Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

eylülcüm ikiside cok güzelmis yaa...hele ilk resimdeki yataga bayildim,prenses yatagi gibi vallahi..

oy oy icindekide prenses olucak zaten..cok ciciymis canim ikiside.güle güle yatsin kücük hanim

yataklarinda.

eylülcüm ikiside cok güzelmis yaa...hele ilk resimdeki yataga bayildim,prenses yatagi gibi vallahi..

oy oy icindekide prenses olucak zaten..cok ciciymis canim ikiside.güle güle yatsin kücük hanim

yataklarinda.
evet canım çok sade birde gardrop ve şifonyeri var..bakalım fiyat uygunsa birde yakından görmek lazım..

kızlar malum birdaha ki ay oda almaya gidicez ama bana hepsi çok büyük geliyor ..maskodaki bütün mağazaları araştırdım sadece 2 tane bulabildim zevkime göre..sizinle paylaşmak istedim..

bunun takımı da var ama resmi eklenmedi
faa865cmrc1.jpg

faa865cmrc1.b4ce762a4a.jpg

yenibitelemresmilp2.png

yenibitelemresmilp2.ee58ba23a2.jpg

ama bu daha çok hoşuma gitti..

eylülcüm ıkısıde cok gusel ama bende asagıdakı takıma bayıldım bulabılırsem bende boyle bır takım almak ıstıyorum :Saruboceq:

eylülcüm bende maskodan bir takım beğenmiştim fiyatlar nasıl bir öğrenirmisin?bi de izmire gönderim yapıyolar mı ücret alıyolarmı ayrıca sorarmısın???

aşağıdakinin yeşil tonlarına bakmıştık bizde bende aşağıdakini beğendim 2300 civarıydı yanlış hatırlamıyosam buradaki

eylülcüm bende maskodan bir takım beğenmiştim fiyatlar nasıl bir öğrenirmisin?bi de izmire gönderim yapıyolar mı ücret alıyolarmı ayrıca sorarmısın???

telefon numarasını aldım bu firmanın arayıp öğrenicem..genelde netteki yataklar hep büyüyen tarzı ben öyle istemiyorum tek beşik istiyorum bu hoşuma gitti benimde sorucam birazdan..yazarım fiyatı..

fiyatları öğrendim kızlar
alttaki takım 2600 ytl miş
tek yatak ve şifonyer 1700 ytl ..
takımların fiyatları 1600ytl den 3000 e kadar çıkıyo ..
tek yatak içinin tekstili ile birlikte 850 ytl
tek şifonyer 400 den başlıyo
tek gardrop 50 den başlıyomuş..

Benim bebek odalarının fiyatlarından haberim mi yok acaba Eylül? Canım bu fiyatlar bana çok pahalı geldi. Uçuk rakamlar ya.

canım aslında bana da biraz fazla geldi ama şöyleki ablamın kızına 3 yıl önce tek bir beşik almıştık 650 ytl idi içinin yatağı nevresimi uyku seti derken 850 yi bulmuştu ..tek şifonyerler normal mobilya mağazalarında bile 350 -400 ytl beşiklerde kalitelisini istiyorsan 700 den başlıyor..mdf olması şart.piyasada birsürü beşik var suntalem denilen malzemeden yapılıyorki bu da üzeri soyuluyor ve suntası çıkıyor ortaya ..üstelik fiyatını verdiklerim 1 kalite antibakteriyel boya ile boyanmış ve bebeğe hiç bir zararı olmayan boyalar ile boyanmış beşikler ..ben sanırım bunlardan alıcam ..haa bu olmazda aynı kaliteyi başka yerde ucuza bulurum ordan alırım ama görüntüden çok malzemesi önemli ..

canım ben pierre cardin enigma aldım gören bayılıyo arabaya çok acayip kullanışlı zaten yılın en güvenilir arabası seçilmiş.zaten senin beğendiğin arabadanmış sadece rengi mavi füme olanı aldım ben 200ytl peşin aldık

canım ben burada bir mağazada görmüştüm
pierre cardin enigma 2020 galiba adı
biz eşimle çok beğenmiştik chicco ile karşılaştırdık aynı mağazada
bu hem daha uygun fiyatlı hem daha kullanışlı
çok hafif çift yönlü ve emniyetliydi canım
ama tabi sende bi gör ona göre karar verirsin

morcadı merhaba bende senin beğendiğin bu arabayı beğendim nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Merterde pierecardinin mağazası var merter işmerkezi diye bir yer.pazar günü eşimle baktık ama kapalıydı camdan bakmakla yetindik alamadık ama :KK43:
ata_tanem en güvenilir araba olduğunu bilmiyordum tam isabet olmuş yani :)

neslinaz çok teşekkür ederim. ben mecidiyeköy.deyim c.tesi bulabilirsek gideriz merter.e çok sağol canım. a.s.

atatanem nerden aldınız acaba arabayı? 200 çok uygunmuş fiyatı. a.s.

Merterde arabayla gidecekseniz yolun üstündende görünüyor canım cevizlibağı benzinciyi falan geçtikten sonra yolun hemen üstündende görünüyor canım .sağa giriyorsun giriş hemen orada yardımcı olduysam ne mutlu

pierre cardinin bu enigma modelini en başından berı cok begenıyorum ama bende sadece ınternette gordum
anadolu yakasında oturuyorum ben nereden alabılırım acaba ya
gormeden almak ıstemıyorum
ayrıca erken degıl dımı arabasını almak ıcın

Merterde arabayla gidecekseniz yolun üstündende görünüyor canım cevizlibağı benzinciyi falan geçtikten sonra yolun hemen üstündende görünüyor canım .sağa giriyorsun giriş hemen orada yardımcı olduysam ne mutlu

canım çok sağolasın, çok teşekkür ederim. ben de olsam pazar giderdim, c.tesi gideceğim sayende
:1hug: a.s.

canım aslında bana da biraz fazla geldi ama şöyleki ablamın kızına 3 yıl önce tek bir beşik almıştık 650 ytl idi içinin yatağı nevresimi uyku seti derken 850 yi bulmuştu ..tek şifonyerler normal mobilya mağazalarında bile 350 -400 ytl beşiklerde kalitelisini istiyorsan 700 den başlıyor..mdf olması şart.piyasada birsürü beşik var suntalem denilen malzemeden yapılıyorki bu da üzeri soyuluyor ve suntası çıkıyor ortaya ..üstelik fiyatını verdiklerim 1 kalite antibakteriyel boya ile boyanmış ve bebeğe hiç bir zararı olmayan boyalar ile boyanmış beşikler ..ben sanırım bunlardan alıcam ..haa bu olmazda aynı kaliteyi başka yerde ucuza bulurum ordan alırım ama görüntüden çok malzemesi önemli ..

biz beşiktaş.ta bi mobilyacıdan aldık eşyalarını. daha önce yatak odası için ordan gardrop, şifonyer falan yaptırmıştık yani bildiğimiz bir yer. mdf.den yapılmış eşyaları, boyası yok. karyola aldık sallanıyor yanında alt değiştirme yeri istemedim, çok büyük ve hantal oluyor diye. altında 4 tane rengarenk çekmecesi var. bir de dolap ve alt açma/şifonyer benzeri bir parça aldık. hepsi 800 tuttu. karyola 300, dolap 275, alt açma/şifonyer 225... resimlerini buraya koymaya çalışırım isterseniz. ama hangi link kullanılıyordu acaba :bbo:

X