Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

brooke çok zevklisin canım ya.bayıldım hastane çıkışına.güle güle giydirirsin inşallah

seyracım sen bi de o pembe takımın açılmış halini görsen öyle tatlı ki. ama diyorum şimdi sarıya falan mı değiştirsem diye. benim de çok hoşuma gitti, en azından kardeş erkek olursa o da giyer di mi. bi de çok pahalı diil di mi. kendim alsam problem diil de, anneme acıyorum. hep iyisi olsun diye uğraşıyo kadıncağız, ben de üzülüyorum bana da verdirtmiyo parasını. biz bunu 50 ytl ye aldık, sonra gezdiğimiz yerlerde 30 40 ytl falandı hastane çıkışları. gerçi bunun kadar kaliteli ve şirin değillerdi ama. işte 3 ay giyecek sonra kaldırılacak. ben anneme acıyorum yaa. canım annem

Brooke çok güzel şeyler almışsın gerçekten çok zevklisin. Seyracım senin aldınklarını da aynı şekilde çok beğendim. İnşallah bebişleriniz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle kullanırlar. Ben daha en gerekli şeyleri almaya başlamadım çok az şey aldım daha. Güzel şeyler bulmak için gezmek lazım bu sıcakta da gezilmiyor ki. Ancak alışveriş merkezlerini geziyorum orda da herşey bulunmuyor.

broke canım güle güle giysin kızın çok güzelmiş walla çok hoşuma gitti pembesi çok canlı
aman ne de yakışır kızına maşallah allah nazarlardan korusun

pembe çok tatlı ya değiştirme.hem kardeşi erkek olsada evde giydirirsin ne var yani.kızlara mavi giydirenlerde var.
fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok ama kalitelidir.diğer aldığın kıyafetleride çok beğendim tam benim zevkima.s.

eylülcüm çok güzellermiş aldıkların.güle güle giydir..
dünmü aldın bunların hepsini?
ne çabuk?
hemen gittin geldiiin..:1shok:
çok hızlısın maşallah..
bide şu şampuan hediyeli seti kaça aldın?
bende alayım bari..:1rolleyes:

ohoo daha fazlasını aldımda çekmedim daha sırnaşık şey
seti ayrı almaya kalksan yaklaşık 10 ar ytl den 30 yapıyo ben ise 16 ytl ye aldım marketten..hihoyyyt

Konayadada vardı o indirimli paketlerden aslında o markanın tüm ürünlerinde indirim vardı bende en büyüğünden bebek yağını 10 ytl ye aldım kendim kullanıyorum bebiş gelince ortak kullancaz artık ana oğul:1rolleyes:

eylulcum aldıkların cok guzel
guzel gunlerde kullanırsın ınsa allah
bır de o setı hangı marketten aldım merak ettım
hafta sonu bızde kocısle bırseyler daha almayı dusunuyoruz

araba almak ıstıyoruz ama nasıl bır sey ve hangı marka alacagımıza karar vermedık bıraz gezıp bakalım dedık fıkır verırsenız sevınırım ayrıca

polıpe senın oglun mu olacak kızın ben anlayamadım yaa :uhm:

kalimerocum hani şu haşimişcan geçitinde bisikletciler varya, biz kocişle hafta sonu oraya bakıcaz.hem bütün markalar varmış hemde çok uygunmuş.arkadaşlarımız tavsiye etti..
oralarada çıkmışken bi bakın isterseniz canım..

kızlar bizde dün gittik hemen hemen herşeyimizi aldık tabi unuttuklarımızda var bebek odamızı aldık hastane cıkışı aldık peluş battaniye, tulum battaniye penye battaniye bide hemşirelere vermek için ucuz battaniye , gaz yapmayan biberon kaucuk emzik , suluk ,canta- ana kucağı alt açma vs. 5 li set, telsiz, chiconun bakım seti,iç çamaşırı , kopşonlu yelek şimdilik aklımdakiler bunlar resimlerimiz yok malesef babamız makina alacak da cekicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…