Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

eylül hanimlar sokmayin gözümüze islemelerini ben yaptim diye,zaten böyle seyler elimden

gelmez,birde azoda gecti benim göbisimi..feci gerildim haberiniz olsun:)

saka biyana,cok cici olmus hepsi canim güle güle giysin cimcime..

denizanası ve azo ikinizin takım da süper yaa tam benim oğlumun odasına göre walla balıklar çapalar falan duvarla takım olurdu:)denizanası nerden aldınız bu odayı markası ne ben dolabına bayıldım çok geniş tam istediğim gibi.

teşekkür ederiz teyzesi:) daha güzelleri sizin olsun inşallah,
modokodan aldık canım biz takımımızı, bende özellikle geniş olsun istemiştim pek yerim yok çünkü, oğlumun odası benim tüm dağınıklığımı topladı desem yeridir, dolap haricinde yatağımızın altıda bazalı şimdiden doldurdum içini

azo oda takımına bayıldım cok sık olmus maasallah
her eksıgını tamamlamıssın ınsa allah oglusunu saglıkla kucagına alırsın canım

eylul becerıklı kayınvalıdenın becerıklı gelını olarak tebrık ederım senı
cok sık olmus cımcımene dogdugu an ıtıbaren kokosluk cok yakısacak

hepinize teşekkür ederiz teyzeleri, sizin cicilerinizi görünce özendik bizde koyduk:emir_bebek:
azo ve eylül sizin cicilerinizede bayıldım güle güle kullansın yumurcaklar:nazar:

denız anası canım cıcılerın cok guzel
ıyı gunlerde kullanın

bızım karyolamız gelmedı
ustamız henuz tam bıtmedıgını ve cılaya gıdecegını falan soyledı yanı yıne rahat bır 10 gunu bulacak sanırım
kendı evıme ozel yaptırdıgım ıcın uyku setını ayrı almam lazım ama netten ınceleyebılıyorum ancak ve 150 ytl mınıklerın uyku setı
sız ne kadara aldınız bılmem ama bana sankı pahalıymıs gıbı geldı

annemın evındekı karyolamız herseyıyle tamam ama esım ben hasta oldum dıye kurmuyor nedense
son hafta hatta olmadı sen hastanedeyken ben yarım saatte kurarım dıyor oyalıyor benı

ayrıca bıze cok sık bır pıke takımı geldı hedıye el yapımı
daha bır suru sey var aslında resmını cekıp koyamadıgım
fırsat bulunca hepsını ekleyecegım

bunları kayınvalidem örmüş bana verdi bende işlemelerini yaptım ve düğmelerini diktim..sizlerle paylaşmak istedim..
ciciyelekia7.png

w640.png

rnekmj5.png

w640.png

senin de kyınvalidenin de ellerine sağlık bacıııım ... çok güzel olmuş... güle güle kullanın

Denizanası,Azo,Eylül cicileriniz çok güzel güle güle kullanın.

Azo o pembe ve kırmızı çorap gözümden kaçmadı bak.bende de bunun mavi ve yeşili var.Değişelim en iyisi :KK70:DDDD

Ya odalarınız çok güzel olmuş.Ne güzel erkek odalarıda pek şeker olurmuş meğerse :) Hep kızlarınki cici olur gibi geliyor ama.Sizlerde maşallah pek süslemişsiniz.

Hazırlıklar bitiyor yavaş yavaş ne güzel.Haydi kızlar odaların son hallerini görelim artık.

Denizanası geceliğin güzelmiş canım.İnce değildir umarım.

teşekkür ederim tatlım, gecelik penye sabahlık merserize aslında biraz ince ama ben çok sıcağı sevmiyorum zaten hırka ve şalda alıcam yanıma, bir tanede uzun kollu bir gecelik koyacam bulabilirsem:KK66:

kalimerocum bizim bebek odasını alırken yatak ve uyku seti hediyeydi.ama biz daha sağlıklı ve kaliteli bişey istediğimz için onları almadık.çünkü yatağın fiyatı 40 ytl, uyku seti 70 ytl idi..
biz ortapedik bi yatak olsun istedik ve 120 ytl ye idaş tan yatak aldık.uyku setinide antiallerjik ve pamuk uyku setimizide 270 ytl ye aldık.4 taksit yaptırdık.sonuçta bebeklerimiz bizden daha hassaslar.ben özellikle yattığı yerin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

darkcım teşekkürler canım, sizinde en kısa zamanda bitmiş odalarınızı görmek istiyoruz.
o kırmızı ve pembe çoraplara gelince;
onlar çoook eskiden hediye.
benim eşimin görev yaptığı semtte hemen hemen herkes çorapçı.ve sağolsunlar bayram, seyran vede diğer zamanlarda bol bol çorap getiriyolar bize hediye..
yani ben evlendiğimden beri ince çorap hariç hiç çorap almadım.ne eşime,ne kendime,bu gidişle nede oğluma:)
ama çok beğendiysen sana gönderim şekerim.o kırmızının ve pembenin altındaki pati şekilleri kabartma ve öle cicki :)

Artık tembellik yapmadım ve fotoları çektim kızlar. Bu kızımın beşiği. Bakalım ne kadar yatabileceğiz bunda.

img0161qi5.jpg

w531.png

img0159ey2.jpg

w800.png

img0162dj9.jpg

w531.png

Bu da anneannemizin yaptığı el emeği pamuklu yorganımız ve altın yastığımız

img0164fv9.jpg

w800.png

Bu kapı süsümüz

img0171rd1.jpg

w800.png

Geceliğimiz ve sabahlığımız. Bunları almadım ama çok sık kullanmamıştım.

img0184hq2.jpg

w800.png

Esas kız burada. Bunun emzirme penceresi varmış. Ne eğlenceli dimi. Aman zaten gecelik giymem. Öyle bir gün kullanacağım bir şey olacak.

img0186uv0.jpg

w531.png

Bu termoslu biberonumuz

img0175st1.jpg

w531.png

Biberon ve emziklerimiz. Ya ama ben emzikleri büyük almışım. Neyse dedim nasıl olsa emziği hemen vermeyeceğiz ya. Biberonlardan biri kauçuk biri silikon başlıklı. Artık hangisini severse kızım. Ha bir de her tarafı kauçuk olan bir emzik çıkmış Chicco’nun. Bebeğin ağzına tam oturuyormuş. Onu gördünüz mü?

img0176tc0.jpg

w531.png

Bu da banyo setimiz

img0178ac2.jpg

w800.png

Bu da düzenlediğimiz dolabımız. Ama hastane çantasını yaptığım için içi bomboş kaldı. Çantayı abarttım mı ne kaydirigubbakcemile3 Bir de aldığım elbise gibi hani bir altı-yedi ay sonra giyeceği şeyleri koymadım dolaba. Siz ne yaptınız aldığınız büyük şeyleri? Sanırım en iyisi kullanacak kadar büyüdüğü zaman çıkarmak onları.

img0181em4.jpg

w800.png

img0180ak1.jpg

w800.png

img0182ac8.jpg

w800.png

img0173to6.jpg

w800.png

X