Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

darkcim bebişinin herşeyi çok tatlı olmuş.güle güle kullanırsın inşallah
doğunca saç bantlarıyla bir resim çekip gösterirsin bize inşallah :))

eylülcüm negüzel dizmişsin öyle cicierini bebişin maşallah
darkçım sen baya baya bitirdin artık hazırlıkları geriye bi ceren hanımın bunları kullanması kaldı.allah onların içinde cerenin gülücükler saçtığını göstersin inşallah.maşallah hepsi birbirinden tatlı.

Piraye Hira ,kizinin cicileri cok guzel,oldum bittim walla,gule gule giysin hepsinide,ismide cicileri gibi cok guzel ve degisik.Ismiyle yasasin.

lia cım çok teşekkür ederim cnm benim, ismini beyenmenede ayrıca sevindim genelde herkese bi garip geliyo ismimiz nedense...

dark ve hüsran sizin cicilerinizde pek güzel maşallah güle güle kullanın.

eylül,asortie sizin küçük hanımlarda güle güle kirletsin kıyafetlerini.

darkcım hepsi çok güzel maşallah güle güle giyin
bugün bende banyo işlerini hallettim şampundı kremdi pişik kremi sabunu falan sebamed aldım
ıslak mendili nivea aldım ama bezini de aldım prima tabi ki çok eğlenceliydi:))

Arkadaşlar ben bebeklerimiz için unibaby'nin yenidoğanlar için hazırladığı alkolsüz,kokusuz sadece su içeren mendillerini öneriyorum.Arkadaşım yeni doğum yaptı onu önerdi.Ben de aldım 6 paket.Yenidoğanlar için sakıncalı ıslak mendil,cildi çok hassas çünkü daha bebeklerimizin.Hepinize sevgiler.

Dark'cım cicileriniz çok güzel canım, sağlıkla kullanın...

Bu arada ben hala bebişimin giysilerini yıkayamadım. Dolap kokusunun geçmesini bekliyorum...

Kızlar bu aralar benim kafamı meşgul eden bir konu da ya gece uyurken suyum gelirse ve yatağı ıslatırsam. Düşünsenize koskoca yatağı bu soğukta kurutmak da bir dert... Bunun için yatak çarşafımın altına muşamba sermeyi düşünüyorum. Sizin bu konuda fikriniz var mı?

Dark güle güle kullanın, artık her şeyiniz hazır sanırım. Ya ben foto konusunda çok tembellik yaptım. Daha Azo'ya sözüm vardı hırka örneğini bile yükleyemedim. Beşiğimizi dolabımızı hazırladım onları da çekecektim ama kaldı hepsi. En kısa zamanda ekleyeceğim onları

Elmalı'cım, benim hikayelerden dinlediğime göre su zaten yatarken az geliyor asıl ayağa kalktığında ve tuvalete gittiğinde bolca geliyor. Tabii ki işin normali suyun doğum sırasında gelmesiymiş. Yani su aslında doğumdan önce gelen bir işaret değilmiş.

eylül ve dark eşyalarınız çok güzel,
Rabbim kolay doğum nasip etsin,
güzel günlerde kullanın ....

eşime siteyi anlattım, resimlerinizi gösterdim :) adam şevke geldi bizde gönderelim diyo bebk odamız kurulsun sizlerle paylaşıcaz ...

birde DARK kız eşyalaırnı ciicli bicili koyuyosun iiçim gidiyo :)
güzel bir kız olacağına eminim , tokaları çok güzel

Darkcığım, Çilekciğim aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah. Ne güzel Eylül ve Asortie de mis gibi yıkamışlar cicilerini, darısı benim başıma artık. :) Ben İzmir'den aldıklarımı koyamayacağım, hepsini kaldırmak zorunda kaldık, ancak odayı kurunca göstereceğim. :)

kızlar oğluşumun odasının bi duvarını dün akşam bitirdim tüm gün uğraştım ama değdi bayıldım kendi yaptığıma.
buarada bütün balıkların etrafı gümüş rengi simle çerçeveli ama resimde belli olmuyo normalde ışık açıkken de kapalıyken de parlıyo çok güzel görünüyo

06102008139xe6.jpg

w640.png

kızlar oğluşumun odasının bi duvarını dün akşam bitirdim tüm gün uğraştım ama değdi bayıldım kendi yaptığıma.
buarada bütün balıkların etrafı gümüş rengi simle çerçeveli ama resimde belli olmuyo normalde ışık açıkken de kapalıyken de parlıyo çok güzel görünüyo

06102008139xe6.jpg

w640.png

ellerine sağlık
duvar çok güzel olmuş..
boyarken hangi boyaları kullandın?
bende yapmak isityorum ama desenleri sen mi çizdin ve boya türün ne idi?

cevaplarsan çoook sevinicemmmm

şimden çok teşşekürler ..........

tülaycım ben ahşap boyama kursuna gitmiştim oyüzden ahşap boyalarımı kullandım şablonlar aldım ahşapçıdan üstteki gemilerin olduğu şablon aşağı yukarı 30 cm uzunluğunda falan yan yana koyarak bordür gibi yaptım.alt kısımlara da balık şablonları aldım elimde olan boyalar vardı olmayan renkleri de aldım toplamı 50 ytl tuttu ama çok fazla boya alırsan bi 10-20ytl daha eklenir.çünkü boyaların tanesi 3.5-4 ytl arası.boyaların markası tex.co diye bi marka yoğun kıvamlı boyaları var ve gramları da diğerlerine göre daha fazla.fırça ve tamponlamak için de sünger alman lazım.ahşap malzemeleri satan yerlerde yapmak istediğin şeyi anlatırsan yardımcı oluyolar zaten sana.şimdiden kolay gelsin sanada çünkü biraz uğraştırıyo.çok fazla sona bırakma eğilip kalkmak doğrulmak baya zor oluyo keşke daha önce yapsaymışım diyorum ben bile:)

Elmalı dolap kokusu gidince yerleştir en kısa zamanda.Ben arada gidip dolabı açıyorum veeee misss gibi bir koku geliyor burnuma.Şimdiden bebeğimi hisseder gibi oluyor.Bebeklerimizde böyle mis gibi kokacak inşallah.

Juli senin resimleride görelim artık.Bak ben yendim sonunda tembelliği :)) Daha doğrusu eşimin tembelliğini :KK70:D

Tülay Yüksel siz de koyun cicilerinizi merakla bekliyoruz.

Eylül o yıkadıklarını bir yerleştir de onların kukusu çek bakalım.Öyle güzel olcak ki :)

Atatanem bayıldım bayıldım.Sen ne marifetliymişsin Maşallah 40 bin kere.tütütüü :KK70:DD
Harika olmuş.Keşke yakın olsanda bize de öğretsen dicem.Ama benim duvarlar yağlı boya değil ki zaten :)

Ya kızlar ben de isim harflerini ve duvar süslerini nasıl yerleştirceğimi bilmiyorum.Bi ara bana fikir verin olur mu? Beşiğin olduğu duvarı gördünüz.Nereye neyi asayım.Tekrar süslerimizin resmini koyayım olmazsa.Ona göre beni yönlendirin.Acaba ismini beşiğinin yan tarafına mı yazsam diyorum,yoksa duvara mı assak dah güzel olur?

Kız cicilerine içi giden kimdi, unuttum?? Tülaymıydı acaba?
Neyse diyeceğim şu kiAllah sana da nasip etsin hayırlı bir kız evladı.

X