- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım yukarıdaki siteye gir.gözat tan bilgisayarındaki resimi seç.HOST İT! var ona tıkla.açılan pencerede en alttaki kutucuğun içini(Direct link to image)
kopyala buraya yapıştır
gunaydın kızlar eylulcum ne gusel ıste bırak kayınvalıden alsın benımkı hıcbırsey demedı anneme guvenıyor galıba yarın doguma ne getırır bılmemKötü Kazen
cılekcım bende hep nukun sulugunu ve bıberonun ıstıyordum ama dr. browns dıye bır marka varmıs kardesıme anlatmıs doktorları gaz yapmıyormus ve bayada kalıtelı gıbı duruyor beraber baktık sımdılık erken gıbı zaten ben kararımı degıstırıp dr.brownsunkını almayı dusunuyorum gamyoncuiremsu
İLK DEFA ANNE OLACAK OLANLAR BEBEKLERİNİZİN SESİNİ DUYAMACAĞIZ DİYE ENDİŞELENMEYİN...inanın öyle bir oluyorsunuz ki bebeiğinizin nefesini ensenizde hissedersiniz... Allah öyle bir sezgi veriyor ki o bebek hıck dese en derin uykunuzda bile duyabilyorsunuz ... uykusu çok derin olanlar bile....
kızlar tsk ler yorumlarınıza
bıberon olarak zaten avent ya da chıcco onermıslerdı ama ben hangısı alacagımı bılmıyorum ve cumartesıye kadar karar vermem lazım alıcaz cunku ınsa allah gamyoncuiremsu
sut pompası manuel olarak almayı dusunduk cunku hastanede ve sonrasında anı ıhtıyac halınde esım tek basına halledememekten korkuyor ve zaten ıs hayatına gerı donecegım ıcın her halukarda bıze ıhtıyac olacagından sımdıden deneyerek alalım dıyor a.s
telsıze ıhtıyac sımdılık duymuyorum cunku ben hastaneden anneme cıkıcam ve kırkım cıkana kadar orada kalıcam yanı evde benden baskaları da olacagından cocugum yalnız kalmayacak sonrasında hem benım odamda yatacagından hemde ıse basladıgımda annem ılgılenecegınden gerek duymadım ama ıhtıyac halınde alabılırım acıl degıl
gecelık emzırme sutyenı sabahlık takımı vs benım ıhtıyaclarımı da bakıcaz artık bu hafta esım alalım dedı bır aksılık olmazsa :CüvCüv:
karyolamızı da anneannemız alacak ama bız onun alacagını annemın evıne koyucaz kendımız bır tanede yatak odamıza mobılyamıza uygun karyola yaptırıcaz
onumuzdekı yaz kendı evıme tasındıgımda oglusuma oda yapıcam ınsa allah
ne yapmalıyım hangı markayı almalıyım?
hım bende bunu araştırmak istemiştik ilk bakışta cam daha sağlıklı gibi geliyo insana ama bi kaç aylık olunca tutmaya kalkacak elinden almaya calışacak ağzına yüzüne vurur dediğiniz gibi ağır bu durumda polikarbon daha iyi o zaman
Kızlar bizde bebek kırkı cıkana kadar yanlız bırakılmaz ben onu düşünerek telsiz ikinci sırada demiştim benim evimde büyük ama ben beşiğini ayrı yatak odasına koymaya ayrı alacağım o yüzden gündüz beşiğinde yatacak allah nasip ederse oda oturma odasına ve mutfağa yakın zaten kendi odasında geceleride yatmaya başladığında telsize ihtiyacım olacak kamreralılar gercekden güzel
benim anemde bir sürü şey yaptı aldı kaynanamdan bişey yok bakalım annem porbebesini alacak kayın validem bende şununu alırım demedi hoş şimdi alamaz da zaten de neyse günaha girmeyelim şimdi
Kızlar doğuma kadar annenin uykusunun hafiflediğini biliyomuydunuz geceleri hiç uyanmıyomusunuz 2 de 4 de Vucut kendini bebeğe hazırlarmış bu şekilde ben bu sıralar cok uyanıyorum kulaklarım daha iyi duymaya başladı bi yerde okumuştum sanırım dr kaan nın sitesininde onun sesini duymayacağım diye hiç korkmayın diğer odadan nefes alıp verişlerini bile duyacaksınız Müthiş bi düzen kızlar Rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah