Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

My sever olmuş canım hepsi birbirinden güzel. Mutlulukla sağlıkla büyüsün kuzun odasında. Maşallah...

Gözyaşları sel olmuş bakıyorum da. İnsanın tüylerini diken diken ediyorsunuz. Eylülcüm sen gelmezsen biz geliriz Çatalca'ya buluruz seni, kulağından çektiğimiz gibi KK'ya getiririz. Sen merak etme. Ben de bugünlerde düşünüyorum hep bebişler gelince bitecek mi dostluğumuz diye...Azo gelmez mesela Evde girmiyor ya nete hanımefendi (

ayy canım benim sağol..zaten beni bulman zor olmaz..çatalcaya gel ..buranın en güzel hatunu kim diye sor direk beni gösterirler şakkıdı..

sağolun arkadaşlar begenmenize sevindim peki ben bunu herkesin açabilceği gibi nasıl yapabilirim bi yanlışlık yapıyorum ama ne:)

ewet ya nerde yanlışlık yaptım biri bana anlatsında öğlen dr kontrolüm var gelince tekrar deniyim

canımcım mükemmel olmuş bayıldım hele o halısı süper uymuş tam prensesimize layık bir oda şimdi cansız kızımız gelince daha da mükemmelleşicek güle güle büyüsün odasında bende yatağımız bi gelsin hayırlısıyla sizinle paylaşıcam inşallah

mysevercim odası muhteşem olmuş kızının yarabbim sağlıkla odasını kullanmak nasip etsin pek cicili bicili bayıldım bayıldım walla.kızım olsaydı eğer bende böyle bi oda yapmayı hayal ediyodum hep:))

kızlar bu linke tıklamayalı çok olmuş :) çok şeyler kaçırmışım valla ne güzel ciciler var bebişler yaşadı desenize bende çekip koyayım resimlerimi yatağımda kısmetse yarın gelicek onuda düzenleyip koyucam bakalım bepenicekmisiniz

hanımlar çok fazla yazan ve sizlerin sohbetlerine katılan biri değilim ama emin olun genelde hergün bende takip ediyorum. hazırlıklarınız gerçekten çok çok güzel ve inanın çok yardımcı oluyorsunuz.
mysever kızının odasına bayıldım herşeyiyle hazırlamışsın tek eksiğin olan kızına da en kısa sürede kavuşacaksın ve işte o zaman tam bir prenses odası olacak :)
bizimde haırlıklarımız bitti sayılır herşeyi bitince bende sizinle paylaşmak isterim.

arkadaşlar çok sevindim çok güzel yorumlar yapmışsınız allah daha güzellerini herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı güzeller güzeli presn ve prensesler nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…