Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Juliciğim hem kendine aldıkların hem de bebişine aldıkların çok güzel. Kapı süsünüze hayran kaldım, bir de çekmecede sünger boblu bişeyler gördüm, en sevdiğim karakter. :)) Bizim burada kırtasiye var, sünger boblu okul çantaları satıyorlar, büyüyünce, oğlum okula başlayınca bunlardan alacağım diyorum kocama, bakalım o beğenecek mi o zaman diye benim hevesimi kırıyor. Bir kere de gerçekçi olma, hayal kurmama izin ver yaaa. :)))

Applecığım, senin de aldıkların çok güzel, kızınla iyi günlerde kullanırsınız inşallah.

Ben de oğluma yün dergisinde model beğendim, kazak örüyorum. Galiba biraz büyük oldu, modelde kaç yaşa göre olduğu yazmıyor ama tahminimce 1 yaş filan olmalı. Hayatımda ilk kez battaniye ve şal tarzı düz bir şey hariç, birleştirmeli, yakalı bişey yapıyorum.Bir tek kolları kaldı, onu da bitirince fotosunu çekip koyarım, bakalım beğenecek misiniz?

Julicim aldıklarınızı güle güle kullanın.Dolabıda çok güzel olmuş.Dediğin gibi hastane çantasını hazırlayınca yarısını içine koyduk galiba :))
Birde bende senin gibi yaptım.
Elbiselerini tişörtlerini yıkamadım.Çünkü onlara epey bir zaamn var.Giyebilecek büyüklüğe gelince yıkar,dolabına koyarım.Ben onları beşiğin şifonyerine koydum.Doğumdan sonra aşağıya eğilmek zor olur ya.O yüzden orda kullanmayacağım şeyler olsun dedim.
Pazartesi annem gelcek bakalım neler yapmış yeni ciciler olarak.Baya bi yün işimiz olcak sanırım bizim.Annem pek bir hevesliydi.
Dün kızkardeşim de eşofman takımı almış bana.

Birde kızkardeşimden ana kucağı için bi dolgu var süngerden.Onu al demiştim.Ama çok pahalı geldi.Minicik bi sünger parçasına 25 vermek.Onun yedrine polar kumaş alıp,annemle oto koltunuğun içini kendim doldurmayı düşünüyorum.

asorticim;
apple nerden aldı bilemiyorum ama, acity alt katta chicco nun mağazası var. geçen hafta ben de uğradım. ama bana fiyatları pek uygun gelmedi. nuk emzik aldım mesela, hemen yanında samtoy diye oyuncak mağazası var ordan. chicco daki aynı emzik daha uygun fiyata vardı.
acity alt kat hep bebek mağazası, gezmesi zevkli oluyo:)

kızlar bız bebek bezımızı de aldık
bım de kampanya varmıs eylul soylemıstı yanlıs hatırlamıyorsam
70'lı prıma yenı dogan bezını 15,80'ne aldım
pampers sensıtıve alıcam yıne her ıhtımale karsım cantamızda bulunsun dıye
ama ben evde oldugum surece su ve pamukla temızlemeyı dusunuyorum poposunu bebısımın

ayrıca bır kac parca mınık kıyafet ve kendıme guzel takımlar falan da aldık ama resımlerını cekemıyorum kı bır turlu
cok yorgun hıssedıyorum kendımı ya bır tembellık varkı sormayın

Ben de prima yeni doğan 1 numara aldım ama bundan bir paket daha alsam mı diye düşünüyorum kızlar. Malum şimdi kampanya varken. yoksa fazla mı gelir 2 numaraya mı geçeriz diye de düşünmüyor değilim. Bir de bebişin kilosu nasıl olacak o da belli değil. Ne dersiniz

julicim yenidoğandan enaz 3- paket almak gerekiyormuş herkes aynı şeyi söylüyo günde enaz 9-10 kere değiştiriliyomuş bezleri.oyüzden çok gidiyomuş.sen al 2-3paket daha

Evet tatlım biliyorum ama yeni doğan 1 ve 2 numara var. Ne bileyim belki 1 küçük gelir sonra 2 almak zorunda kalırım falan diye düşündüm ama neyse napalım kızım doğsun öyle alırız.

hangi markada var o canım ya bak bilmiyodum onu ben primanın yenidoğanını aldım ama 1-2 falan yazmıyo üstünde tek bir paketi var onun sen hangi markayı diyosun

ayy juli şidmi baktım ben farkında değilmişim 2 numara almışııım ay walla iyiki söyledin 1 numara alayım 2-3 paket farketmesem çocuğun poposun kocaman bezi bağlıycakmışım

kızlar bebek hastanede kaldığı sürede bile eğer hastane karşılamıyorsa en az 10 tane gidiyomuş zaten ..eee iki günde on tane haftada , 10 günde 70 li bir paket demek..doğal olarak yetmeyecek ..ama ne olur ne olmaz bitmeye yakın alırız 1 numaradan ..belki çabuk büyür bebişler..

benım doktorum bebıs en az 3 kg dogar dedıgı ıcın ben prıma yenıdogan 2 numarasından aldım bır paket
kılo olarak 3-6 kg yazıyordu
sanırım sorun olmaz benım hastanem cıkana kadar her turlu bez vs ıhtıyacını karsılıyor dıye ben zaten cantaya sadece 10 tane koydum
evım ve hastane cok yakın oldugundan ıhtıyac halınde yıne evden getırılır

az once bankadan donerken bır tane sebamedın 500 ml bebe sampuanı ve sabununu aldım
baktım kare seklınde kesılmıs cok hos pamuklar vardı sordum megerse bebısın poposunu suyla temızlemek ıcın ozel uretılmıs tane pamukmus
bır pakette ondan aldım

kızlar
ben bir paket 1numaradan 1 paket de 2 numaradan aldım. arkadaşımın bebeği 2900 doğdu ve 2 numara bez büyük geldi onlara. baştan 1-2 hafta 2-5kg yanı 1 numarayı kullandılar. sonra geçti 3-6 kg ma . ilk baştan 1 numara almak en mantıklısı galiba.

merhaba arkadaşlar hepnize hayırlı doğumlar diliyorumm allah bir avazda kurtarsın

siz beni tanımıyosunuz ama ben utanarak sölüyorum hergün istisnasız bu başlığa uğrayıp sizin aldıklarınıza bakıp dua ediyorum allahım evlatlarına hayırlısıyla kavuştur diye .. ne güzel bi dostluk kurmuşsunuz maşallah sübhanallah

yani bi bakıma casusluk gibi ben henüz anne değilim hatta adayı bile değilim ama aday adayıyım bi esne oldu evleneli olmadı ama olacak inşallah sizin sayenizde bu uzun ve zorlu mücadelemde beni neyin beklediğine inandırdınız çok çok ssağolun sizi gizliden takip etsemde çok sevdim ve hep dua ediyorum :Saruboceq:

aslında daha önce yazmak istedim ama yanlış anlaşılır diye korktum umarım çok çok mutlu olursunuz bebişlerinizle aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…