğmelerin olduğu yerde de kırmızı kurdaleler var allahım yarabbim yaa :sm_cool::1hug:

Ben de henüz birşey almadım bebeğime, cinsiyeti de belli olmayınca ne alacağımı bilemiyorum. Geçen gün bir pantolon beğendim kızlar için kot önü çiçekli, paçalarından ipleri var pembe pembe kıvırıyorsun çok hoşuma gitti, eğer kızsa bebeğim hemen gidip almak istiyorum onu, şimdilik en çok kendime alıyorum naniknanik annem önceden bzı şeyler yaptırmış zaten şimdiden bir sürü battaniyesi, bir sürü patik ceket yelek var, halalarım da yapıyor yün işi olarak herşer hazır sayılır :)

kızlar aklınızda bulunsun bebeğe ilk zamanlarda sarı giydirmemek lazımmış..çünkü Allah korusun sarılık olursa anlaşılması daha güç olurmuş..
doktor söyledi..eskiden batıl inanç vardı sarı tülbent falan örtülürdü yüzüne falan halbuki çok yanlışmış..çünkü sarı kıyafetlerin içinde veya sarı örtünün altında sarılık daha geç farkedilmesine neden oluyormuş...aklınızda bulunsun...

X