Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

semacım hoşgeldin
iyi dileklerin için teşekkürler
bende senin gibi tam 1 sene bekledim oğluşumu ama umudumu yitirmedim hiçbir zaman
Allah'a şükür karşılığını aldım
inşallah sende alacaksın Allah isteyen herkese bu güzel mucizeyi yaşatsın inşallah

Ben nerde prima indirimi oldugunu duysam bir paket aldim kizlar. Abarttim biliyorum ama hangi boy daha uygun olacak emin olamadim o yuzden 2 paket yenidogan 1 numara, 2 paket 98lik 2 numara, 1 paket de 3 numara jumbo boy aldim kaydirigubbakcemile2 Eger 1 numaradan artan olursa da veririm ihtiyaci olanlara diye dusundum. Sampuan, vucut losyonu, pisik kremi gibi seyleri de hallettim nihayet, hepsini mustela aldim; cok tavsiye eden oldu, umarim memnun kalir oglusum da. Bir de bu hafta sonu bebek sekerlerimizi yapmayi bitirdik esimle. Resimlerini de koyacagim en yakin zamanda. Hastane cantamizi da hazirladim, bakalim bizimki bekleyebilecek mi kasimi, yoksa ekim bebegi mi olacak...

ay ben şekerleri son kontrolden sonra ısmarlıycam 27 ekimde son kontrolüm doktorun söyliyceği zaman göre veririm artık siparişi.herhalde kasım başı sipariş veririm bu gidişle bizimki 25 kasımı beklemiycek kasımın 15ine kadar gelir gibime geliyo.keşke beklese

bunlarda yıkadığımız ciciler
eylülden görmüştüm bende hatıra olsun diye fotolarını çektim

resim065ny3.jpg

resim066xt5.jpg

w599.png

teşekkür ederim canım makinadan çıkan diğer çamaşırları çekmedim
çorapları patikleri eldivenleri şapkaları hep koltukların üzerinde kuruttuk çok güzel bir duyguydu ama yıkaması da ütülemesi de
tüm bu işleri yaparken Allah'a çok çok şükrettim bana bu günleri gösterdi diye
Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah

semacım allah tez zamanda sanada yaşatsın bu güzel duyguyu ;

fater ne kadar zevkli değilmi ..ben gidip gelip baktım çamaşırlara ..kokladım hep ..
ütü yapmanın bu kadar keyifli olduğunu yıllar sonra ilk kez anladım..
çantasını hazırlarken ağladım..bunları yazarkende ağlıyorum ..neden ? valla bende bilmiyorum :)

canııım duygusal arkadaşım beniiim ağlarmış da bebişini düşünüp düşünüp ağlama bitanem allah senin ve tüm arkadaşlarımızın yüzünü hep güldürsün inşallah ağlamamız da mutluluk gözyaşlarından olsun inşallah

ya bişey merak ediyorum ..doğurduktan sonrada bu güzel dostluğumuz devam edecekmi ..kopacakmıyız birbirimizden ..bebeklerle uğraşmaktan gelemeyecekmiyiz buralara..eğer öyle olursa çok üzülürüm..atatanemin mesajı bile beni ağlattığına göre ben hepinizi çok seviyorum demektir..

canım benim olurmu hiç biz hiçbirimiz kopmayız birbirimizden kız eylül beni de ağlattın walla zaten ucunda duruyo yaşlar:...)sen merak etme ilk zamanlar tabii biraz az girer herkes ama bikaç ay sonra dökülürüz buraya tekrar alışınca tempoya.herkes sonuçta bi alışma evresi geçiricek tatlım.alışınca hasret kalmayız birbirimize:))))

hanımlar bu duygusallık hep mii oluyo hamişlik boyunca yoksa sizin doğuma az kaldı diyemi?????? bu arada bebişlerin kıyafetleri çok şirin duruyo yıkanınca abimin oğluşunun az asmadım cicilerini her seferinde ağzım kulaklarımda asıyodum hı bi de asarken hepsiyle konuşuyodum aman da erkeğimin çamaşırları diye ütü hem zevkli hem de çok kolay oluyo bilmem bilirmisiniz ama çamaşırları asmadan önce katlayıp biraz beklersenizzz ütü daha kolay olur tüm çamaşırlar için

Off kızlar bi ben kızımın odasının resimlerini koyamadım tam bugün
hersey tam besigin korkulugu cibinlik tülü geldi tamam derken tülün bi tanesini
yine unutmuslar gecen geldiklerinde tülü yanlıs getirmişlerdi sinir tepeme cıktı
yaa aksilik aksilik üstüne bi tamamlayamadım :KK43:( Uyku setimde yataga büyük geldi bide
bu war tabi :KK43: Neyse bi bunlar eksik olsun bari napalım ...

Off kızlar bi ben kızımın odasının resimlerini koyamadım tam bugün
hersey tam besigin korkulugu cibinlik tülü geldi tamam derken tülün bi tanesini
yine unutmuslar gecen geldiklerinde tülü yanlıs getirmişlerdi sinir tepeme cıktı
yaa aksilik aksilik üstüne bi tamamlayamadım :KK43:( Uyku setimde yataga büyük geldi bide
bu war tabi :KK43: Neyse bi bunlar eksik olsun bari napalım ...

Sıkma canını boyle seyler icin, yeterki bebisin sag salim gelsin dunyaya, elbet bulunur yatirilacak yer, varsin bir kac parcasi eksik olsun yatagin. Hem uzulmek bebislerimizi de etkiliyor biliyorsun, o yuzden su son hamilelik gunlerinin tadini cikarmaya bak bence :CüvCüv:

fatercim benimde tülerim diken diken oldu..
bayram tatilinde bende yaptım bu işleri.eylülün dediği gibi hem konuştum,hem kokladım, hemde ağladım valla..
çok duygusallaştık ,çooook..

Ben de bebişin odasını hala halledemedim... Bebek odasında bir dolabımız var, onu oradan kaldırmak ve yerine yatakodamıza yenisini yaptırmak için kaç haftadır marangozun peşinde koşuyoruz adam hala ölçü almaya bile gelemedi. Bebek odası takımımız geldi ama odada adım atacak yer yok şu an. Bi de dolap çıkınca her şeyin yeri yeniden değişecek... Bebeişimin dolabını bile yerleştiremedim daha bu yüzden :KK43:

kızlar bende prensesimin odasını hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim

dolabımız
img519.imageshack.us/img519/9756/dsc00654ja9.jpg

komidiniz
img519.imageshack.us/img519/1111/dsc00659dw9.jpg

oyuncak kutumuz
img206.imageshack.us/img206/7761/dsc00655aj2.jpg

tülümüz
img519.imageshack.us/img519/8089/dsc00656aq1.jpg

halımız
img519.imageshack.us/img519/8751/dsc00657il3.jpg

yatağımız