Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

çok teşekkürler kızlar saolun evet haklısınız bunların hepsi yazlık ama görünce dayanamıyorum ne yapayım o oda çok güzel ama ben bir de hem kız hem de ileride erkek olduğu zaman kullana bilsin diyorum bana bi fikir verirmisiniz

kızlar bunlarıda dün aldık babişle birlikte nasıl lar
bu küvetimiz

bu park yatağımız (bunu baba annesi almış )ama ben bebek odası istiyordum nasıl olacak bilmiyorum içinede 4 çeşit nevresim koymuş öyle getirdi

bunu ananesi almış oturma odasını veya yatak odasına koyarsınız diye ama bu daha gelmedi annem resmini çekmiş sadece

bunlarda patikleri

bunlarıda komşum almış

bu aralar bebişime çok hediye geliyor çok şekerler ama ya minik minik

Son düzenleyen: Moderatör:
ben oda yapmayı düşünmüyorum..oturma odama bir park yatak alıcam ,ister yatak odama ister oturma odama her yere taşınabilir..ayrıca içinde 4 yaşına kadar yatabiliyor..uzunca bir sürede oyun parkı olarak kullanılabiliyor..tatile filan gidince katlanıp arabaya sığabiliyor ,,böylece bebişiniz yatak sıkıntısı çekmiyor...büyüdüğü zaman oda yapıcam inş..
ama hevesi olanlar oda yapsın tabi..içinizden ne geçiyorsa onu alın derim..

bu küvetimiz

bu park yatağımız (bunu baba annesi almış )ama ben bebek odası istiyordum nasıl olacak bilmiyorum içinede 4 çeşit nevresim koymuş öyle getirdi

bunu ananesi almış oturma odasını veya yatak odasına koyarsınız diye ama bu daha gelmedi annem resmini çekmiş sadece

bunlarda patikleri
canım güle güle kullansın bebişin ..hepsi çok güzelde birde oda alacaksın.bu kadar yatağı ne yapacaksın..sepeti yatak odana koy ilk aylar için ,park yatağıda günlük kullan bence..oda alma derim...

bu küvetimiz

bunlarda patikleri

aybukecim hepsi cok guzeller bebisin gule gule kullansin.ama gercekten 2 yatak olmus.bencede oda dusunme derim yada genc/cocuk odasi gibi bisi yap.bende park yatak aldim sadece ve oda olarak da fenerbahceli genc odasi gibi bisi yaptiricam.

bebiimeux6.png

http://img232.imageshack.us/img232/8242/bebiimeux6
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2223/bebiime1ez3.png

kızımın cicileri teyzeleri umarım beğenirsiniz..ay minicik tırnak makası bile var yaaa..

eylulcum cok guzeller masallah.bebisin gule gule kullansin canim.bende aldiklarimi koyum dicem ama nasil yapabilirim.tarif ederseniz bende cekip koyabilirim oglusumun cicilerini.:nazar:

kızlar imrandim vallah

herkes oda yatak falan şimdiden almış daha ben bu tarz şeyler almadım aldığım sadece tulum falan. gerçi oda konusunda daha kararsızım . yatak odam büyük ama parçalar çok fazla karyola koymaya yer yok bir oturma odam var . park yatak mı alsam yoksa oturma odasını boşaltım oda takımı bilemedim. daha evleneli de 2 sene olmadı vallah.eşyalrı atmakta içimden gelmiyor . neyse kızlar sizler böyle alıp burda yazınca benimde kafamda fikir oluşur herhalde . bakalım bende sonunda karar veririm umarım.

kızlar imrandim vallah

herkes oda yatak falan şimdiden almış daha ben bu tarz şeyler almadım aldığım sadece tulum falan. gerçi oda konusunda daha kararsızım . yatak odam büyük ama parçalar çok fazla karyola koymaya yer yok bir oturma odam var . park yatak mı alsam yoksa oturma odasını boşaltım oda takımı bilemedim. daha evleneli de 2 sene olmadı vallah.eşyalrı atmakta içimden gelmiyor . neyse kızlar sizler böyle alıp burda yazınca benimde kafamda fikir oluşur herhalde . bakalım bende sonunda karar veririm umarım.

valla canım bende senin gibiyim ..oturma odam çok güzel köşe takımım var..evleneli daha iki yıl olmadı ..o yüzden park yatak ve bir şifonyer alıcam şimdilik..5-6 yaşına gelince zaten sıkılmış olucam odadan o zamanda genç odası gibi yaparım diyorum..

bu siteye gir.

Bu sayfaya gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

teşekküer kızlar saolun eşimde genç/çocuk odası yaptıralım diyor ama bilmiyorum şu an içimden hepsini almak geçiyor ama imkansız

yağmurcum hepside çok güzelmiş..kız sen bütün hazırlığı bitirmişsin...
ben daha bişi almadım..odamızı hazırlayalım öle alıcaz.koyacak yerim yok..
ama fenerbahçe takımlarına bayıldım.bizim babamızda ilk olarak feneryumdan takım alacakmış oğluna..
yandım valla..ben biriyle uğraşırken fanatikler iki tane olucaklar evde..sırnaşık şey
benim babam ve 3 tane erkek kardeşimde fanatik galatasaraylı..şimdiden plan yapıyolar.bakalım kim kazanacak..kardeşim geçen diyoki:baba yeğenimin kulağına ezanı olurken en büyük cimbom de..:roflol:
bizimkide öle bişey yaparsa babama okutmam ezanı diyo..bi görsen hallerini..şimdiden paylaşamıyolar oğluşumu:sm_cool:

bu küvetimiz

bunlarda patikleri

aybuke anneanesinin aldigi o yatak cok kullanisli oluyor basdan benimde var ona benzer ben cok pahaliya almistim ta ikinci kizimda iyiki aldim diyom ilk aylar cok kullanisli zaten bebekler basdan büyüyk yataklarda yatmayi sevmiyorlarmis anne karnida hep kücük dar o yüzden büyük genis yerlerden cook korkarlarmis tabi her bebek aynimi olur bilmiyorum

X