Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Ha bir de bunu unutmuşum eklemeyi. Size göstereyim diye çektim. Bunu da annem yaptı. Bebişin kıyafetlerini falan çamaşır makinesine attığım zaman bu tül poşetin içine koydum. Hem küçük olduğu için kaybolma ihtimali de olmadı. Çamaşır torbası gibi. İnanılmaz kullanışlı oluyor tavsiye ederim. Tabii annem biraz büyük yapmış. Bence biraz daha küçük olabilirdi :)

julicim hepsi çok cici çok güzel..hepsini güle güle kullanın ana kız..
ben büyük küçük ne varsa yıkadım ütüledim ve hazır şekilde bekliyorlar..odası gelince hepsini yerleştirmeyi düşünüyorum..eğer almaz ise çekmeceler kendi odamda bir dolap boşalttım büyük olanları oraya yerleştiririm ..

julicim maşallah maşallah..çok beğendim, hepside çok güzeller.güle güle kullanın..
ha bide beşiğinize bayıldım.hani ben demiştimya arkadaşımdan alıcam sepet beşik diye..ilk 6 ay falan yanımda yatırmak için..
bayram tatilinde aldık.kız güzelce sarmış depoya kaldırmış.ama tekstili yok üstünde.nereye kaldırdığını hatırlamıyomuş(yeni bi eve taşındı ve çocukları 3-4 yaşında)olsun dedim ben alırım.geçtiğimiz cuma çıktık eşimle.bakırköy,eminönü altüst ettik.yok..bizimki biraz standartların büyüğü..ona göre bulamadık.diktirelim dedik.300 ytl istediler.ee bunların küçüğü olan standart beşikler herşeyi dahil 150 ytl. zaten..sonunda evde kayınvalideme diktirmeye karar verdik.bu haftasonu alıcaz kumaşını.ama oda bende nasıl bişey diktireceğimizi pek bilmiyoduk.şimdi senin fotolardan çıktı alıp kopya çekicem.çok süer oldu bu fotolar yaa:)
canım arkadaşım teşekkürler:))
tekrar güle güle kullan kuşum..

Ayyy canım ya çok sevindim işe yaramasına. Çok rahatlıkla diker kayınvaliden. Hatta hazırladan daha bile güzel olur emin ol. Ben bir de ayrıntılı anlatayım sana. Şimdi bu üzerindeki bambu beşiğin parmaklıklarını ikiye katlanmış içi elyaflı bir örtü kaplıyor. Bu üst örtüye mutlaka elyaf ekleyin çünkü o kadar hareket etmez ama oldu da parmaklıkların falan oraya çarparsa yumuşak olur. Onun üzerine aşağı kadar inan beyaz örtüsünü giydiriyorsun. İkisinin birleştiği yeri kapamak için de pembe kısa eteği giydiriyorsun. Bir de onun içine yorgan hayatta bulamıyorsun. Onu da annem pamuktan dikti. Anenm dikerken bile bu çok küçük diye söylense de beşiğin içine büyük bile geldi :)

julicim zaten arkadaşımdan aldığımızda iskeletini örten bi elyaf kaplıydı.yatağıda içinde.sadece örtüleri yok işte.onuda seninkine bakarak dikeriz artık.bende beyazlı mavili bişey yapıcam..böle ayıcıklı yada farklı desenli kumaş bulursam resimleri kesip aplike bile yapabilirim diye düşünüyorum..yada bizim burada nakış bölümü var.getirip burada işletebilirim..

julicim çok güzelmiş herşey tamam olunca artık içiniz de rahattır herhalde.artık bitek kullanması kaldı bu cicileri.güle güle iyigünlerde kullanın canım

denizanası canım bu takımı nekadara aldın acaba dolap şifonyer yatak ayrı fiyatlarını verebilirmisin?bi de ben burdan almak istesem kargoyla gönderiyolarmı ki?nekadara malolur bi fikrin varmı?

julı bebısın herseyı cok guzel maasallah
gule gule kullanın canım

azo demek uyku setı ıcın pahalı degıl dıyorsun 150,00 ytl
ben funnababy'nın bır setını begendım bakalım ne zaman alabılırız
bu hafta hem kontrolumuz hemde evde temızlıgımız var fırsat bulabılecekmıyız bılmıyorum

canım benimkide funnababy di sanırım.dün eklediğim resimlerde var.ama her modeline göre fiyat değişiyo sanırım.benimki ital kumaştanmıymış neymiş.ondan biraz pahalıydı..
ama 150-250 arası fiyatlar.içine sineni al ucuz diye kötü bişey almayız dimi bebişlere:)

dogru soyluyorsun
zaten ucuz almak ıstesem 60,00 ytl ye var ama farkı ne bılmıyordum dogrusu
bırde kalıtesını yakından gormedım ıstedıgım renk ve desen olmayınca actırmamıstım paketını
ınsa allah bebegım ıcın en ıyısını almaya calısıcam
artık bunu kendım almak ıstıyorum annem kadıncagız ıkı yatak hazırladı herseyıyle barı bunu ben alayım habersızce

kızlar hepinizin aldıklarına bayıldım
kızların ki ayrı güzel erkeklerin ki ayrı
Allah herkese sağlıkla kullanacağı günleride götersininşallah

ben ne kadar alırsam alayım hep ksik varmış gibi gliyor

bu arada darkcaım sizin cicileri göremedim ben sayfa açılmıyor

juli herşeyiniz çok cici canım bayıldım allah güle güle kullanmayı nasip etsin:))

atatanem biz sadece dolap ve yatak aldık canım, şifonyer odamıza sığmadı maalesef (bir tane ikili koltuğumuz var çünkü odada bunların dışında) yatak +dolap 1750 ye aldık ortopetik yatak ve uyku seti birde raf hediye olarak geldi. yatak içindeki çekmeceli alt açma bölümü çıkıyor ve yatak büyüyor en güzel yeride alttaki bazası yavrulu yatak diyorlar o bazaya yatak konulup misafir için güzel bir yatak yapabiliyorsun.
http://www.aksubebegenc.com/giriceri.htm aldığımız firmanın sitesi bu iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşıp daha sağlıklı bilgi alabilirsin, ama sitede pek resim yok özellikle koymadıklarını söylemişlerdi taklit edilmesin diye gerçekten güzel modellleri var ve kaliteli modokoda bir sürü yer gezdik kaliteli olanlar çok çok pahalıydı ucuz olanlar ise resmen kontraplaktan yapılmış çok kötü şeylerdi

sen istersen bir ara göndermezlerse kendinde yaptırabilirsin belki, öyle bir şeye ihtiyaç duyarsan ayrıntılı fotoğraf ve ölçülerini yazarım sana:))
bu arada merkez numarasından ara

ay kalimerocum dün yanlış yazmışım ya..
uyku setini 160 ytl ye almışız biz. yanında başka şeylerde almışız ondan ben şaşırdım...
akşam eşime sordumda..

julicim herşeyin çok güzelmiş maşallah allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah bu arada arkadaşım zevklerimiz aynıymış benim yatak örtümün aynısı bir ara benim yatağımı pano olarak kullandı bu kız ne demedim değil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…