Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

ay ne güzel çok beğendim canım cicilerinizi bu arada bizde hala tık yok ufak tefek bişeler
aldık ama anneannesi ve halaları olmasa daha bişeyimiz yoktu

kalimero güle güle kullannın çok güzelmiş oğlunun cicilerii

kız annelerii bende mevlütte giydirmek için baktım ama kışlık elbiselerden
bulamadım şimdikilerde çok ince geldi alan varmı aranızda varse ekleyinde
görelimm fikir edinmiş oluruz

deryacım ben almadım tabıı ama benım aldıgım magazada gelınlık gıbı cok super bısı vardı kız cocukları ıcın
mukemmel dedım ıcım gıttı valla cok susluydu hihoyyyt
oyle kalın degıl ama sonucta zaten mevlut kısında olsa evde ya da sıcak bır ortamda olacak usumez sanırım bebısın
hem mevlut ıcın suslu battanıyler de coookkk guzellll kaydirigubbakcemile5

ay ben gene aldım bişeyler geldim..bu can sıkıntısı insanı ya şair, ya yazar ,yada gezenti yapar .diğer ikisini olamadımda sanırım bayağı bir gezenti oldum.. birazdan koyarım resimlerini ..

kızlar aldıklarınız süper valla. atladığım bişeyler olmasın diye tüm sayfaları tek tek gezmiştim geçenlerde. bizim anneannemiz sağolsun o alıyo herşeyini. ben bebek arabasından falan bahsederken de babaannemiz ve dedemiz siz bişey almayın hepsi bi günde alınır falan diyolar ama hiç faliyet yok hala. tepem atıyo valla. annemin uykusu kaçsın nasıl yetiştirecz diye, öbür taraf rahat. en azından biz şunun şunu alacaz deseler de biz de ona göre eksiğimizi bilsek. neyse annemle aldıklarımızı ben de koyacam az sonra. bi de bi mevlid kıyafeti aldık onu da koyarım deryacım. minik kalimero sizin eşyala da süper güle güle kullanın. o tulum olan battaniyeler kullanışlı oluyomu acaba. biz karar veremedik normal peluş aldık. aslında tulum battaniyeler benim de çok hoşuma gitmişti. neyse ben fotolarla uğraşıyım. hadi bye

brokke saol canım
bızım de hastane cıkıslarının harıcınde 3 battanıyemız var
kuzenımın cocuguna kullanmıslardı cok kullanıslıydı
cocugu ıyıce sardıgından dırek arabasına koyuyorlardı cıkarken dısarı sapkası ve patıklerıde var
bızım anneannemız bır tane kadıfe battanıye, bır tane tuluma donusen, bir tane de merserıze aldı su suslu olanlardan
dıgerlerının resımlerını ekleyemedım fırsat bulunca koyarım canım

merserıze battanıyemız
pic0123ec5.jpg

nevresım takımımız (annem kutudan cıkarttırmadı)
pic0124vm3.jpg

havlu setımız
pic0122st1.jpg

kadıfe battanıyemız
pic0128mz3.jpg

hastane cıkısımız
pic0134ce5.jpg

yedek hastane cıkısımız
pic0125vt5.jpg

bu da oglusumun mevlutunde dagıtacagımız bebek sekerımızın patıklerı :emir_bebek:
pic0131cs0.jpg

daha ana kucagı ve malzeme cantası falan var ama onların resımlerını paketlerını acıp cekmem lazım
bır de bu aksam oglusuma spor ayakkabı alıcam ınsa allah
onları sonra yuklerım

ilk önce mevlid kıyafetimizi koymaya çalıştım olursa devamını da koyarım. sade bi cici aldık kızımıza. mevlid dışında da giydirebilelim diye.

brokke saol canım
bızım de hastane cıkıslarının harıcınde 3 battanıyemız var
kuzenımın cocuguna kullanmıslardı cok kullanıslıydı
cocugu ıyıce sardıgından dırek arabasına koyuyorlardı cıkarken dısarı sapkası ve patıklerıde var
bızım anneannemız bır tane kadıfe battanıye, bır tane tuluma donusen, bir tane de merserıze aldı su suslu olanlardan
dıgerlerının resımlerını ekleyemedım fırsat bulunca koyarım canım

canım sen resimleri nasıl direk yazının altına koyuyorsun? ben de link çıksın istemiyorum

canım bende cok ıyı bılmıyorum ama basında ve sonunda yazdıgında dırekt cıkıyor dıye bılıyorum

resım ekleme sayfasının en altında lınkı dırek cevap yazma ekranında dag ıkonuna tıklıyorum cıkan http yı sılıyorum ve dırek lınkı kopyalıyorum bu sekılde cıkıyor
ayrıca mevlut gelınlıgınız cok guzelmıs
saglıcakla gıymeyı nasıp etsın allah :nazar:

X