Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

dark onuda düşündüm özel yaptırmayı fakat oda tek bir yerde sabit kalacak.bebişlerde 2tane olduğu için ilk başlarda kayınvalidemde kalmayı falan düşünüyorum yalnız bakamam ilk etapta...oyüzden taşınabilir bişi olduğu için hoşuma gitti.çok kararsız kaldım.
ddm canım bende park yatak almayı düşünüyorum 2 tane.. intermetde görüyordum çok hoşuma gidiyordu arkadaşım almış onda yakından görünce çokda dandik bişey olmadığını gördüm arkadaşım yatak odası için almıştı çok memnun.. aynı darkın dediği gibi geçen bende carrefourda gördüm çadırdan bozma gibi duruyordu ama kalite farkı vardı gerçekten arkadaşımdakini yakından görmesem asla düşünmezdim park yatak.. bizde 1-2 yaşlarına kadar kullansınlar sonra çocuk genç odası arası bişeyler yapacağız onlara... zaten seneye taşınma durumum var benim.. bence çok arşatırın bakın gerçekten çok şirin olanlarıda var..

dark onuda düşündüm özel yaptırmayı fakat oda tek bir yerde sabit kalacak.bebişlerde 2tane olduğu için ilk başlarda kayınvalidemde kalmayı falan düşünüyorum yalnız bakamam ilk etapta...oyüzden taşınabilir bişi olduğu için hoşuma gitti.çok kararsız kaldım.

Tabiki yalnız bakamazsın ilk başta.Kayınvalidenin sana gelme seçeneği varsa bence onu tercih et.Kendi evinde daha rahat olursun.Hemde eşyaların bi kısmı evinde bi kısmı orda senin için zor olur.Ama başka seçenek yok ve sen gideceksen.
O zmaan park yatak iyi bir seçenek gibi.Yada şöyle ucuz demir bi beşik al kaynanana.Kendi evine de bi yatak yaptırırsın.Evine geçmene yakın.

.Benim Arkadaşım beşik almış,yatak odasına koymuş ama bebekle birlikte oturma odasında yatıryorlar.bebek hiç beşikte değil 2 aydır boş beşik.Bi yatak yapmış annesi onun üzerinde kanepede yatıyor bebek.Neden derseniz ev kaloriferli şimdi yanmadığı için y.osadı soğukmuş.Oturma odasını da elektirikli ısıtıcıyla ısıtıyorlar.

Herşeyi düşünmek lazım.Bende oturma odasına koymayı düşünüyorum beşiğini.Çünkü sobalı evim.Kışın bir odadan bir odaya sürekli taşımak zorunda kalmayayım.Zaten çok hassas olacaklar.Aynen bizde oturma odasında yaşayacağız ailecek :))

Park yatak alırsan da genişlerini alman lazım.Bi süre idare eder seni bi tane park yatak.Olmazsa sığmadıkları zaman bir tane daha alırsın,hem kendi evine geçmiş olursun.Ama gör mutlaka kuruşmuş şekilde.

ddm canım bende park yatak almayı düşünüyorum 2 tane.. intermetde görüyordum çok hoşuma gidiyordu arkadaşım almış onda yakından görünce çokda dandik bişey olmadığını gördüm arkadaşım yatak odası için almıştı çok memnun.. aynı darkın dediği gibi geçen bende carrefourda gördüm çadırdan bozma gibi duruyordu ama kalite farkı vardı gerçekten arkadaşımdakini yakından görmesem asla düşünmezdim park yatak.. bizde 1-2 yaşlarına kadar kullansınlar sonra çocuk genç odası arası bişeyler yapacağız onlara... zaten seneye taşınma durumum var benim.. bence çok arşatırın bakın gerçekten çok şirin olanlarıda var..

Canım arkadaşının aldığını marka ve modelini öğrenirsen.Onun resmini bulup bakabiliriz.
3-4 yaşa kadar kullanır bebekler canım,iyi birşey alırsan.

ilk defa anne olacak olan arkadaşların heyecanını çok iyi anlıyorum. fakat fazla acele etmeyin derim ben haddim olmayarak. nasıl olsa vaktimiz var daha öyle değil mi? ufak ufak başlarız beşinci ayından sonra ...

ilk defa anne olacak olan arkadaşların heyecanını çok iyi anlıyorum. fakat fazla acele etmeyin derim ben haddim olmayarak. nasıl olsa vaktimiz var daha öyle değil mi? ufak ufak başlarız beşinci ayından sonra ...

biz hemen gidip almıyoruz ki canım.konuşuyoruz şuan...fikir edinmemiz güzel bişi birbirimizden..daha vakit olduğunu yazıyor tüm arkadaşlar

Ayrıca ikiz annelriiiiii,
Hazirliklarinizi 7 aya kadar bitirmenizi herkes doktorlar dahil tavisye ediyor haberiniz olsun. Allahım ikiz annelerini ve tum anneleri erken dogumdan esirgesin....

kızlar ben de oğluşum için ilk alışverişimi dün yaptım :) pek alışverişte sayılmaz ama gittim bir çift çorap aldım böyle maviş maviş. Ben de pek çok şeyi son zamana bırkamayı planlıyorum ama yine de gördükçe heveslendiğim ufak tefek şeyleri alıyorum işte. Cinsiyeti falan belli değil diye almamıştım hiç birşey dün tutamadım artık kendimi, çok bişey almaktansa çorap bari alayım dedim gördüm çok hoşuma gitti. Koyarım buraya da fotosunu. ananemiz zaten önceden bişeyler yaptırmışhep, örme yelek ceket patik vs... geçen gün halam bebeğin güncesini getirmiş çok tatlı birşey, yaşadığı her ilk anı not edicez içine çok güzel ve de battaniye örmüş. Bir halamda bebek yastığı yapıvermiş. yavaş oluyor yani eksikler tamamlanıyor.

