Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

pamukcum senin aldıklarında hayırlı olsun..bekliyoruz fotolarını..
biz bu hafta sonu yine kocişle gezicez..fiyatlara modeller bakıcaz..
alma işi inş. eylülde..:1rolleyes:

seyracım çok ciciler güle güle giydir canım..ben yazlık bişey almadım hiç yaa ..yazın nasıl olcak kaç kilo olcak hiç fikrim olmadığı için şimdilik yaza kadar giyeceği şeyler aldım hep..neyse hele bir gelsinde onlarıda alırız..

sağol canım.ben zaten hiçbirşey almadım bunlar hep hediye geldi.
yazlıkları sonra alırsın zaten bebişlerimiz kışın başında doğuyorlar.

Kızlar yazın aldıklarınıza bakın mutlaka 9-10 aylık kıyafetler alırsanız iyi olur.

ben genelde öle yapıyorum.Bugün günlük giyeceği alt üst gibi şeyler aldım kızıma.kendime pijama aldım.Bizimde foto zamanımız geldi artık.

seyracım hepsi çok tatlı ayakkabısıdamı LCw marka? Çok beğendim.

eylülcüm aldıkların cok cıcı alt acmanın sarısı bende aldım prensesın ıyı gunlerde kullansın
seyracım elbıse ne kadar tatlıı oy yerımmm kızın bunu gıyınce pek cımcıme olcakk hihoyyyt
pamukum senınkılerde hayırlı ugurlu olsun foto beklıyoruz bu ucuz battanıyeyı ıyı akıl etmıssın bak bende lısteye ekledımm bıde kucuk bı havlu alcam yıkıyınca sılınsın dıyee :CüvCüv:

seyracım hediyeleri çok güzelmiş kızının..güle güle giysin..
de...bu fotoları 2007 demi çektirdin???sırnaşık şey
tarihi 1/1/2007 yazıyo..

ay aldıklarımıza bakmaya doyamıyoruz resmini koyunca cicili olanlar çıkmıyo ..ama ben onların ne kadar güzel olduklarını tahmin ediyorum ..çok güzelmiş hepsi..bizde kocişle çıkcaz birazdan ..kızıma yeni şeyler almaya..

Dark çok cici kız bunlar anam hediyeyi hemen verdilermi bizde doğum yapmadan getirmezler işi garantiye alırlar yanikaydirigubbakcemile3 Bizde şu bebek şekeri muhabbetini araştırcaz bugün havada sıcak ama neyse bi mevlana havası alıp gelcez artıkınkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…