Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Bunlarda Bugün Son Aldiklarim 2 Tane Polar Battaniye Bembe Ve Krem Rengi 2 çorap

Son düzenleme:
Sehacım,Durucum ve Eylülcüm çok güzeller güle güle kullansın bebekleriniz inşallah.

Seha ya maşallah çok becerikli bir anne olacaksın.Alt değişme minderindeki desenleri nasıl yaptın merak ettim?

Bende yeni cicicler aldım kızıma en kısa zamanda ekleyeceğim.

darkcım süper bu halılar yaa.ben kafaya koydum oturma odamı boşaltıp çocuk odası yapıcam ciddi ciddi düşünmeye başladım valla..birde şu cici halılardan offf..ben bile yatarım orda...

eline sağlık canım çok güzel olmuşlar..iyi günlerde giydir bebeğine:asigim:

NASILLAR ARKADASLAR BEBİŞİMİN CİŞİŞLERİ

canım senin aldığın cicilerde çok güzelmiiiş..doğuştan fanatik olacak galiba bebişin:1rolleyes:
bizimkide fenerbahçeli (babamız) oda aynen senin gibi bütün kıyafetlerini lacivert-sarı almayı planlıyo..ben bu arada daha başlamadım bişi almaya..daha cinsiyetimizi öğrenemedikte..
perşembe inş.

darkcım çok güzel halılarmış yaa..
bende bebişimin odasını hazırlamaya başlayınca iyi bi araştırmaya girmeliyim..:1rolleyes:
off ya alınacak bisürü bisürü şey varfisfisfis
nerden başlamalı nasıl başlamalı nezaman başlamalı..
off
çok karışık ama bi okadar güzel heyecanlar dimi?:asigim:

ay kızlar ablamın iki kızı var peş peşe biri 2 yaşında biri 8 aylık o kadar çok giyilmemiş kıyafeti vardıki..hepsini bana yollamış süper şeyler yaaa..ay sabah sabah bayıldım valla...

Eylül ne şanslıymışsın :) Darz evet halılar çok güzel insanın içi gidiyor ama bebişler büyüyüp halıyı anlayana kadar o halı eskimiş olacak :) Geçen bir pedagogdan dinledim de çocuk üç yaşına kadar her gece annesini görmek ister diyordu. Gece durup dururken ağlarmış, karnı tok olur, altı temiz olur ama ağladıktan sonra annesini görüp uyurmuş. O yüzden üç yaşına kadar bebek anne ve babanın odasında başka bir yatakta yatmalı ve gece uyandığında o odada annenin varlığını hissetmeli dedi. Ben de böyle yapmayı düşündüğüm için ne yazık ki oda işini birkaç yıl erteleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…