kızlar bugün annemle konuştum onda örülmüş bir kenarda beni bekleyen çok şey var aslında ama elinde yine bişeyler örüyormuş bu sefer çifter çifter örüyorum diyor..:))
eşimde yakınımızda bir bebek mağazası vardı onun ortağı ile tanıdık çıkmışlar, sanırım kapatacaklarmış (iki dükkan altında bir bebek mağazası daha var senelerdirde orada)bir aya kadar eşim oradan hesaplı bir sürü şey alabiliriz dedi bebişlere alışveriş yapalım artık dedi... bakacağız hafta içi...
sakuracım haklısın bende aynı şeyi düşünüyordum okumuştumda zaten.. şimdiden başladık 7 aya kadar hepsini yavaş yavaş hallederiz... en son yatakları alınacak bizimde..

Evet en son yatakları ve buyuk esyaları almak lazım dediğin gibi.
Nazlıcım inan su anda almalı mıyım, yoksa biraz daha mı durayım diyorum, oyle korktum ki, ne bileyim ne dusuncegimi bilemiyorum su anda...

Kızlar yavaş yavaş yapalım artık hazırlıkları.Ben haftaya ayrıntılı ultrasonda bebeğim iyi çıkarsa ve doktor kesin kız derse başlayacağım alışverişe.

En azından bakım çantası.Kendime gecelik pijama,zıbın,hastane çıkışına bakayım diyorum.

7.aydan sonra tüm annelerin erken doğum riski olduğundan acil şeyleri çok önemli şeyleri 7. ayda halledelim kızlar.
Özellikle doğum çantası.İçine neler koncak bende bilmiyorum ama öncelikle bunun hazırlanması gerekiyor.

Herkese zamanında hayırlı doğumlar diliyorum.

sakuracım ben bişeyler alacağım ama daha çok şimdilik giydirmelik şeyler çıtçıtlı badiler belki bir iki tulum (kız ve erkeğe uyumlu)ama cinsiyetleri belli olunca yapacağım esas alışverişi...
bence sende diğer bebişinin cinsiyeti belli olsun, kanaman geçsin (belkide geçti bilemiyorum)ve bir sonraki kontrolünden sonra yapmaya başlayabilirsin.. nasıl korktuğunu anlayabiliyorum canım bence şu anda sadece dinlenmene ve bebişlerinin iyi olduğunu düşünmeye bak olumsuz şeyleri aklına getirme ilk gebeliğinle kıyaslama olurmu... sarp ve derin bebek üzmeyecekler annelerini içime doğuyor...:)) sen sadece bu ara işde biraz yorulmuşun,baksana birde perde felan takmışın.. bundan sonra bu tür riskli şeyleri yapmadığın sürece Allah bebişlerini koruyacakdır merak etme...

bizim daha şimdiden bissürü cicimiz oldu anneannemiz saolsun..
almicam son ana kadar diodu.....
amma benden hevesli a.s.

benım annemde kayınvalıdenın ıkı tane daha torunu var onların var bu torun benım dıyorrr :roflol::roflol:
benden cok heveslı karnıma bakıyor ıcınden allah bılır neler gecırıyor sımdıden sevıyor yanııı ılerde ne yapar bılmıyorum alır goturur herhaldeee :sm_cool::sm_cool:

:nazar:

ay benim kayıvalidenin 8 tane var bunu ben anneme yaptım zaten:)
kadın torunsuz kalmasın die benden hevesli valla ilk torun oluncaaa:)

bizim iki tarafta da ilk torun. nasıl paylaşacaklar bilmem valla. çok şimartmasalar bari yaa. bi de yavrum memlekete gidince bi o ev bi bu ev hırpalanacak, aynen bayramlarda ,tatillerde bizim yaşadığımız gibi

Vallaha bizim tarafta abimin erkek bebeğinden sonra benim bir bebeğimin erkek oldugunu ogrendik. Benim tarafim için yıllarca beklenen bebekler oldugundan cinsiyetin zerre kadar önemi yok ama esimin tarafında cok buyuk bayramlarla karsılandı. Hele kanamalardan sonra alınan en iyi haber bu oldu onlar için. Bakalım diğer bebeğimizin cinsiyeti ne olcak, herkes su anda onu bekliyor...

Bugün oğluşuma ilk alışverişi yaptım. 8li bi set aldım. İçinde herşey var, önlükten patiğine kadar. Bi de 7li body seti aldım. Ya çok keyifli bişeymiş bebeğime alışveriş.
:)))

Bugün oğluşuma ilk alışverişi yaptım. 8li bi set aldım. İçinde herşey var, önlükten patiğine kadar. Bi de 7li body seti aldım. Ya çok keyifli bişeymiş bebeğime alışveriş.
:)))

gunaydın kızlarr
ebuka resmını koyda bakalım guselım merak ettım sımdı hayırlı olsun carsamba gunu doktora gıdıcem haftaya cınsıyetını ogrenırsem bende aşırım artıkkk :dance:

:nazar:

X