Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

darkçım çok basit aslında al şablonu üstünden boya bişey yok herkes rahatça yapabilir yani sadece şablonu herseferinde yıkamak fırçaları yıkamak su değiştirmek sıkıcı yoksa çok basit

Ata tanem gerçekten hem cok güzel olmuş duvarınız hem de cidden cok değişik bi fikir. benim aklıma anca bordür yapıştırmak gelmişti. yaratıcılığına hayran kaldım.:))
inşallah bebeğinin de hoşuna gider.

Atatanemciğim bayıldım, bayıldım ellerine sağlık..Ben de keşke senin gibi becerikli olsam nerdeee :)). Şimdi duvar kağıdını bile nasıl yaptıracağımı düşünüyorum kara kara, git al, usta bul üşeniyorum :)) Tekrar ellerine sağlık, güle güle kullansın bebişin...

Atatanem çok güzel olmuş bebişinişn duvarlari ama ne yazik ki herkes senin gibi becerikli olamiyor(kensi adima konuşuyorumkaydirigubbakcemile3)AMA GERÇEKTEN MUHTEŞEMa.s.

ata tanem duvarınız müthiş olmuş eline koluna sağlık hem ucuza mal etmişsin hem de bebeğinin odasına kendi ellerinle bişeyler yapmak daha da zevk vermiştir eminim tekrar ellerine sağlık...

atacım bende çok beğendim duvarınızı..ellerine sağlık.
bende bayram tatilinde oğlumun eşyalarını yıkayıp, ütüleyip yerleştirdim dolaplarına..
akşama odamızın bitmiş halini çekip koyucam inş.
herkesin cicilerini bebeişleri güle güle kullansın..

ha bu arada ben doğum valizimide hazırladım.bitek oğlum kaldı eksik..oda hayırşısıyla zamanında gelir inş.

[[img=http://img396.imageshack.us/img396/4294/s5002136cz5.jpg]
[img=http://img396.imageshack.us/img396/s5002136cz5.jpg/1/w800.png]
kızımın kapısüsü ama daha tamamlayamadım.

Marifetli anne, ellerine sağlık :) Atatanem çok güzel olmuş, sadece duvarın bu bölümünü mü böyle yaptın?

Azo örneği senin için ekliyorum canım. Umarım işini görür.

Atacim ellerine saglik ne güzel olmus duvar,cok yaraticiymisin vallahi.

Cok begendim güle güle yatsin beyfendi icinde insl.

Pirayecim tam halinide bekliyoruz canim en kisa zamanda.

Merhaba kasım ayı anneleri.Ben de sitenin uzun süredir takipçisi olmama rağmen çok az yorumda bulundum.Ama sizler sayesinde çok şey öğrendim bu siteden.8 kasım gibi (allahın izniyle) doğacak güzel kızım ZEYNEP LAL'in cicilerini daha 1 hafta önce aldık,bu yüzden sizler gibi ekleyemedim sayfaya.Yeni yıkandılar,kurumakla meşguller şu anda.Güzel kızımın odası gelsin inşallah cicileriyle birlikte ekliycem ben de,Sizinkilere baktıkça özendim.Allah bütün annelerin bebeklerine sağlıkla odalarında yatmalrını,giysilerini giymeyi nasip eder.Kendinize iyi bakın.Hepinize sevgiler

Bebişlerinizin herseyi cok güzel kızlar ..Allah bize nasip etsin hepsini giydirmeyi
insallah...Bende kızımın herseyini yıkadım ütüledim annemle beraber..
Odamızın bi kac eksigi kaldı onlarda tamamlansın insallah bende koycam resimleri ..

Neshe hoşgeldin yeniden. Keşke sen de katılsaydın aramıza. Aldıklarını ekleyemesen de sadece bu topic de değil, diğer topiclerde de birçok şey paylaştık. Ben artık kızları en yakın arkadaşlarımdan ayırmıyorum :)

http://img407.imageshack.us/my.php?image=p1012749800x600eo6.jpg

Kızlar resimleri maalesef yükleyemedim sorun çıkardı ama linklerini koydum görmek isteyen tıklayabilir.

Oğlumun yatağı ve dolabı. Odamızın süslemesi bitmediği için tamamını ekleyemedim. İlerleyen günlerde ekleyecem.

Sonunda kendime gecelik de alabildim. Canım kocam da çorap giymeyi sevmediğim için gümüş iplikten yapılmış çorap almış. Bir tanesi nazar boncuklu patik şeklinde, diğeri ise biraz daha kalın sporcu çorabıymış.

:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…